ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Με το πέρασμα των χρόνων δυστυχώς η ανασφάλεια στο χώρο μας όλο και μεγαλώνει γιατί οι κλοπές καθημερινά αυξάνονται συνεπώς τα συστήματα συναγερμού γίνονται όλο και πιο απαραίτητα διότι αυξάνουν σε μεγάλο βαθμό την ασφάλεια στο χώρο που θα τοποθετηθούν.

Καλό θα είναι όταν αποφασίσετε να τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού η εταιρεία που θα επιλέξετε είναι αξιόπιστη δηλαδή να έχει έμπειρους τεχνικούς διότι η καλή λειτουργία των συναγερμών ξεκινάει από τη σωστή εγκατάσταση, επίσης να έχει γνωστά και εγγυημένα προϊόντα και τέλος φυσικά να συνδυάζει και μια καλή τιμή.

Τα συστήματα συναγερμού αποτελούνται:
1. Πρώτο και βασικότερο μέρος του συναγερμού είναι η κεντρική μονάδα διότι είναι ο εγκέφαλος του συστήματος, λαμβάνει όλες τις πληροφορίες και στέλνει τις ανάλογες εντολές.

2. Εξίσου σημαντικό μέρος του συναγερμού είναι οι παγίδες ή ανιχνευτές κίνησης όπου αντιλαμβάνονται ανεπιθύμητες κινήσεις εντός του χώρου σας και στέλνουν σήμα στη κεντρική μονάδα.

3. Το πληκτρολόγιο είναι η συσκευή με την οποία μπορεί ο κάθε χρήστης να επικοινωνεί με το σύστημα δηλαδή να το οπλίζει και να το αφοπλίζει.

4. Και τέλος φυσικά οι σειρήνες οι οποίες τοποθετούνται εσωτερικά και εξωτερικά του χώρου, που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο γιατί είναι η συσκευή αποτρέπει και πανικοβάλει τον κάθε επίδοξο διαρρήκτη με το δυνατό θόρυβο που εκπέμπουν όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.
Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει όλα όσα αναφέρθηκαν και να σας προσφέρει ακόμα καλύτερη ασφάλεια στο χώρο σας διότι μπορεί να συνδέσει το σύστημα συναγερμού σας με το 24ωρο κέντρο λήψεως σημάτων έτσι ώστε να έχετε συνεχή έλεγχο και παρακολούθηση του χώρου σας ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε εκεί. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στην εταιρεία μας και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας δώσει όποια συμβουλή χρειαστείτε. Τηλ: 211-7904007

Αφήστε μια απάντηση