Γιατί να προτιμήσετε ένα ασύρματο συναγερμό σπιτιού

Μην κάνετε το λάθος να αφήνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας στην τύχη. Ο περισσότερος κόσμος παραμελεί ακόμα και τη στοιχειώδη προστασία του χώρου του που επιβάλλεται και αξίζει να έχει. Γιατί πρέπει  σώνει και καλά να περιμένετε μέχρι να σας διαρρήξουν και να κλέψουν όλα σας τα υπάρχοντα για να πάρετε επιτέλους την απόφαση  να εγκαταστήσετε ένα συναγερμό σπιτιού; Μην αφήνετε την προσωπική σας ασφάλεια  να εκκρεμεί μέχρι να είναι πλέον πολύ αργά. Μην περιμένετε μέχρι να γίνετε το επόμενο θύμα. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλοί και διαφορετικοί συναγερμοί αλλά βασικά υπάρχουν 2 τύποι συστημάτων ασφαλείας διαθέσιμοι στο εμπόριο. Αυτοί είναι οι καλωδιακοί και οι ασύρματοι. Οι καλωδιακοί είναι η καθιερωμένη επιλογή για την φύλαξη επαγγελματικών χώρων αλλά και κατοικιών. Βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των επαγγελματιών χάρη στην ανθεκτικότητα και στην αξιοπιστία τους. Ωστόσο, η εγκατάσταση ενός καλωδιακού συστήματος ασφαλείας φέρει ένα σχετικά ψηλό κόστος. Για ένα ιδιώτη, η τοποθέτηση ενός καλωδιακού συναγερμού κοστίζει σαφώς παραπάνω από ότι ένας αντίστοιχος ασύρματος .

Ο λόγος που υπάρχει αυτή η διαφορά στη τιμή οφείλεται στο ότι η εγκατάσταση συναγερμού απαιτεί μεγαλύτερο φόρτο εργασίας καθώς και περισσότερα υλικά όπως είναι τα καλώδια που απαιτούνται. Επιπλέον, η όλη διαδικασία τοποθέτησης ενός καλωδιακού συστήματος ασφαλείας μπορεί να διαρκέσει πολλές ώρες , ίσως και μέρες , ανάλογα με το μέγεθος του χώρου και τη διαμόρφωση του. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν βρίσκεστε εντός του χώρου κατά το χρόνο της εγκατάστασης του καλωδιακού συναγερμού , θα υποστείτε μιαν αναστάτωση καθ όλη τη διάρκεια των εργασιών , πράγμα αναπόφευκτο. Όλα αυτά όπως είναι ευνόητο είναι ικανά να εκτοξεύσουν την τιμή του συναγερμού. Ευτυχώς όμως , όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν επιλέγοντας ένα ασύρματο σύστημα ασφαλείας για την προστασία σας. Το απόλυτο πλεονέκτημα που διαθέτουν έναντι των καλωδιακών συναγερμών είναι η εύκολη , γρήγορη και ανέξοδη τοποθέτησή τους. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι ασύρματοι αισθητήρες των συναγερμών αυτών δουλεύουν με μπαταρίες και όχι με καλώδια . Έτσι μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε εσείς θέλετε στο χώρο σας αλλά και να μεταφερθούν σε άλλο σημείο του σπιτιού αν αλλάξετε γνώμη.

 Οι ασύρματοι συναγερμοί είναι πάρα πολύ πρακτικοί γιατί μπορεί εύκολα να γίνει επέκτασή τους. Δηλαδή αν αποφασίσετε ότι θέλετε στο μέλλον να προσθέσετε μερικές ακόμα παγίδες , είναι κάτι που μπορεί να γίνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Αυτή η επιλογή ωστόσο γίνεται  αρκετά πιο απαιτητική στη περίπτωση που πρόκειται για καλωδιακό συναγερμό. Συνεπώς, εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι τα ασύρματα συστήματα συναγερμού είναι πολύ πιο ευέλικτα και η τοποθέτηση τους είναι πιο οικονομική. Σας επιτρέπουν να τους πάρετε μαζί σας όποτε θελήσετε να αλλάξετε κατοικία. Είναι ιδανική επιλογή για όσους νοικιάζουν το χώρο τους. Για αυτό μην επιτρέψετε να γίνεται το νέο θύμα της γειτονιάς σας. Μεριμνήστε τώρα για την προστασία σας επιλέγοντας ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού. Όλα τα συστήματα ασφαλείας τα επώνυμα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού ώστε να έχετε μια πλήρη ενημέρωση 24ωρες το 24ωρο, τί ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι σας και επιπλέον αν υπάρχει απόπειρα παραβίασης να ειδοποιούνται οι Αρχές

Αφήστε μια απάντηση