Ενσύρματο ή ασύρματο συναγερμό

Η εγκατάσταση ενός οικιακού συστήματος ασφαλείας στο σπίτι σας μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για την προστασία της οικογένειάς σας, καθώς και της περιουσίας σας. Στις μέρες μας έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά συστήματα συναγερμού που κυκλοφορούν στην αγορά. Πιθανών θα έχετε και αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού σπιτιού όπως ποιο να επιλέξετε, αν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας την τοποθέτηση, αν θα σας προστατέψει από διάφορους κινδύνους που θα παρουσιαστούν, πόσο θα σας κοστίσει όλο αυτό, πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει η εγκατάσταση, είναι εύκολος ο χειρισμός του κ.ά.

Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις.

Ενσύρματο ή ασύρματο;

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αποφασίσετε όταν παίρνετε ένα σύστημα ασφαλείας η καλωδιακό η ασύρματο συναγερμό είναι τι είδους σύστημα μπορείτε να τοποθετήσετε στον χώρο σας.

Τα ασύρματα συστήματα, τα οποία συνεχώς κερδίζουν έδαφος, γιατί είναι πολύ εύκολα στην εγκατάστασή τους, ενώ στη συνέχεια μπορείτε εάν θέλετε να τα συνδέσετε με ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων συναγερμού για να έχετε πλήρη έλεγχο και πραγματική ασφάλεια στο σπίτι σας ή στην επιχείρησή σας.

Τα ενσύρματα συστήματα είναι λίγο πιο περίπλοκα και απαιτούν περισσότερο χρόνο στην εγκατάστασή τους εάν στο σπίτι δεν έχει γίνει από πριν η προετοιμασία για την τοποθέτηση ενός συναγερμού. Θα χρειαστούν πολλά μέτρα καλωδίων για τον πίνακα ελέγχου ασφαλείας, τα ρανταρ, τις παγίδες, τις σειρήνες και διαφορά αλλά εξαρτήματα Ας μην μιλήσουμε για τις τρύπες που θα χρειαστεί να ανοίξουμε στους τοίχους μας με ότι αυτό συνεπάγεται. Βέβαια η απόφαση είναι δική σας και θα καταλήξετε σε ότι εσείς κρίνετε πως ασφαλίζει καλύτερα τον χώρο σας από την εμπειρια μας ο κόσμος προτιμάει πιο πολύ τα καλωδιακά συστήματα συναγερμού γιατί τα θεωρούν πιο ασφαλής

Καλό θα είναι να αναθέσετε σε μια εταιρεία συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματίες τεχνικούς, να κάνουν την εγκατάσταση ώστε να είστε βέβαιοι ότι τα πάντα έχουν ρυθμιστεί σωστά, λειτουργούν άψογα και δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε για τίποτα.

Το δεύτερο που θα σκεφτείτε είναι η τιμή ενός συναγερμού. Μήπως όμως θα πρέπει να σκεφτείτε την αξία και την ηρεμία που θα σας προσφέρει για μια ζωή το σύστημα συναγερμού που θα εγκαταστήσετε; Γνωρίζουμε όλοι μας ότι τα οφέλη από αυτή την επιλογή μακροχρόνια θα μας γλιτώσουν από πολλά άσχημα απρόοπτα και το πιο σημαντικό είναι ότι στο σπίτι μας θα είμαστε ήρεμοι και χαλαροί. Αξία ανεκτίμητη.

Το πιο σημαντικό από όλα βέβαια είναι να συνεργαστείτε με μια αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία πάνω στα συστήματα ασφαλείας και συναγερμών. Αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα μιας σωστής επιλογής συναγερμού σύμφωνα πάντα με τις δικές σας πραγματικές ανάγκες για την προστασία της οικίας σας. Αξιολογήστε αυτά που σας προσφέρουν και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο από το καλύτερο δυνατό που μπορείτε να έχετε.

Στο κατάστημα Συναγερμοί σπιτιών θα βρείτε όλα αυτά που ψάχνετε. Βρισκόμαστε στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας πάνω από είκοσι χρόνια και με την εμπειρία μας αλλά και την διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε θα σας δώσουμε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές τις λύσεις για να αποκτήσετε ένα ασφαλές σπίτι από κάθε κίνδυνο, καθώς και μια ασφαλή επιχείρηση χωρίς να αγχώνεστε για τίποτα. Σεβόμαστε πρώτα και πάνω από όλα την ανάγκη των πελατών μας για μια ήσυχη και ήρεμη ζωή χωρίς τον φόβο των διαρρήξεων αλλά και τόσο άλλων κινδύνων που μπορούμε να σας καλύψουμε.

Μην αναβάλετε λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνετε, με ένα τηλέφωνο στο 211 790 4007 έρχεται στο χώρο σας ένας τεχνικός μας, εντελώς δωρεάν, για να κάνει μια μελέτη του χώρου σας και να σας ενημερώσει τι ακριβώς θα πρέπει να τοποθετηθεί στο χώρο σας για την ασφάλειά σας. Μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων που έχουμε στην εταιρεία μας, στις καλύτερες τιμές βάση πάντα με αυτό που εσείς θέλετε είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Επίσης η εταιρεία μας μπορεί να συνδέσει το σύστημα συναγερμού σας με ένα Κέντρο λήψης σημάτων που σας παρέχει ασφάλεια εκατό τις εκατό, σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης ή διάρρηξης. Είμαστε δίπλα σας κάθε ώρα της ημέρας σε ότι κι αν μας χρειαστείτε. Είμαστε έμπειροι και πολύ καλοί γνώστες του αντικειμένου της δουλειάς μας, αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας τα είκοσι χρόνια της συνεργασίας μας 

Αφήστε μια απάντηση