Συστήματα ασφαλείας: Προστασία, ασφάλεια και ηρεμία

Έχετε θέσει κάποια στιγμή στον εαυτό σας την ερώτηση, “Πρέπει να τοποθετήσω ένα σύστημα συναγερμού για να εξασφαλίσω την ασφάλειά μου”;

Γνωρίζουμε όλοι τη σημασία της προστασίας του σπιτιού μας, των αγαπημένων μας προσώπων, της περιουσίας μας αλλά και της επιχείρησής μας. Η προστασία όλων αυτών είναι ένα μέλημά μας που δεν πρέπει να το παραβλέψουμε γιατί στις μέρες μας το φαινόμενο των καθημερινών διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια και επιχειρήσεις ολοένα και έχει ανοδικές τάσεις. Η ασφάλεια μας λοιπόν είναι πλέον απολύτως απαραίτητη και αναγκαία.

Αν έχετε πάρει λοιπόν την απόφαση να εγκαταστήσετε συστήματα ασφαλείας στο χώρο σας, τότε η εταιρεία μας Συναγερμοί σπιτιών είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό σύστημα συναγερμού που ταιριάζει σε εσάς και στον χώρο σας. Να είστε βέβαιοι πως στο κατάστημά μας θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Όλοι έχουμε ακούσει αυτό το παλιό ρητό που λέει: “Παίρνετε αυτό που πληρώνετε”. Λοιπόν, αυτός ο κανόνας ισχύει σίγουρα και για τα συστήματα συναγερμού για σπίτια και καταστήματα. Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι συναγερμοί είναι φθηνοί και μερικοί είναι ακριβοί. Το σημαντικό είναι να επενδύσετε σε ένα σύστημα που θα σας καλύπτει καθημερινά απέναντι σε κάθε αστάθμητο κίνδυνο που μπορεί να παρουσιαστεί. Και μην ξεχνάτε πως η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας είναι μια επένδυση που την κάνετε σήμερα αλλά διαρκεί για μια ζωή. Δεν αξίζει να προσφέρετε προστασία και ασφάλεια στους αγαπημένους σας αλλά και στην επιχείρησή σας, που σίγουρα έχετε στήσει με πολύ δουλειά και κόπο; Τα συστήματα συναγερμών πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι πλέον σε συνεχή άνοδο και αυτό τα κάνει πιο οικονομικά και προσιτά σε όλους. Άρα μην σας τρομάζει το κόστος, σίγουρα είναι πολύ μικρό μπροστά σε αυτά που θα χάσουμε αν μας διαρρήξουν το σπίτι μας. Το πιο σημαντικό βήμα, όπως καταλαβαίνετε είναι η επιλογή της εταιρείας που θα κάνετε.

Ένα σύστημα ασφαλείας πρέπει να αποτελείται από τα εξής:

•              Κεντρικός πίνακας ελέγχου

•              Πληκτρολόγιο LCD ή Έγχρωμο πληκτρολόγιο αφής

•              Ασύρματες επαφές για πόρτα – παράθυρο

•              Ανιχνευτές κίνησης

•              Ασύρματους αισθητήρες σπασίματος γυαλιού

•              Ασύρματους ανιχνευτές καπνού

•              Σειρήνα

•              Εφεδρική μπαταρία

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων συναγερμού και πολλές προσφορές σε ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμου σπιτιών. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες του εξωτερικού στο χώρο της ασφάλειας και όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας. Φυσικά εκτός από τα παραπάνω εξαρτήματα του συναγερμού εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε αυτά που ταιριάζουν και προστατεύουν σωστά το χώρο σας. Η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι μπορεί να σας παρέχει καινοτόμα και αποδεδειγμένα προϊόντα ασφάλειας που θα σας βοηθήσουν στη διαχείριση της προστασίας του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Τα προϊόντα μας, επιτρέπουν την τεχνολογική ενσωμάτωση της έξυπνης συσκευής τηλεφώνου σας με τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας συστημάτων ασφαλείας για να λειτουργούν και σε απομακρυσμένη σύνδεση Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε ποιος εισέρχεται στο σπίτι σας και πότε, από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, μπορείτε επίσης να είστε βέβαιοι ότι διαθέτουμε την καλύτερη επιλογή συσκευών διαχείρισης ασφάλειας που σας παρέχουν ασφάλεια για την επιχείρησή σας όλο το 24ωρο.

Η σύνδεση του συναγερμού σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, με ένα μηνιαίο χαμηλό κόστος θα σας δώσει μια ακόμα μεγαλύτερη εξασφάλιση για την προστασία σας. Είμαστε δίπλα σας όλο το εικοσιτετράωρο είτε είστε σπίτι σας, είτε είστε μακριά από αυτό. Εμείς είμαστε εδώ για εσάς και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για ότι συμβεί μέρα και νύχτα. Αλλά και τις αρμόδιες αρχές αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Εμπιστευτείτε μας την ασφάλειά σας και καλέστε μας στο 211 790 4007. Θα κλείσουμε ένα ραντεβού και εντελώς δωρεάν θα σας επισκεφθεί ένας τεχνικός μας για να κάνει μια μελέτη του χώρου σας και να σας προτείνει τι πρέπει να τοποθετήσετε για να ασφαλίσετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια έχουμε ασφαλίσει χιλιάδες σπίτια, επιχειρήσεις και καταστήματα. Οι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι αυτοί που μας δίνουν την δύναμη να προχωράμε μπροστά και με το έμπειρο και τεχνολογικά καταρτισμένο προσωπικό μας να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ασφάλειας. Δεν είστε απλά πελάτες, είστε η κινητήρια δύναμή μας και θέλουμε να σας προσφέρουμε ηρεμία και σιγουριά όλες τις ώρες της ημέρας.

Η εταιρεία www.synagermoi-spition.gr έχει την εξειδίκευση και την εμπειρία από το 1998 στα συστήματα συναγερμού για σπίτια και καταστήματα καθώς και την απαιτούμενη άδεια παροχής υπηρεσιών ασφαλείας από την Αστυνομία

Αφήστε μια απάντηση