24ωρος Κεντρικός σταθμός λήψης σημάτων συναγερμού

Η ασφάλεια του σπιτιού σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων δεν είναι κάτι που θέλετε να αφήσετε στην τύχη. Ακόμα και αν έχετε τοποθετήσει στο χώρο σας τα καλύτερα συστήματα συναγερμού, τις καλύτερες εγκαταστάσεις και γενικά έχετε κάνει ότι καλύτερο μπορείτε για την ασφάλειά σας, μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο που να θέσει σε κίνδυνο εσάς και την περιουσία σας. Όταν συμβαίνει κάτι, θέλετε να είστε άμεσα ενημερωμένοι έχοντας απομακρυσμένη παρακολούθηση στην οποία μπορείτε να βασίζεστε.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού μειώνει τον κίνδυνο εισβολής. Είναι αλήθεια όμως αυτό; Ναι η αλήθεια είναι πως ένας συναγερμός μας προστατεύει, αλλά δεν αρκεί από μόνος του. Πόσες φορές εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε αγνοήσει τον ήχο μιας σειρήνας συναγερμού μέσα στη νύχτα; Ένα σύστημα ασφαλείας δεν σας εξασφαλίζει ότι ένας διαρρήκτης δεν θα εισβάλει στον χώρο σας. Κανείς από εμάς δεν θέλει να βρεθεί σε μια τέτοια απρόβλεπτη κατάσταση. Κι όμως υπάρχει λύση που μας προστατεύει 24 ώρες, κάθε ημέρα, για όλο τον χρόνο είτε είμαστε σπίτι μας είτε όχι.

Στην Εταιρία μας Συναγερμοί Σπιτιών σας παρέχουμε σύνδεση με το Κέντρο λήψης σημάτων μας και σας προσφέρουμε με τον τρόπο αυτό μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική ασφάλεια του χώρου σας καθημερινά και αξιόπιστα.

Η σύνδεση του συστήματος συναγερμού σας με το Κέντρο λήψης σημάτων μας είναι η πιο σωστή κίνηση για να έχετε 24ωρη φύλαξη στο χώρο σας όπου κι αν βρίσκεστε. Όσο για το κόστος μην ανησυχείτε είναι χαμηλό και προσιτό σε όλους.

Το έργο του Κέντρου μας είναι πολύ σημαντικό και θα σας παρουσιάσουμε τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητο.

Το Κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού παρέχει 24ωρη παρακολούθηση μέσω της υπηρεσίας κεντρικού σταθμού. Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε εξειδικευμένους δέκτες σήματος συναγερμού και λογισμικό αυτοματισμού που επιτρέπουν στους έμπειρους χειριστές μας στο κέντρο να γνωρίζουν ποια είναι η κατάσταση συναγερμού του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Οι χειριστές μας είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν και να αναγνωρίζουν κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο χώρο σας και να επέμβουν άμεσα και τις 24 ώρες της ημέρας, ενημερώνοντας εσάς αλλά και τις αρμόδιες αρχές αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία οι συναγερμοί μας επικοινωνούν με τον σταθμό παρακολούθησης μέσω κυψελοειδών επικοινωνιών, που επιτρέπουν την πολύ γρήγορη και ασφαλή μετάδοση ενός σήματος συναγερμού στον σταθμό παρακολούθησης. Εκτός από την ανίχνευση διαρρήξεων, όλα μας τα συστήματα προσφέρουν και προστασία εισβολής στο χώρο σας. Με το κουμπί πανικού θα έχετε άμεση επικοινωνία με το Κέντρο λήψης σημάτων σε περίπτωση άμεσης ανάγκης ή παραβίασης του σπιτιού σας, επίσης μην αμελήσετε να τοποθετήσετε σύστημα πυρανίχνευσης στο σύστημα συναγερμού σας γιατί σε περίπτωση πυρκαγιάς θα ενημερωθεί το Κέντρο μας, το οποίο με την σειρά του θα ενημερώσει χωρίς καθυστέρηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία για άμεση επέμβαση.

Με τον τρόπο αυτό έχετε την σιγουριά πως ότι και να συμβεί στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας κάποιος είναι έτοιμος να επέμβει για εσάς και να σας προστατέψει από κάθε κίνδυνο άμεσα χωρίς καθυστέρηση. Το προσωπικό μας με επαγγελματισμό και συνέπεια είναι εδώ για να αισθάνεστε ασφαλείς και ήρεμοι. Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα μιλήσετε με έναν από τους έμπειρους χειριστές μας και θα σας κατατοπίσει ακριβώς στο τι συμβαίνει, τι στιγμή που συμβαίνει.

Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει πολλούς συναγερμούς διαρρήξεων σε κατοικίες και επιχειρήσεις στα είκοσι και πλέον χρόνια παρουσίας μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και φύλαξης. Αν και η τεχνολογία έχει αλλάξει, ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει: Θέλουμε να παρέχουμε ισχυρή ασφάλεια στους πελάτες μας, περιορίζοντας κάθε κίνδυνο που μπορεί να ταράξει την ζωή τους.

Αυτές είναι μερικές από τις παροχές που μπορεί να σας προσφέρει το Κέντρο λήψης σημάτων μας. Εάν θέλετε να έχετε την μέγιστη δυνατή προστασία απέναντι σε κάθε κίνδυνο που μπορεί να σας απειλήσει μην χάνετε χρόνο.

Καλέστε σήμερα το κατάστημά συναγερμοί σπιτιών στο τηλέφωνο 211 790 4007 και κλείστε ένα ραντεβού, ώστε ένας τεχνικός μας να έρθει στο σπίτι σας ή το κατάστημά σας εντελώς δωρεάν και να σας ενημερώσει για όλες τις παροχές που σας προσφέρει το Κέντρο λήψης σημάτων μας. Να είστε βέβαιοι πως θα σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό και με συνέπεια. Η ασφάλειά σας και η άριστη συνεργασία με τους χιλιάδες πελάτες μας εδώ και είκοσι χρόνια είναι για εμάς ο σκοπός μας και η δέσμευσή μας απέναντί σας.

Αφήστε μια απάντηση