Service Συστημάτων Συναγερμού

Όταν χρειαστεί να τοποθετήσουμε ένα συναγερμό σπιτιού θα πρέπει η εταιρεία που θα αναλάβει την τοποθέτηση να σας παρέχει και service συναγερμού δηλαδή να υποστηρίζει το σύστημα σε περίπτωση βλάβης ή και ακόμα αν χρειαστεί να μεταφέρουμε η να προσθέσουμε επιπλέον προϊόντα συναγερμού ή και οποιαδήποτε άλλη εργασία επάνω στο σύστημα ασφαλείας που θα χρειαστεί. Όλοι οι συναγερμοί χρειάζονται συντήρηση για να λειτουργούν σωστά και καλό θα είναι να γίνεται ένας τυπικός έλεγχος κάθε δυο χρόνια. Να ελέγχουμε τις παγίδες, τις μαγνητικές επαφές, τα ραντάρ, τις μπαταρίες του συναγερμού και γενικά όλα τα εξαρτήματα. Επίσης να ελέγχουμε αν είναι στη θέση τους. Συνήθως η εταιρείες για να κάνουν  έλεγχο χρεώνουν 20€ με 25€.

Κάθε τρία χρόνια κατόπιν εντολής της κατασκευάστριας εταιρείας των συναγερμών θα πρέπει να αλλάζουμε την μπαταρία που βρίσκεται μέσα στη κεντρική μονάδα αλλά και στη σειρήνα και αυτό γιατί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος αυτές η μπαταρίες κρατούν το συναγερμό σε λειτουργία τουλάχιστον για μια μέρα και όταν έρχεται το ρεύμα η μπαταρίες ξαναφορτίζουν. Πολλές φόρες θα έχετε ακούσει πολλούς συναγερμούς να χτυπούν σε μια διακοπή ρεύματος αυτό γίνεται γιατί δεν έχουν αλλάξει μπαταρίες, το κόστος για αλλαγή μπαταριών στα συστήματα συναγερμού είναι 70€ μαζί με την εργασία του τεχνικού που θα τις τοποθετήσει.

Ένα σύστημα ασφαλείας λειτουργεί σωστά και έχει διάρκεια ζωής όταν γίνεται η σωστή συντήρηση η οποία είναι μια από τις πιο σημαντικές εργασίες για την πρόληψη τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν και  μπορεί να επηρεάσουν το συναγερμό, όπως για παράδειγμα να έχουμε ψευτοσυναγερμούς και διάφορα άλλα προβλήματα. Η εταιρεία www.synagermoi-spition.gr  αναλαμβάνει τη συντήρηση του συναγερμού σας και σας δίνει γραπτό έλεγχο του συστήματος συναγερμού και ποια εξαρτήματα έχουν ελεγχθεί.

Αφήστε μια απάντηση