Οικιακά συστήματα συναγερμού

Περίεργες εποχές διανύουμε…. Η τεχνολογία έχει αλλάξει και οι έξυπνες συσκευές έχουν κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη ως προς τον τρόπο αλλά και την ποιότητα. Τα οικονομικά όμως των μέσων νοικοκυριών αντιμετωπίζουν δυσκολίες καθώς οι οικονομικοί πόροι είναι περιορισμένοι. Αυτό συνεπάγεται τη μείωση των εξόδων μας στο ελάχιστο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Και λέγοντας για περικοπές στα έξοδα θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν θα πρέπει να κάνουμε και περικοπές στην ασφάλειά μας…. Γιατί πολλοί θεωρούν ασύμφορη την τοποθέτηση και συντήρηση ενός καλού συστήματος συναγερμού. Με την εγκληματικότητα όμως να φτάνει στο ζενίθ θα πρέπει να αναθεωρήσουν.

Η ασφάλεια του σπιτιού μας αλλά και της οικογενείας μας είναι ένα αγαθό που πρέπει να προστατέψουμε με κάθε τρόπο. Και για να το πετύχουμε αυτό υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να τοποθετήσουμε στην οικία μας, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας, κάγκελα, ειδικούς πύρους στα αλουμίνια κλπ. Ο σημαντικότερος όμως τρόπος προστασίας της ιδιοκτησίας μας είναι η τοποθέτηση του κατάλληλου συστήματος συναγερμού και καμερών ασφαλείας. Με αυτά μπορούμε να επιτύχουμε την πλήρη προστασία μας ενώ βρισκόμαστε στην οικία μας αλλά και όταν λείπουμε. Το κόστος αγοράς ενός συναγερμού διαφοροποιείται και προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού. Δε σημαίνει ότι ένας καλός συναγερμός είναι απαραίτητα και ο ακριβότερος. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι η εταιρία που θα αναλάβει την τοποθέτησή του να είναι πιστοποιημένη από την Αστυνομία και να παρέχει την απαιτούμενη εγγύηση (2 έτη) σε όλα τα προϊόντα.

‘Ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού αποτελείται από την κεντρική μονάδα, το πληκτρολόγιο, τη σειρήνα, τους ανιχνευτές κίνησης και τις παγίδες. Αυτά είναι τα βασικά κομμάτια που χρειάζονται για τη λειτουργία του. Εκτός από αυτά υπάρχουν και πολλά περαιτέρω συστήματα όπως ανιχνευτές πλημμύρας, σεισμού, θραύσης κρυστάλλων, πυρκαγιάς, ελέγχου θερμοκρασίας, κουμπιά πανικού, κοντρολάκια για απομακρυσμένο χειρισμό του συστήματος και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης ειδικά κέντρα λήψης σημάτων που με μια ετήσια συνδρομή παρακολουθούν όλα τα σήματα που στέλνει ο συναγερμός και ενημερώνουν ανάλογα με την περίπτωση τον ιδιοκτήτη, την αστυνομία, την πυροσβεστική κλπ.

Τέλος, οι κάμερες ασφαλείας και τα καταγραφικά συστήματα αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της προστασίας μας καθώς μπορούμε να παρακολουθούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή τι συμβαίνει στην οικία μας ενώ λείπουμε και να καταγράφουμε τα πάντα για το χρονικό διάστημα που έχουμε ορίσει.

Η εταιρία συναγερμοί σπιτιών μετράει 23 συναπτά έτη και είναι κορυφαία στην τοποθέτηση συναγερμών και καμερών ασφαλείας με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο να σας εξυπηρετήσουμε, ερχόμενοι δωρεάν στο χώρο σας για να κάνουμε τη σχετική μελέτη και να σας δώσουμε την οικονομική μας προσφορά.