Ασύρματοι συναγερμοί για σπίτια

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο άνθρωποι σκέφτονται την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας στο σπίτι τους. Με τους κινδύνους που υπάρχουν γύρω μας και συνεχώς να αυξάνονται, όλοι θέλουμε να είμαστε ασφαλείς στον προσωπικό μας χώρο. Στις μέρες μας ένα σύστημα ασφάλειας σπιτιού είναι ακριβώς όπως ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο σπιτιού. Όπως η ασφάλιση του σπιτιού μας, έτσι και ο συναγερμός σπιτιού είναι κάτι που ελπίζετε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε, αλλά αν προκύψει ποτέ η ανάγκη, να είστε σίγουροι ότι θα το έχετε. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι μπορεί να σας βοηθήσει να προστατέψετε εσάς και την οικογένειά σας από τις πιθανές εισβολές στο σπίτι. Επίσης με τον εξοπλισμό που θα επιλέξετε, το σύστημά σας μπορεί να σας βοηθήσει και να ειδοποιήσει εσάς και τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση πυρκαγιάς, πλημμύρας ή επικίνδυνων επιπέδων μονοξειδίου του άνθρακα. Τα συστήματα ασφαλείας, διατίθενται σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Ωστόσο, όλα τους έχουν έναν κοινό στόχο: να σας βοηθήσουν να προστατέψετε εσάς, το σπίτι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα από καταστροφές.

Αφού πλέον έχετε αποφασίσει την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού στο σπίτι σας τα πρώτα ερωτήματα που έρχονται στο μυαλό σας είναι: Ποιο σύστημα ασφαλείας είναι πιο αξιόπιστο για την προστασία μου; Με ποια κριτήρια θα κάνουμε την επιλογή; Πως θα βρω την κατάλληλη και αξιόπιστη εταιρεία για να με καθοδηγήσει στην σωστή επιλογή του συστήματος ασφαλείας και να μου κάνει την εγκατάσταση; Εδώ είναι μερικά σημεία που πρέπει να προσέξετε επιλέγοντας ένα πλήρες σύστημα συναγερμού στο σπίτι. Κάποτε, όλα τα συστήματα ασφαλείας στο σπίτι ήταν ενσύρματα. Για τη σύνδεση κάθε αισθητήρα, πληκτρολογίου, κάμερας και άλλων περιφερειακών, χρειαζόταν ένας τεχνικός να σκάψει τους τοίχους, να περάσει τα καλώδια και στη συνέχεια να τα συνδέσει όλα μαζί. Φυσικά όλο αυτό αν χρειαζόταν ο συναγερμός συντήρηση, ενημερώσεις ή αλλαγές έπρεπε να γίνει από την αρχή. Σήμερα τα ασύρματα συστήματα συναγερμών στο σπίτι όχι μόνο μας απαλλάσσουν από αυτούς τους περιορισμούς, αλλά έχουμε και τεράστια οφέλη που ούτε τα ονειρευόμασταν πριν από μερικά χρόνια.

Ποια είναι τα οφέλη ενός ασύρματου οικιακού συστήματος συναγερμού;

Πλεονεκτήματα των ασύρματων συστημάτων συναγερμού

Εύκολη εγκατάσταση και απεγκατάσταση: Η εγκατάσταση ή ακόμα και η μετακίνηση ενός ασύρματου συστήματος συναγερμού είναι πλέον εύκολη δουλειά.

Φιλικό προς τον ενοικιαστή: Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να σκάψετε τους τοίχους, τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας είναι μια καλή επιλογή για ενοικιαστές. Συνήθως δεν χρειάζεται να καταστρέψετε ή να αλλάξετε τίποτα μέσα στο σπίτι.

Ευελιξία και επεκτασιμότητα: Θέλετε να προσθέσετε ακόμα μια κάμερα, περισσότερους ανιχνευτές κίνησης ή μερικούς αισθητήρες πόρτας και παραθύρου; Κανένα πρόβλημα. Τα ασύρματα συστήματα διευκολύνουν την προσθήκη νέων συσκευών.

Εύκολες αναβαθμίσεις: Τα ασύρματα συστήματα είναι πιο ανθεκτικά στο μέλλον από τα αντίστοιχα των ενσύρματων. Εάν το σύστημα ή τα συστατικά του καταστραφούν ή καταστούν ξεπερασμένα, μπορείτε να αναβαθμίσετε με νέα χωρίς πολύ κόπο και έξοδα.

Έξυπνη ενσωμάτωση στο σπίτι: Τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας και οι έξυπνοι οικιακοί εξοπλισμοί γίνονται όλο και πιο συμβατοί. Είναι μεγάλη ευκολία το να μπορείτε να οπλίζετε και να αφοπλίζετε το συναγερμό σας και να χειρίζεστε όλες τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας με έναν απλό τρόπο μέσα από το κινητό σας με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Προσιτότητα: Ο ασύρματος συναγερμός είναι πολύ λιγότερο ακριβά από τα αντίστοιχα των ενσύρματων.

Επιλογές Wi-Fi και κινητής τηλεφωνίας: Τα συστήματα ασφαλείας για σπίτια που εξαρτώνται από ένα σταθερό τηλέφωνο σταματούν να λειτουργούν εάν οι γραμμές πέσουν ή για κάποιο λόγο πάψουν να λειτουργούν. Τα ασύρματα συστήματα δεν έχουν αυτήν την ευπάθεια επειδή χρησιμοποιούν Wi-Fi, κινητά δίκτυα ή και ασύρματα δίκτυα για τη διασύνδεση κάθε συσκευής και την πρόσβαση σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Τα συστήματα συναγερμού που χρησιμοποιούν ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μπορούν να λειτουργούν συνεχώς κάτω από κάθε περίσταση αρκεί να υπάρχει κάλυψη στην περιοχή.

Ισχύς μπαταρίας: Τα ασύρματα συστήματα συναγερμού σπιτιών χρησιμοποιούν συχνά τις μπαταρίες ως κύρια πηγή ισχύος ή ως εφεδρική πηγή ισχύος. Έτσι, μπορούν να παραμείνουν σε λειτουργία ακόμη και σε διακοπή ρεύματος.

Τηλεχειριστήριο: οι ασύρματοι συναγερμοί συστήματα λειτουργούν με την ίδια ευκολία ακόμα και αν βρίσκεστε έξω από το σπίτι. Ανάλογα με το σύστημα, μπορείτε να τα οπλίσετε και να τα αφοπλίσετε είτε από μια εφαρμογή smartphone, είτε χρησιμοποιώντας ένα κλειδί αναμεταδότη.

Αυτά είναι τα πιο βασικά πλεονεκτήματα των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας για το σπίτι σας ή γενικότερα τον χώρο που θέλετε να προστατέψετε. Μην παραλείψετε το σύστημά σας να περιλαμβάνει επαγγελματική παρακολούθηση από ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων . Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας από τους αισθητήρες σας ενεργοποιηθεί, το σύστημά σας ειδοποιεί αμέσως το κέντρο παρακολούθησης. Όταν συμβεί αυτό, ένας εκπαιδευμένος ειδικός ασφαλείας, λαμβάνει την ειδοποίηση και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω του πίνακα ελέγχου του συστήματός σας ή μέσω τηλεφώνου για να βεβαιωθείτε ότι είστε εντάξει. Εάν δεν μπορείτε να απαντήσετε ή εάν βρίσκεστε σε πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο εμπειρογνώμονας ασφαλείας θα επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές για να σας σταλεί βοήθεια, ενώ θα παραμένει στη γραμμή μαζί σας μέχρι να φτάσει η βοήθεια και να σιγουρευτεί πως όλα είναι υπό έλεγχο.

Στην εταιρεία www.synagermoi-spition.gr που βρίσκετε στο χώρο της ασφάλειας αλλά και της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας συνεχώς από το 1998, θα βρείτε αυτά που ψάχνετε για την προστασία των δικών σας ανθρώπων αλλά και της περιουσίας σας. Είμαστε δίπλα σας πάνω από είκοσι χρόνια και σας δίνουμε τις καλύτερες λύσεις ασφαλείας. Οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας σε όλη την Αττική, Χαλκίδα και όχι μόνο μας έχουν κατατάξει στις πρώτες θέσεις των εταιρειών ασφαλείας με εξαιρετική φήμη.

Η άρτια τεχνική κατάρτιση, η συνέπεια και η αξιοπιστία των ανθρώπων της εταιρείας μας απέναντι σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, μας έχουν φέρει πρώτους στην προτίμησή σας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, από την αρχική επιλογή έως την εγκατάσταση.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 211 790 4007 και θα στείλουμε στο χώρο σας έναν τεχνικό μας εντελώς δωρεάν για μια μελέτη και προσφορά εγκατάστασης του συστήματος ασφαλείας που θα επιλέξετε.

Αφήστε μια απάντηση