Μέτρα ασφαλείας για την εξοχική μας κατοικία

Όλοι μας, όλα αυτά τα χρόνια, η ζωή στις πόλεις μας έχει κουράσει και πολλές φορές αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε το επόμενο βήμα, για να ηρεμήσουμε από την ένταση και το τρέξιμο της καθημερινότητας. Έτσι μας μπαίνει η ιδέα να φύγουμε από την πόλη για την επαρχία να βρούμε ένα όμορφο μέρος με δένδρα να έχει μια όμορφη λίμνη, να έχει πολύ λίγο κόσμο, να έχει καθαρό αέρα και γενικά να είναι ο τελευταίος προορισμός μας εκεί που θα περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας μακριά από την ένταση της πόλης της φασαρίας και του άγχους. Το σπίτι που θα ψάξουμε να βρούμε θα πρέπει να μας εξασφαλίζει και τους παράγοντες της ασφάλειας γιατί και εκεί στην ύπαιθρο θα θέλουμε να είμαστε ασφαλής με την οικογένειά μας.

Μια πολύ καλή λύση όταν αποφασίσουμε να μείνουμε σε αγροτικό σπίτι που έχει περίφραξη και γενικά είναι σπίτι του χωριού θα είναι να κοιτάξουμε να βάλουμε ένα  περιμετρικό συναγερμό σπιτιού  που αυτό μας καλύπτει τον περιβάλλοντα χώρο γύρω γύρω από την οικία μας, με ειδικά λέιζερ που συγχρονίζονται μεταξύ τους και μας παρέχουν ακτίνες περιμετρικά από την αυλή μας. Το συγκεκριμένο σύστημα προσαρμόζεται στο συναγερμό και συνδέεται και με το εσωτερικό συναγερμό και έτσι μας δίνει τη δυνατότητα όταν είμαστε μέσα στην οικία μας όταν οπλίζουμε το συναγερμό να οπλίζεται και ο εξωτερικός συναγερμός. Έτσι μας προστατεύει  όταν κάποιος προσπαθήσει να μπει στην αυλή του σπιτιού μας και όταν περάσει μπροστά από τα λέιζερ ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί και θα αρχίσουν να χτυπούν οι σειρήνες, αν λείπουμε από σπίτι μας ο συναγερμός σπιτιού θα μας ειδοποιήσει στα κινητά μας τηλέφωνα ή αν θέλουμε κάτι πιο εξελιγμένο θα το συνδέσουμε με το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού.

Ένα κέντρο λήψης συναγερμού μας παρέχει ασφάλεια 24ωρες και 365μερες το χρόνο και μας δίνει οδηγίες σε περίπτωση που κάτι χρειαστούμε για τον συναγερμό και φυσικά αν είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με κουμπί πανικού, αν θέλουμε ιατρική βοήθεια ή πυροσβεστική, οι χειριστές του κέντρου είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι με άδεια security από το κράτος. Τα κέντρα λήψης σημάτων σήμερα είναι πολύ εξελιγμένα και με υψηλή τεχνολογία κωδικοποίησης σημάτων.

Η ασφάλεια του χώρου μας θα πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα είτε μένουμε στη πόλη είτε αποφασίσουμε να φύγουμε στη επαρχία. Πάντα θα πρέπει να έχουμε στο νου μας το θέμα της προσωπικής μας ασφάλειας και της ηρεμίας στην ζωή μας. Τα σύστημα συναγερμού σπιτιών σήμερα είναι οικονομικά σε σχέση με αυτό που μας προσφέρουν και μας παρέχουν για την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Αφήστε μια απάντηση