Συναγερμοί σπιτιών προσφορά

prosfora,synagermoy

Όταν έχουμε αποφασίσει να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι μας θα πρέπει να κάνουμε και την σχετική ερευνα για την αγορά του συναγερμού και φυσικά να βρούμε εταιρείες που κάνουν προσφορές σε συστήματα συναγερμού σπιτιών και να επιλέξουμε την κατάλληλη εφόσον φυσικά έχει γίνει η απαραίτητη μελέτη του χώρου από τον τεχνικό της εταιρείας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις προσφορές συναγερμών και να επιλέγουμε πάντα επώνυμα συστήματα ασφάλειας των εταιρειών DSC, PARADOX, BOSCH,SIEMENS και άλλες πολλές καλές εταιρείες που υπάρχουν στην αγορά. Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι ο τεχνικός που θα μας το τοποθετήσει να είναι της ίδιας εταιρείας που θα αγοράσουμε το συναγερμό για να είναι υπεύθυνοι για την συντήρηση του συστήματος.

Φυσικά η εταιρεία να έχει την άδεια παροχής υπηρεσιών ασφαλείας από την Αστυνομία ώστε να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας. Επίσης όταν αποφασίσουμε να τοποθετήσουμε το συναγερμό να ζητήσουμε γραπτή εγγύηση. Συνήθως η εγγύηση που δίνεται είναι 2 χρόνια και καλύπτει όλα τα προϊόντα του συναγερμού εκτός από τις μπαταρίες.

Επιπλέον ο συναγερμός αν θέλετε μπορεί να συνδεθεί σε κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού  για 24ωρη παρακολούθηση για μια πιο επαγγελματική φύλαξη για το χώρο σας και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης το κέντρο θα ειδοποιήσει την αστυνομία και εσάς και θα σας δώσει μια λεπτομερή αναφορά του τί συμβαίνει στο χώρο όπου υπάρχει το σύστημα ασφαλείας.

Αφήστε μια απάντηση