Συστήματα ασφαλείας σπιτιών

Συστήματα ασφαλείας σπιτιών
Συστήματα ασφαλείας σπιτιών

Με την αύξηση της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τρομακτικά οι κλοπές και οι διαρρήξεις. Καθημερινά οι αστυνομία δέχεται εκατοντάδες τηλεφωνήματα για κλοπές σε σπίτια αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, το πρόβλημα είναι αντικειμενικά μεγαλύτερο στην Αττική αλλά και στην επαρχία είναι εξίσου σημαντικό.

Οι πολυάριθμες καταγγελίες και μαρτυρίες κλοπών έχουν φέρει σαν αποτέλεσμα τη ραγδαία αύξηση των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας, κάνοντας τα ως είδος πρώτης ανάγκης για την ασφάλεια μας. Τα συστήματα ασφαλείας έχουν συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση των κρουσμάτων κλοπής διότι προλαβαίνουν και αποτρέπουν τους ληστές και προσφέρουν στους ιδιοκτήτες την ασφάλεια τους και την ηρεμία τους ακόμα και όταν λείπουν από την οικία τους.

Τα συστήματα ασφαλείας σπιτιών τοποθετούνται γρήγορα και εύκολα, ένα σύστημα ασφαλείας αποτελείται από:

  • Κεντρική μονάδα
  • Πληκτρολόγιο
  • Σειρήνα
  • Μαγνητικές επαφές (radar)
  • Αισθητήρες ή ανιχνευτές

Πρώτα από όλα τοποθετείται η κεντρική μονάδα και το πληκτρολόγιο, έπειτα μπαίνουν οι σειρήνες εσωτερικά και εξωτερικά του χώρου και τέλος οι παγίδες σε όλα τα παράθυρα, μπαλκονόπορτες και στην πόρτα, οι οποίοι αντιλαμβάνονται κάθε κίνηση και με την παραμικρή προσπάθεια παραβίασης, ενεργοποιείται η σειρήνα η οποία με το δυνατό διαπεραστικό ήχο της εκφοβίζει τον κάθε απρόσκλητο επισκέπτη.

Μια ακόμα πολύ σημαντική λειτουργία ενός συστήματος ασφάλειας είναι ότι σου παρέχουν επικοινωνία με την αστυνομία και το ασθενοφόρο αλλά και ότι μπορεί να συνδεθεί με 24ωρο κέντρο λήψεως σημάτων όπου σε ενημερώνουν ακόμα και όταν λείπεις από το χώρο ότι ενεργοποιείται ο συναγερμός και συνεργάζεται με την αστυνομία.

Για την επιλογή του κατάλληλου συστήματος ασφαλείας σπιτιού η εταιρεία μας www.synagermoi-spition.gr σας παρέχει αναγνωρισμένα, σύγχρονα αλλά πάνω από όλα εγγυημένα προϊόντα. Οι άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα μελετήσουν το χώρο σας και θα σας υποδείξουν το πλέον κατάλληλο σύστημα για εσάς. Η σωστή επιλογή φυσικά αφορά την αποτελεσματική ασφάλεια του χώρου, την εύκολη χρήση του συστήματος αλλά και την πιο συμφέρουσα τιμή.

Αφήστε μια απάντηση