Συστήματα ασφαλείας από ειδικούς

Η αίσθηση ασφάλειας στο χώρο του σπιτιού μας σήμερα είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας. Αυτό που ζητάμε είναι να έχουμε μια πραγματική και όχι μια εικονική ασφάλεια. Πολύ λίγα λεπτά της ώρας είναι αρκετά για έναν διαρρήκτη να μπει στο σπίτι μας και να μας δημιουργήσει προβλήματα και ανασφάλειες. Για να μην βρεθούμε σε αυτή την επικίνδυνη κατάσταση και με την εξέλιξη της τεχνολογίας οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στραφεί για την προστασία μας στα συστήματα ασφαλείας για το σπίτι μας.

Ένα σημαντικό ερώτημα είναι αν όντως ένας συναγερμός σπιτιού θα μπορέσει να μας δώσει την ασφάλεια και την σιγουριά ότι θα εμποδίσει μια πιθανή διάρρηξη του χώρου μας.

Τα γεγονότα δείχνουν ότι ναι, μπορούν να το κάνουν. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι οι εισβολείς είναι λιγότερο πιθανό να μπουν σε σπίτια που έχουν ένα σύστημα ασφαλείας.

Σύμφωνα με μια μελέτη διαπιστώθηκε ότι:

Ένας διαρρήκτης δύσκολα θα πάρει την απόφαση να επιλέξει ως στόχο ένα σπίτι που έχει σύστημα συναγερμού για την ασφάλειά του. Οι περισσότεροι διαρρήκτες πάντα το πρώτο που ελέγχουν είναι η ύπαρξη ή όχι ενός συστήματος ασφαλείας, πριν από την απόπειρα εισβολής στο σπίτι μας και θα σταματούσαν την προσπάθεια μετά την ανακάλυψη ενός.

Οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού αλλά και οι ενοικιαστές πρέπει να επενδύσουν σε ένα σύστημα ασφαλείας, καθώς και να λάβουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αποτρέψουν τις διαρρήξεις. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που όλοι μας έστω και για λίγες μέρες θα απουσιάσουμε από το σπίτι μας για να ξεκουραστούμε και να φορτώσουμε τις μπαταρίες μας.

Ένα σύστημα ασφαλείας σήμερα είναι ο σίγουρος και τελικά ο πιο οικονομικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά μας όταν είμαστε μέσα στο σπίτι αλλά ακόμα και όταν απουσιάζουμε για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα από αυτό. Αυτό σημαίνει ότι, είναι απαραίτητο πλέον στις μέρες μας η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας, που θα μπορεί να είναι απλά ένας συναγερμός ή στην καλύτερη περίπτωση και για μεγαλύτερη προστασία, ένα μικτό σύστημα, συναγερμός και κάμερες.

Το σύστημα που θα επιλέξουμε να τοποθετήσουμε στο σπίτι μας καθώς και η εταιρεία που θα μας το προμηθεύσει και εγκαταστήσει, θα πρέπει να επιλεγούν με μεγάλη προσοχή για δύο λόγους. Πρώτα για την εγκυρότητα των προϊόντων που θα μας τοποθετήσουν κατά την εγκατάσταση του συστήματος ασφάλειας έτσι ώστε να έχουμε αποτελεσματική προστασία, σε συνδυασμό με τις δικές μας ανάγκες, λαμβάνοντας φυσικά σοβαρά υπόψη τις ιδιομορφίες που παρουσιάζει ο χώρος μας.

Σήμερα τα συστήματα συναγερμών είναι τεχνολογικά προηγμένα και ικανά να μας παρέχουν αυτό που ακριβώς ζητάμε για να είμαστε προστατευμένοι.

Ένα σωστό σύστημα ασφαλείας πρέπει να έχει:

Ανιχνευτές κίνησης (ραντάρ): Τοποθετούνται σε κάθε δωμάτιο ή σε κεντρικά σημεία του χώρου μας, έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται και την παραμικρή κίνηση.

Μαγνητικές επαφές (παγίδες): Τοποθετούνται στις πόρτες και στα παράθυρα, ενεργοποιώντας τον συναγερμό όταν αυτός παραβιαστεί.

Πληκτρολόγιο: Καλό είναι να γίνει η εγκατάστασή του πλησίον της κεντρικής πόρτας. Αποτελεί το σημείο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του συναγερμού

Σειρήνες: Ενεργοποιούνται άμεσα σε περίπτωση διάρρηξης του χώρου σας, με τον διαπεραστικό τους ήχο είναι ένας σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας, που θα φοβίσει τον εισβολέα.

Κεντρική μονάδα: Είναι η βασική μονάδα επεξεργασίας και διαχείρισης όλων των σημάτων που στέλνονται από τις περιφερειακές συσκευές του συναγερμού.

Χρήσιμο θα είναι να συνδέσουμε τον συναγερμός μας με ένα Κέντρο λήψης σημάτων που θα μας ενημερώνει άμεσα εμάς και τις Αρχές για ότι περιστατικό θέσει σε ενέργεια τον συναγερμό μας, ακόμα και σε περίπτωση ψευδούς συναγερμού.

Στην εταιρεία  συναγερμοί σπιτιών  θα βρείτε τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κόσμου και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με έμπειρους και τεχνικά άψογα καταρτισμένους τεχνικούς που θα στείλουμε άμεσα στο χώρο σας μετά από ένα τηλεφώνημά σας, θα σας κάνουμε μια δωρεάν μελέτη για το τι ακριβώς χρειάζεστε για να είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσετε θύματα διάρρηξης ή οποιουδήποτε άλλου κινδύνου που μπορεί να σας απειλήσει.

Μην αναβάλλεται για αύριο αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα. Δώστε την ασφάλεια και την ηρεμία σε εσάς και στους δικούς σας ανθρώπους. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση