Παροχές Συστημάτων Ασφαλείας

Με την τεχνολογία συνεχώς να είναι εξελισσόμενη και βελτιωμένη, τα συστήματα οικιακής ασφάλειας σήμερα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών προστασίας και κάλυψης. Τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας διαθέτουν λειτουργίες αλλά και έξυπνες εφαρμογές που σας δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθείτε το σπίτι σας από οποιαδήποτε τοποθεσία κι αν βρίσκεστε. Η εξέλιξη των συστημάτων συναγερμού για το σπίτι, μας βοηθά να αποτρέψουμε μια πιθανή διάρρηξη αλλά και μας προφυλάσσουν από πολλούς άλλους κινδύνους όπως η φωτιά, μια πλημμύρα, η παραβίαση του εξωτερικού μας χώρου αλλά και σε περίπτωση κινδύνου της ζωής μας από κάτι απρόβλεπτο ω μη γένοιτο…όπως ένα έμφραγμα. Τα συστήματα οικιακής ασφάλειας πλέον έχουν την δυνατότητα να μας παρέχουν τον έλεγχο των φώτων του σπιτιού μας, τις κλειδαριές και πολλά άλλα από το smartphone μας με απλές κινήσεις ακόμα και από μακριά. Πριν από την επιλογή ενός τύπου συστήματος ασφάλειας, καλό είναι να αναρωτηθείτε τι θέλετε να προστατεύσετε. Τα συστήματα ασφαλείας κάνουν πολλά περισσότερα από το να κρατούν τους επίδοξους εισβολείς έξω από το σπίτι σας. Τα χαρακτηριστικά ενός συναγερμού για εσάς εξαρτώνται από το τι θέλετε να κάνετε με το σύστημά σας.

Στη σημερινή αγορά υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι πακέτων συστημάτων ασφαλείας:

Η έξυπνη τεχνολογία προσαρμόζεται στο πρόγραμμα και τις προτιμήσεις της οικογένειάς σας. Ο αυτοματισμός στο σπίτι μπορεί να ανάψει τα φώτα του σπιτιού σας μόλις σουρουπώσει ενώ είστε έξω από αυτό ή μπορείτε να αφήσετε το σκύλο ή την γάτα σας να περπατάει ελεύθερα στο σπίτι χωρίς να χτυπήσει ο συναγερμός σας.

Εξοπλισμός ασφαλείας:

Οι παραδοσιακές συσκευές ασφάλειας για το σπίτι, όπως οι συναγερμοί διαρρήξεων, οι ανιχνευτές σπασίματος γυαλιού και οι εξωτερικές κάμερες, είναι χρήσιμες αν ανησυχείτε για θέματα όπως εισβολή διαρρηκτών, κλοπής ή βανδαλισμού της οικίας σας.

Περιβαλλοντικής παρακολούθησης:

Εξοπλισμοί όπως οι συναγερμοί καπνού, οι ανιχνευτές κατάψυξης σωλήνων και οι ανιχνευτές διαρροών εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Οι οικογένειες με πιο παλιά σπίτια, ιδιαίτερα, πρέπει να αναζητούν συσκευές σε αυτήν την κατηγορία. Όπως καταλαβαίνουμε η επιλογή της εταιρείας στην οποία θα απευθυνθούμε για την μελέτη και την τοποθέτηση του συστήματος ασφαλείας μας είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνουμε. Το δεύτερο εξίσου σημαντικό βήμα είναι να βρούμε το κατάλληλο σύστημα συναγερμού για εμάς και τον χώρο μας και φυσικά αν θέλουμε να έχουμε εκατό τις εκατό προστασία το τρίτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να συνδέσουμε άμεσα τον συναγερμό μας με ένα Κέντρο λήψης σημάτων.

Τι είναι όμως το Κέντρο Λήψης Σημάτων;

Το Κέντρο λήψης σημάτων είναι η γρήγορη και λεπτομερής επικοινωνία μεταξύ του συστήματος ασφαλείας σας και του κεντρικού σταθμού του πάροχου ασφάλειας. Ο πίνακας ελέγχου καταχωρεί ένα συμβάν έκτακτης ανάγκης και στέλνει ένα σήμα στο κέντρο λήψης, όπου οι αρμόδιες αρχές ενημερώνονται και αποστέλλονται στο σπίτι σας. Μόλις σταλεί το σήμα ειδοποιείτε άμεσα το έμπειρο προσωπικό παρακολούθησης στον κεντρικό σταθμό, ο οποίος θα σας καλέσει να σας ειδοποιήσει και να επιβεβαιώσετε εάν πρόκειται για πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή για έναν ψευδή συναγερμό. Εάν δεν απαντήσετε, το κέντρο λήψης σημάτων αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις επικοινωνεί με την αρμόδια υπηρεσία για την αποστολή έκτακτου προσωπικού στη διεύθυνσή σας. Για παράδειγμα, ένα συμβάν ανιχνευτή καπνού θα προκαλέσει την επικοινωνία του Κέντρου με την Πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ το σήμα από ένα ιατρικό σήμα συναγερμού θα κατευθύνεται σε υπηρεσίες ασθενοφόρων ή παραϊατρικών υπηρεσιών. Με λίγα λόγια, μπορούμε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να συνδέσουμε το σύστημα ασφαλείας μας με το Κέντρο λήψης σημάτων. Η παρακολούθηση του συναγερμού μας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο από ένα απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να μας δώσει την πραγματική προστασία που όλοι μας θέλουμε να έχουμε.

Στο κατάστημά μας Συναγερμοί σπιτιών εκτός από τα καλύτερα συστήματα συναγερμών και υπηρεσιών που είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μέσα από την συνεργασία μας με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες συναγερμών, η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας εξοπλίσει με ασφαλή συστήματα συναγερμού, οικονομικά και απλά στην τοποθέτηση. Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιού, κάμερες παρακολούθησης, θυροτηλεοράσεις πάντα με γραπτή εγγύηση για όλα τα προϊόντα μας. Επίσης μπορείτε με ένα χαμηλό μηνιαίο ή ετήσιο κόστος να έχετε την δυνατότητα να συνδεθείτε άμεσα στο Κέντρο λήψης σημάτων μας έτσι ώστε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να είστε επί εικοσιτετράωρού βάσεως κάτω από μια ομπρέλα προστασίας. Επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρεία μας στο τηλέφωνο 211-7904007 και ένας τεχνικός μας θα έρθει εντελώς δωρεάν στο σπίτι σας. Θα μελετήσει τον χώρο σας και θα σας δώσει τις συμβουλές ασφαλείας του για το πως θα είστε ασφαλισμένοι. Θα σας λύσει απορίες και θα σας προτείνει το καλύτερο για εσάς. Και να θυμάστε πως τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από την γαλήνη και την ηρεμία μας απέναντι σε κάθε κίνδυνο που πιθανόν μας απειλήσει. Η πρόληψη πάντα είναι η καλύτερη αντιμετώπιση για εμάς και ότι θέλουμε να προστατέψουμε.

Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και να σας παρέχουμε ασφάλεια και προστασία. Μπορούμε μετά από είκοσι και πλέον χρόνια παρουσίας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας να κάνουμε το ιδανικό για εσάς και την οικογένειά σας. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας πρόβλημα όλο το εικοσιτετράωρο ακόμα κι αν δεν είστε πελάτες μας.

Αφήστε μια απάντηση