Τα Συστήματα ασφαλείας και πόσο απαραίτητα είναι

Όταν αποφασίσουμε να αγοράσουμε ένα σπίτι ή να το νοικιάσουμε το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό μας είναι η ασφάλεια του σπιτιού μας ώστε να μπορούμε να είμαστε ασφαλείς και όταν είμαστε μέσα σε αυτό αλλά και όταν φεύγουμε από το σπίτι μας. Μια πολύ καλή και αξιόπιστη λύση είναι να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα ασφάλειας που θα μας παρέχει κάλυψη      24 ωρες. Το κατάστημα συναγερμοί σπιτιών με μια μακροχρόνια πορεία από το 1998 μπορεί να σας προσφέρει ασφαλή συστήματα συναγερμού για την προστασία της ζωής σας αλλά και των περιουσιακών στοιχείων σας, με οικονομικά και αξιόπιστα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Οι τεχνικοί μας μετα από επίσκεψη στο χώρο σας θα πραγματοποιήσουν μελέτη και θα προσαρμόσουν ένα σύστημα συναγερμού που καλύπτει τις ανάγκες για την δική σας ασφάλεια.

 Τα συστήματα μας είναι σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται σε κάθε χώρο, να είναι ευέλικτα εύκολα στη χρήση τους και επεκτάσιμα αν χρειαστούμε επιπλέον προϊόντα σε βάθος χρόνου. Επίσης έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού για μια πιο ολοκληρωμένη κάλυψη ασφαλείας στο χώρο που θα τοποθετήσουμε το συναγερμό. Ένας συναγερμός αποτελείται από την κεντρική μονάδα, τις μπαταρίες του, το πληκτρολόγιο που από εκεί χειριζόμαστε το σύστημα ασφαλείας, τις παγίδες καλωδιακές ή ασύρματες που τοποθετούνται στα παντζούρια αλλά και στα παράθυρα,  τους ανιχνευτές κίνησης- ραντάρ που τα εγκαθιστούμε μέσα στο χώρο και ανιχνεύουν κίνηση, την εξωτερική σειρήνα που εκτός από τον ήχο που βγάζει σε περίπτωση συναγερμού έχει και ενσωματωμένο φλας που αναβοσβήνει 24 ώρες για να φαίνεται ότι υπάρχει τοποθετημένο σύστημα συναγερμού στο χώρο.

Όλα τα συστήματα  συναγερμού που εμπορευόμαστε και εγκαθιστούμε είναι πιστοποιημένα, επώνυμα και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση αντιπροσωπείας. Η εταιρεία μας είναι δίπλα σας και μετά την εγκατάσταση αλλά και όταν λήξει η εγγύηση αντιπροσωπείας για οτιδήποτε χρειαστείτε. 

Η επίσκεψη του ηλεκτρονικού – τεχνικού στο χώρο σας για μελέτη είναι δωρεάν και μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 211 790 4007 για ραντεβού και γενικά για ότι απορία έχετε είναι χαρα μας να βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε γιατί εσείς μας αναδείξατε σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες συστημάτων συναγερμού για σπίτια.

Αφήστε μια απάντηση