Χρήσιμες οδηγίες ασφάλειας για το σπίτι μας

Χρήσιμες οδηγίες ασφάλειας για το σπίτι μας

Χρήσιμες οδηγίες ασφάλειας για το σπίτι μαςΣτο σημερινό μας άρθρο θα σας εξηγήσουμε της απαραίτητες ενέργειες που θα πρέπει να κάνουμε όταν είμαστε μέσα στο σπίτι μας και δεχτούμε μια απρόσμενη επίσκεψη. Πάντα μιλάμε σε προληπτικό επίπεδο και μέσα από την εμπειρία μας.

Επειδή πάντα πριν κάνουν μια διάρρηξη οι περισσότεροι κλεφτές θέλουν να δουν αν υπάρχει κάποιος μέσα στο σπίτι, περνάνε και χτυπούν το κουδούνι. Αν είμαστε μέσα στο σπίτι καλό θα είναι να απαντάμε πάντα στο χτύπημα του κουδουνιού και όχι να ανοίγουμε κατευθείαν τη πόρτα. Μπορούμε να δούμε μέσα από το ματάκι της πόρτας ή να μιλήσουμε μέσα από το θυροτηλέφωνο και να δούμε ποιος είναι. Ποτέ δεν ανοίγουμε σε αγνώστους την πόρτα ιδίως γυναίκες μόνες στο σπίτι.

Θα πρέπει να παρατηρούμε το σπίτι μας εξωτερικά και αν δούμε κάποιο περίεργο σημάδι, η κάποιο σύμβολο η κάτι που το βλέπουμε ύποπτο καλά θα είναι να ειδοποιήσουμε την αστυνομία. Οι περισσότεροι διαρρηκτές έχουν μια μέθοδο και σημαδεύουν τα σπίτια που θέλουν να κλέψουν. Αν δούμε αγνώστους που κοιτάνε το σπίτι ή άγνωστα αυτοκίνητα κοντά στο σπίτι να κάνουν περίεργες βόλτες πάντα ενημερώνουμε της αρχές και αν δεν έχουμε γείτονες κοντά στο σπίτι μας καλό θα είναι να βάλουμε ένα σύστημα ασφάλειας σπιτιού και ακόμα καλύτερα και κάμερες ασφαλείας με καταγραφή. Τώρα αν έχουμε γείτονες θα πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις και να ενημερώνει ο ένας τον άλλον για κάθε άγνωστο στη γειτονία σας και ακόμη να ανταλλάξουμε τηλεφωνά και σε περίπτωση διακοπών να ενημερώνει ο ένας τον ήλων για κάθε περίεργη κίνηση και να υπάρχει άψογη συνεργασία για την ασφάλεια των σπιτιών μας

Τώρα αν έχετε την οικονομική άνεση ότι καλύτερο θα ήταν να τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού που θα σας παρέχει μια καλή ασφάλεια και όταν είμαστε μέσα στο σπίτι αλλά και όταν φεύγουμε από την οικία μας. Οι περισσότεροι συναγερμοί σπιτιών έχουν τη δυνατότητα να οπλίζονται και όταν είμαστε μέσα στην οικία μας.

Έχουμε δυο κατηγορίες συναγερμών τους ασύρματους συναγερμούς και τους καλωδιακούς αν έχει γίνει ήδη στο παρελθόν η εγκατάσταση καλωδίων στο σπίτι σας τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα συναγερμό σπιτιού καλωδιακό χωρίς να χρειάζονται να χρησιμοποιηθούν επιπλέον καλώδια.

Αν δεν είναι περασμένα καλώδια στο χώρο σας τότε το καλύτερο θα είναι να τοποθετηθεί ένας  ασύρματος συναγερμός σπιτιού όπου είναι αντίστοιχα αξιόπιστος και πολύ εύκολος στην εγκατάσταση και δεν χρειάζονται καθόλου καλώδια.

Όταν έχουμε κάνει εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού θα πρέπει να κοιτάξουμε να συνδέσουμε το συναγερμό μας με ένα κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού για να ελέγχεται το σύστημα συναγερμού 24ωρες και να μας ειδοποιεί αν πάρουμε σήμα διάρρηξης. Πολλά συστήματα συναγερμού σπιτιών έχουν και ενσωματωμένο τηλεφωνητή όπου εκεί περνάμε τηλεφώνα ανάγκης. Αν έχουμε σήμα συναγερμού, μας ειδοποιεί αυτόματα στα κινητά μας.

Τα συστήματα συναγερμού που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλά θα πρέπει να κάνουμε μια καλή ερευνά αγοράς και να βρούμε την εταιρεία που θα μας καλύψει. Καλό θα είναι η εταιρεία που θα βρούμε να έχει φυσικό κατάστημα με , να προσέξουμε οι συσκευές να έχουν εγγύηση και να μας παρέχουν σέρβις σε περίπτωση ανάγκης.

Η Εταιρεία μας έχει 14χρονια λειτουργίας στο χώρο και όλοι η συναγερμοί μας είναι αξιόπιστοι και με εγγύηση. Επαγγελματίες ηλεκτρονικοί και εγκαταστάτες μας έχουν εδραιώσει στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας.

Η εταιρεία μπορεί να σας στείλει δωρεάν τεχνικό για να να γίνει η ακόλουθη μελέτη και να σας λύσει τη κάθε απορία που έχετε για τα συστήματα ασφαλείας .

εγκατάσταση συναγερμών σπιτιού

Εξυπηρετούμε περιοχές σε όλη την Αττική. Περιοχές στο Κέντρο της Αθήνας:

Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στα Πετράλωνα , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στα Πατήσια , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στο Παγκράτι , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στην Ομόνοια , , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στο Λυκαβηττό , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στη Κυψέλη , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στο Κουκάκι , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στο Κολωνός , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στο Κολωνάκι , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στο Καρέας , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στο Θησείο , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στη Ζωγράφου , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στο Γκύζη , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στο Βύρωνα , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στο Πλατεία Αττικής , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στους Αμπελόκηπους , Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων στον Άγιο Ελευθέριο .

Αφήστε μια απάντηση