Τι είναι το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού

Όταν τοποθετήσουμε ένα σύστημα συναγερμού στο χώρο μας θα πρέπει να το συνδέσουμε άμεσα και σε ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων. Γιατί όμως θα πρέπει να συνδέσουμε τον συναγερμό μας σε ένα κέντρο; Ποια είναι τα οφέλη του; Πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί όταν ακούτε ένα σύστημα συναγερμού στη γειτονιά σας να χτυπάει για το τι μπορεί να συμβαίνει από εκεί που ακούγεται ο συναγερμός. Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το πρόβλημα αν το σύστημα δεν είναι συνδεδεμένο σε ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων συναγερμού και φυσικά αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε εμάς από τη στιγμή που έχουμε συναγερμό στο σπίτι μας αλλά δεν είναι συνδεδεμένο σε κάποιο κέντρο. Δυστυχώς δεν θα έχουμε καμία ενημέρωση για ότι μπορεί να γίνετε στο χώρο μας.

Αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας χρειάζεται να λείψουμε στη δουλειά μας ή να φύγουμε ολιγοήμερες διακοπές και στο σπίτι μας να έχει γίνει μια απόπειρα διάρρηξης. Αφού είμαστε μακριά από το σπίτι μας εμείς δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός μας από την διάρρηξη και χτυπάει. Μπορεί φυσικά να τον ακούσουν οι γείτονες αλλά κανείς δεν ξέρει το τι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι μας.

Για να μην έχουμε λοιπόν το καθημερινό άγχος για το τι μπορεί να συμβαίνει στο σπίτι μας ή τον επαγγελματικό μας χώρο κατά την απουσία μας, από την στιγμή που έχουμε ένα σύστημα ασφαλείας, η πιο σωστή λύση είναι να συνδέσουμε το συναγερμό μας σε ένα κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού, που μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή στην κατοικία μας. Οι χειριστές του κέντρου μπορούν να έχουν πλήρη εικόνα βάση των σημάτων που λαμβάνουν από το χώρο που υπάρχει το σύστημα συναγερμού και πράττουν ανάλογα με την περίπτωση ειδοποιώντας τις αρμόδιες αρχές, αλλά και εμάς τους ίδιους για το πρόβλημα που έχει προκύψει και το τι ακριβώς συμβαίνει στον προστατευόμενο χώρο αλλά και να ειδοποιήσουν επίσης άμεσα την αστυνομία σε απόπειρα διάρρηξης.

Το Κέντρο Λήψης της εταιρείας www.synagermoi-spition.gr λειτουργεί από το 1998 και είναι πιστοποιημένο και αδειοδοτημένο από το Κράτος για τις υπηρεσίες που παρέχει. Το έμπειρο προσωπικό του κέντρου έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να αναγνωρίσει το πρόβλημα που τυχόν παρουσιαστεί στο χώρο σας και να παρέμβει χωρίς καμία καθυστέρηση ενώ το κόστος είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με τις υπηρεσίες που σας προσφέρει κάθε ώρα της ημέρας.