Εταιρεία συναγερμών

Το κατάστημα συναγερμοί σπιτιών είναι μια κορυφαία εταιρεία συστημάτων συναγερμού,  για σπίτια και καταστήματα στην Αττική.  Η εταιρεία μας βρίσκετε στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας από το 1998,ενώ έχει ήδη χιλιάδες εγκαταστάσεις στο ενεργητικό της. Διαθέτει  μεγάλη εμπειρία αλλά και τις απαραίτητες γνώσεις για να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε έργο τοποθέτησης συναγερμού μικρό ή μεγάλο αναλάβει, για την καλύτερη ασφάλεια της οικογένεια σας, αλλά και της επιχείρησής σας. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα όπως επίσης και η εταιρεία μας έχει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις και άδειες από το κράτος για να μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες ασφάλειες.

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τα πιο εξελιγμένα προϊόντα συναγερμού σε καλωδιακούς συναγερμούς των εταιρειών www.dcs.grwww.paradox.comwww.boschsecurity.com για οπού φυσικά υπάρχει περασμένη καλωδίωση, αλλά και σε ασυρμάτους συναγερμούς www.meiantech.com για όσα σπίτια ή επιχειρήσεις δεν έχει γίνει πρόβλεψη για την καλωδίωση του χώρου που θέλετε να καλύψετε κατά την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού. Επίσης η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα και για τους δυο τύπους συναγερμών, να συνδεθούν αν επιθυμεί ο πελάτης σε κέντρο λήψης σημάτων 24ωρης παρακολούθησης με απεριόριστες παροχές ασφαλείας και με ένα χαμηλό μηνιαίο κόστος.

Διαθέτουμε μια ομάδα εξειδικευμένων ηλεκτρονικών με εμπειρία και γνώσεις των προϊόντων ασφαλείας που χρησιμοποιούμε αλλά και πάνω στην εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών. Πιστεύουμε στην παροχή ποιοτικής εργασίας στους πελάτες μας και στην ενημέρωση τους με τις τελευταίες αναβάθμισης των προϊόντων μας.

Ερχόμαστε άμεσα για μελέτη στο χώρο σας, εντελώς δωρεάν για να σας προτείνουμε ποιο σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό και θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες σας, ενώ σας δίνουμε και την προσφορά μας. Την εγκατάσταση του συναγερμού την κάνουν οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρεία μας και σας παρέχουμε δυο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας  με 24ωρη υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα που τυχόν παρουσιαστεί.