Ασύρματα συστήματα ασφαλείας για σπίτια

Η εταιρεία μας ειδικεύεται για περισσότερο από είκοσι χρόνια στα καλύτερα οικιακά συστήματα ασφαλείας. Ιδρύθηκε το 1998 και από τότε μέχρι και σήμερα είναι πρωτοπόρα στην αγορά και εγκατάσταση συναγερμών σε σπίτια, καταστήματα και επιχειρήσεις στην περιοχή της Αττικής. Πλήρως ενημερωμένη στις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας, το κατάστημα μας μπορεί να σας προσφέρει ασύρματα συστήματα ασφάλειας για τον χώρο σας που είναι πλέον τόσο ευέλικτα όσο και οικονομικά. Ένας ασύρματος συναγερμός σπιτιού χάρη στις σύγχρονες εξελίξεις στην οικιακή ασφάλεια μπορεί να σας προσφέρει τόσα πολλά οφέλη που ούτε καν μπορείτε να φανταστείτε ενώ συνοδεύεται με επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας για την προστασία του σπιτιού σας. Στο κατάστημά μας www.synagermoi-spition.gr θα βρείτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε ασύρματους συναγερμούς το ιδανικό που θα καλύψει κάθε ανάγκη για προφύλαξη του χώρου σας από τους κινδύνους που μπορεί να απειλήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή την περιουσία σας. Φυσικά σε εμάς θα τα βρείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με γραπτή εγγύηση, ενώ με την πολυετή εμπειρία μας και τους τεχνικούς εγκατάστασης είμαστε 24 ώρες την ημέρα δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε σε όποια απορία ή πρόβλημα παρουσιαστεί. Επειδή σαν αρχή στην εταιρεία μας έχουμε στόχο την ασφάλεια και την ικανοποίηση κάθε παλιού ή νέου πελάτη μας εργαζόμαστε με συνέπεια και επαγγελματισμό ώστε όχι απλά να νοιώθετε ασφαλείς αλλά να είστε ασφαλείς.

Η εταιρεία μας, είναι σε θέση μέσα από την εμπειρία της να σας προτείνει συστήματα ασφαλείας για τους εξής λόγους:

Κινητός έλεγχος

Τα περισσότερα ασύρματα οικιακά συστήματα ελέγχονται εύκολα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή μέσω του κινητού σας ή του υπολογιστή σας. Μπορείτε να έχετε τη δυνατότητα να οπλίσετε ή να αφοπλίσετε από μακριά το σπίτι σας και γενικά να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες του συναγερμού.

Επαγγελματική παρακολούθηση

Στην εταιρεία μας μπορούμε να σας προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες παρακολούθησης μετά από σύνδεση του συναγερμού σας στο Κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού για να παρακολουθούν το σπίτι σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Οι άνθρωποι του Κέντρου μας είναι άψογα εκπαιδευμένοι ώστε εάν εντοπιστεί κίνδυνος, τότε θα ειδοποιήσει άμεσα εσάς και τις αρμόδιες αρχές εκ μέρους σας, για να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλές, ακόμα και αν βρίσκεστε μακριά από αυτό.

Αισθητήρες

Οι αισθητήρες πόρτας και παραθύρου που θα εγκαταστήσουμε στο σπίτι σας συνδέονται στον πίνακα ελέγχου. Όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι σας, θα ειδοποιηθείτε αμέσως. Επίσης μπορούμε να σας προσφέρουμε αισθητήρες θραύσης γυαλιού για να σας ειδοποιούν αμέσως όταν σπάσει το γυαλί σε κάποιο παράθυρο ή πόρτα.

Εγκατάσταση

Εμείς ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις επιλέγουμε τα Ασύρματα συστήματα συναγερμών γιατί σας δίνουν την δυνατότητα να εγκαταστήσουμε το σύστημά σας χωρίς καλώδια. Ο πίνακας ελέγχου, οι αισθητήρες κίνησης και οι αισθητήρες πόρτας – παραθύρου μπορούν να κολληθούν στους τοίχους ή να τοποθετηθούν σε επίπεδες επιφάνειες. Και αν χρειαστεί να μετακινηθείτε σε άλλο σπίτι τότε πολύ εύκολα και χωρίς καμία ταλαιπωρία μπορείτε να πάρετε τον ασύρματο συναγερμό σας στο νέο χώρο που θα κατοικήσετε. Σκέφτεστε ότι χρειάζεστε ένα ασύρματο σύστημα για το σπίτι σας; Σωστά σκέφτεστε λοιπόν. Παρόλο που μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να αποφασίσετε ποια συστήματα και προϊόντα ασφάλειας ταιριάζουν στο σπίτι ή στις ανάγκες του τρόπου ζωής σας, με ένα τηλέφωνο στο κατάστημά μας στο 211-7904007 θα στείλουμε εντελώς δωρεάν έναν έμπειρο τεχνικό μας στο χώρο που θέλετε να ασφαλίσετε για να γίνει μια αρχική μελέτη και να σας προτείνει το συναγερμού που σας ταιριάζει. Τέλος θα σας δώσει και την προσφορά μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή που θα σας βοηθήσει να έχετε ηρεμία, γνωρίζοντας ότι προστατεύονται η οικογένεια και το σπίτι σας.

Αφήστε μια απάντηση