Τα έξυπνα συστήματα ασφαλείας σπιτιού

Τα έξυπνα συστήματα ασφαλείας σπιτιού είναι προηγμένα συστήματα συναγερμού που χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να κρατούν το σπίτι σας ασφαλές. Αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούν αισθητήρες, παγίδες, σειρήνες, πληκτρολόγια, και διάφορα άλλα εξαρτήματα για να παρακολουθούν το σπίτι σας 24ωρες και αν ανιχνεύσουν οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα ενεργοποιούν το συναγερμό. Οι πληροφορίες αυτές πηγαίνουν σε ένα κέντρο λήψης σημάτων, το οποίο αναλύει τα δεδομένα σε λίγα δευτερόλεπτα και αν υπάρχει πρόβλημα ειδοποιείται η αστυνομία και φυσικά εσείς ή όποια τηλέφωνα ανάγκης έχετε δώσει στο κέντρο.

Τα συστήματα ασφαλείας σπιτιού περιλαμβάνουν:

Ανιχνευτές κίνησης – ραντάρ: Αυτοί οι αισθητήρες ανιχνεύουν οποιαδήποτε κίνηση στο σπίτι σας και ενεργοποιούν το συναγερμό εάν υπάρχει κάποια ύποπτη δραστηριότητα.

Παγίδες πόρτας και παραθύρου: Αυτές οι παγίδες ανιχνεύουν πότε ανοίγει ή κλείνει μια πόρτα ή ένα παράθυρο και ενεργοποιούν το συναγερμό εάν υπάρχει οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη είσοδος στο σημείο που έχουν τοποθετηθεί.

Κάμερες ασφαλείας: Αυτές οι κάμερες καταγράφουν και σας επιτρέπουν να βλέπετε το σπίτι σας από απόσταση όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός για να γνωρίζετε τι συμβαίνει στον προστατευόμενο χώρο.

Επιπλέον όλα τα αξιόπιστα συστήματα συναγερμού έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων 24ωρης παρακολούθησης για να έχετε ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο σπίτι σας μετά από συναγερμό, από ποια ζώνη ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και να ειδοποιηθεί η Αστυνομία για να ελεγχθεί ο χώρος σας είτε είναι σπίτι είτε επαγγελματικός χώρος.

Τα συστήματα ασφαλείας σπιτιού μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας. Είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν, και μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια 24ωρες γνωρίζοντας ότι το σπίτι σας είναι ασφαλές.

Το κατάστημα www.synagermoi-spition.gr με την εμπειρία από το 1998 και με χιλιάδες εγκαταστάσεις συναγερμών είναι δίπλα σας για να σας συμβουλέψει και να σας προτείνει το συναγερμό που θα καλύψει το σπίτι σας. Καλέστε μας στο 211-7904007 να έρθουμε στο χώρο σας για προσφορά. Η επίσκεψη για όλη την Αττική από της 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ είναι δωρεάν.