Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας δε θα μπορούσε να έχει μείνει πίσω και ο κλάδος των καμερών ασφαλείας για σπίτια η καταστήματα, η εξέλιξη στην ποιότητα και την ανάλυση της εικόνας είναι μεγάλη. Εάν έχετε στην κατοχή σας μια μικρή επιχείρηση ή ακόμα και ένα σπίτι για την απόλυτη ασφάλεια αλλά και την εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση του χώρου σας καλό θα είναι να τοποθετήσετε κάμερες παρακολούθησης.

Τα πλεονεκτήματα των καμερών παρακολούθησης είναι πολλά , σίγουρα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με την τοποθέτηση καμερών στέλνουμε μήνυμα στους διαρρήκτες να μείνουν μακριά από το χώρο μας. Σκοπός των καμερών ασφαλείας είναι να γίνει η ιδιοκτησία μας δύσκολος στόχος διότι οι διαρρήκτες θα γνωρίζουν ότι οι κάμερες καταγράφουν και θα είναι σίγουρα πιο εύκολο για την αστυνομία να τους συλλάβει.

Τα τελευταία χρόνια ήρθαν στην αγορά και οι ψηφιακές κάμερες ασφαλείας σπιτιών που η δυνατότητες τους είναι μεγάλες, πέρα από τη καθαρή και υψηλή ποιότητα στην ανάλυση τους μπορούν να δουν και στο σκοτάδι αφού έχουν ενσωματωμένες υπέρυθρες που ενεργοποιούνται και ανάβουν όταν αντιληφθούν κίνηση τη νύχτα.

Οι ψηφιακές κάμερες ασφαλείας συνδέονται με ένα καταγραφικό DVR το οποίο καταγράφει και αποθηκεύει τη εικόνα του χώρου μας και τις εικόνες αυτές τις συλλέγει και τις αποθηκεύει σε ένα σκληρό δίσκο με αποτέλεσμα να μπορούμε ακόμα και όταν λείπουμε από το χώρο να τις δούμε είτε από το κινητό μας είτε από κάποια οθόνη υπολογιστή και να διαχειριστούμε το υλικό. Άρα έχεις τον έλεγχο της επιχείρησης σου όλο το 24ωρο χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεσαι εκεί συνεχώς.

Η τιμή των καμερών ασφαλείας πλέον είναι προσιτή και αυξομειώνεται ανάλογα με τον αριθμό καμερών που χρειάζεται ο κάθε χώρος για να καλυφθεί σωστά ώστε να παρακολουθείται γύρω γύρω χωρίς να υπάρχουν μυστικά σημεία να κρυφτεί ο διαρρήκτης. Με την τοποθέτηση καμερών ασφάλειας για σπίτι σίγουρα βελτιώνεται την ασφάλεια του χώρου σας γι’ αυτό απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για να σας κατατοπίσει και να σας δώσει μια προσφορά ώστε να σώσετε την περιουσία σας από κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη. Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας www.synagermoi-spition.gr και θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή αγορά!

Αφήστε μια απάντηση