Έξυπνα συστήματα Ασφαλείας

Γνωρίστε τον τρόπο λειτουργία τους  και τα οφέλη τους

Η καθημερινότητά μας σήμερα βρίθει από ειδήσεις που αφορούν σε κλοπές και διαρρήξεις . Εκτός από την απώλεια περιουσιών , συμβαίνει αρκετά συχνά να χάνονται ακόμα και ανθρώπινες ζωές. Πολλοί άνθρωποι έχουν υποστεί βάναυση και ανελέητη κακοποίηση από τους διαρρήκτες προκειμένου να αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα τα πολύτιμά τους είδη και που ουκ ολίγες φορές έχει οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο τους. Η μοναδική αξιόπιστη άμυνα μας έναντι αυτών των συχνών φαινομένων παραβατικότητας αποτελούν οι  συναγερμοί  ασφαλείας . Με την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας θα βρείτε ξανά την εσωτερική σας γαλήνη. Αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να βάλετε μια και καλή τέλος σε αυτό τον εφιάλτη που λέγεται διάρρηξη και κλοπή του σπιτιού μου με κίνδυνο την ίδια μου τη ζωή.

Στην αγορά θα βρείτε πλέον τους νέους αναβαθμισμένους ασύρματους συναγερμούς ασφαλείας. Αυτοί είναι εύκολοι στην τοποθέτηση γιατί δεν απαιτούν καλώδια. Επιπλέον, διαθέτουν τη τεχνολογία να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων ώστε να παρακολουθείται κατά αυτό τον τρόπο το σπίτι σας καθ’όλη τη διάρκεια του 24ωρου , ολόκληρο το χρόνο, χωρίς διακοπή. Έτσι , αν προκύψει διάρρηξη του χώρου σας , τότε το κέντρο λήψης σημάτων που λαμβάνει και επεξεργάζεται όλα τα σήματα  που εκπέμπει ο συναγερμός σας, επικοινωνεί άμεσα με την άμεση δράση ενημερώνοντας για το συμβάν σε εξέλιξη. Οπότε, γίνεται εύκολα σαφές ότι η αγορά ενός συστήματος  ασφαλείας όχι μόνον προστατεύει αποτελεσματικά , αλλά σαν απόρροια αυτού εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να έχετε για πάντα το κεφάλι σας πραγματικά ήσυχο.

Πώς δουλεύει ένα σύστημα συναγερμού

Ένα  σύστημα ασφαλείας  παγιδεύει κατά κάποιο τρόπο το σπίτι όταν έχει τεθεί σε λειτουργία. Όταν είναι ενεργοποιημένος ο συναγερμός , χρειάζεται να εισαχθεί ο κωδικός ασφαλείας κατά την είσοδο σας στο χώρο . Μόνο τότε απενεργοποιείται το σύστημα επιτρέποντας τη διέλευση σας εντός χωρίς να αρχίσει να χτυπάει ο συναγερμός. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί άμα κάποιος αποπειραθεί να εισβάλλει παράνομα στο σπίτι σας από οποιοδήποτε άνοιγμα .

Σε περίπτωση ,όπως προαναφέραμε ήδη, χτυπήσει το σύστημα ασφαλείας, τότε εφόσον έχει σύνδεση  στο κέντρο λήψης σημάτων , θα ειδοποιηθεί η αστυνομία άμεσα ώστε να έρθει στη κατοικία σας να δει τι συμβαίνει. Στη συνέχεια , το κέντρο λήψης σημάτων θα καλέσει και εσάς προς ενημέρωση του συμβάντος και θα σας ζητήσει τους κωδικούς ασφαλείας προτού σας ενημερώσει περαιτέρω για το συμβάν,  ώστε να είναι σίγουροι ότι απευθύνονται στον πραγματικό  ένοικο του χώρου. Χωρίς αμφιβολία , η σύνδεση σε κέντρο λήψης σημάτων παρέχει ασφάλεια και προστασία στο χώρο και στους ενοίκους του.

Λοιπές παροχές από το κέντρο λήψης σημάτων

Εκτός από απόπειρες διαρρήξεων και παραβιάσεις , το κέντρο λήψης σημάτων σας ενημερώνει και για περιπτώσεις πυρκαγιών και άλλων γεγονότων  που μπορεί να συμβούν στο σπίτι όπως είναι  διαρροές γκαζιού ακόμα και υδάτων. Η προστασία και φύλαξη είναι η κατεξοχήν πρώτη λειτουργία που παρέχουν τα συστήματα ασφαλείας στους κατόχους τους . Δεν πρέπει όμως να παραβλέπουμε το γεγονός ότι ένας συναγερμός μπορεί πραγματικά να φέρει τη γαλήνη και την ηρεμία στην καθημερινότητά σας.

Αφήστε μια απάντηση