Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας είναι απαραίτητη για κάθε σπίτι λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας. Τα συστήματα ασφάλειας  που τοποθετούμε έχουμε τη δυνατότητα να τα ενεργοποιούμε και όταν είμαστε μέσα στο σπίτι και να κινούμαστε ελευθέρα. Έτσι είμαστε ασφαλείς και όταν κοιμόμαστε. Εκτός από τη μερική όπλιση οι συναγερμοί και γενικότερα τα συστήματα ασφάλειας έχουν και άλλες λειτουργίες που μπορούν να μας φανούν σωτήριες όταν έρθουμε σε κάποια δύσκολη στιγμή-ανάγκης. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω επιπλέον λειτουργίες των συστημάτων ασφαλείας:

Κουμπί πανικού
το κουμπί πανικού είναι μια λειτουργία που υπάρχει στο πληκτρολόγιο του συστήματος και το χρησιμοποιούμε σε περίπτωση που νιώσουμε ότι απειλούμαστε μέσα στο σπίτι από κάποιον που προσπαθεί να παραβιάσει το σπίτι μας η και γενικά όταν νιώσουμε ότι κινδυνεύουμε. Πατώντας το κουμπί πανικού ενεργοποιείτε ο συναγερμός και ταυτόχρονα ειδοποιούνται και η αρμόδιες αρχές.

Προσφορά για Συστήματα Ασφαλείας
Προσφορά για Συστήματα Ασφαλείας

Προσωπικός κωδικός απειλής
‘Είναι ο μυστικός κωδικός που χρησιμοποιούμε σε περίπτωση που ερχόμενοι στο σπίτι μας,  μας ακινητοποιήσουν στη πόρτα του σπιτιού μας  και μας αναγκάσουν με την απειλή να περάσουμε μέσα και να αφοπλίσουμε το συναγερμό. Τότε εμείς έχουμε τον προσωπικό κωδικό απειλής και τον πληκτρολογούμε. Αφοπλίζει το σύστημα συναγερμού αλλά ταυτόχρονα ειδοποιούνται και οι αρμόδιες αρχές ότι στο σπίτι απειλούμαστε.

Κουμπί ιατρικής βοήθειας
Αυτό είναι ένα κουμπί που υπάρχει στο πληκτρολόγιο των συστημάτων ασφαλείας και το ενεργοποιούμε σε περίπτωση που χρειαστούμε ιατρική βοήθεια (ασθενοφόρο κλπ). Όταν πατήσουμε το κουμπί αμέσως ειδοποιείται το κέντρο λήψεως σημάτων συναγερμού και αυτόματα το κέντρο ειδοποιεί το ασθενοφόρο η ότι άλλη απαίτηση έχει ο πελάτης.

Κέντρο Λήψης Σημάτων
Κέντρο Λήψης Σημάτων

 

Αφήστε μια απάντηση