Μέτρα ασφαλείας στο σπίτι;

Υπάρχουν πολλά μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να βελτιώσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού:

Τοποθέτηση βιδών σε εξωτερικές πόρτες: Τα μπουλόνια είναι πιο ασφαλή από τις κανονικές κλειδαριές και μπορούν να αποτρέψουν την είσοδο των διαρρηκτών.

Τοποθετήστε  ένα σύστημα ασφαλείας: Ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να περιλαμβάνει ραντάρ, παγίδες, σειρήνες , πληκτρολόγια και όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά μέσα για να μας παρέχουν ασφάλεια 24ώρες.

Αν εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού να το συνδέσετε με ένα κέντρο λήψης σημάτων για να έχετε ενημέρωση εσείς και η Αστυνομία σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης αλλά και άλλες παροχές ασφαλείας που σας παρέχει το κέντρο όπως κουμπί πανικού, ιατρική βοήθεια, πυροσβεστική, διακοπή ρεύματος και επιπλέον άλλες υπηρεσίες που θα σας γνωστοποιηθούν όταν κάνετε τη σύνδεση.

Εγκαταστήστε φωτισμό εξωτερικού χώρου που ενεργοποιείται με κίνηση. Αυτός μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή των διαρρηκτών φωτίζοντας την ιδιοκτησία σας όταν πλησιάζει κάποιος.

Μην γνωστοποιείτε την απουσία σας στα social media : Όταν λείπετε από το σπίτι, φροντίστε να σταματήσετε τις παραδόσεις αλληλογραφίας και εφημερίδων και ζητήστε από κάποιον να ελέγχει το σπίτι σας περιοδικά για να φαίνεται κατοικημένο.

Κόψτε τους θάμνους και τα δέντρα σας και γενικά αφαιρέστε αντικείμενα που μπορούν να έχουν πρόσβαση και να σκαρφαλώσουν στο σπίτι σας: Οι κατάφυτοι θάμνοι και δέντρα μπορούν να καλύπτουν τους διαρρήκτες, γι’ αυτό φροντίστε να τους κρατάτε κομμένους.

Χρησιμοποιήστε χρονόμετρα για να ανάβετε τα φώτα και τα ηλεκτρονικά στο σπίτι σας, δίνοντας την εντύπωση ότι κάποιος είναι εκεί για να φαίνεται κατοικημένο το σπίτι σας.

Φροντίστε να έχετε καλή σχέση με τους  γείτονές σας ώστε να μπορείτε να προσέχετε ο ένας τον άλλον και σε οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα να ειδοποιούν τις Αρχές.

Η εταιρία συστημάτων συναγερμού για σπίτια και καταστήματα με εμπειρία στις τοποθετήσεις συναγερμών από το 1998 και με χιλιάδες εγκαταστάσεις είναι δίπλα σας αν έχετε πάρει την απόφαση να τοποθετήσετε σύστημα ασφαλείας στο χώρο σας.