Η εγκατάσταση του συναγερμού μας σήμερα έχει γίνει η καλύτερη επένδυση για το αύριο

Όλοι μας θα θέλαμε να μπορούμε να ελέγξουμε ένα σύστημα ασφαλείας πριν το αγοράσουμε. Θέλετε να μάθετε πόσο καλά λειτουργεί και να είστε σίγουροι ότι θα σας παρέχει την ασφάλεια και την σιγουριά που ζητάτε. Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι σας, φροντίστε να επισκεφτείτε την εταιρεία μας www.synagermoi-spition.gr και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τον συναγερμό που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

Ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας θα πρέπει να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  1. Κεντρική μονάδα συναγερμού με δυνατότητα διαχωρισμού ζωνών ανάλογα με την επιφάνεια του σπιτιού σας ή του χώρου που θέλετε να ασφαλίσετε.
  2. Δυνατότητα βραδινής όπλισης: Να μπορούμε να οπλίσουμε το σύστημα ασφαλείας χωρίς τους ανιχνευτές κίνησης για να μπορούμε να κινούμαστε μέσα στο χώρο μας και ταυτόχρονα να έχουμε την ασφάλεια μας.
  3. Πληκτρολόγιο Συναγερμού με δυνατότητα ενός εύκολου χειρισμού του συστήματος ασφάλειας.
  4. Εξωτερική σειρήνα συναγερμού με δικιά της μπαταριά, για να μπορεί να λειτουργεί ακόμα και σε περίπτωση που υπάρχει διακοπή ρεύματος, καθώς και προστασία από τυχόν παραβιάσεις.
  5. Εσωτερική σειρήνα για να προκαλέσει πανικό σε κάθε επίδοξο διαρρηκτή που θα παραβιάσει τον χώρο σας.
  6. Μαγνητικές παγίδες σε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού ή του χώρου σας.
  7. Ανιχνευτές κίνησης σε κεντρικά σημεία του σπιτιού ή όπου αλλού κριθεί απαραίτητο.
  8. Κάμερες ασφαλείας, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με το internet και αποτελούν την ιδανική λύση για την παρακολούθηση του σπιτιού ή της επιχείρησή σας. Με τον τρόπο αυτό έχετε την δυνατότητα να επιβλέπετε την περιουσία σας, ενώ βρίσκεστε μακριά. Οι κάμερες παρακολούθησης οι οποίες είναι εξοπλισμένες με αισθητήρες κίνησης, μπορούν να ανιχνεύουν κινήσεις, ακόμα και τις πιο μικρές έτσι ώστε να ξεκινήσουν την διαδικασία εγγραφής βίντεο.

Τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας, μας έχουν δείξει πως όταν υπάρχει  Σύστημα Συναγερμού στο σπίτι ή την επιχείρησή σας οι πιθανότητες διάρρηξης είναι 10 φορές λιγότερες. Αλλά ακόμη και σε περίπτωση διάρρηξης, οι επίδοξοι διαρρήκτες αναγκάζονται να φύγουν λόγω του πανικού που δημιουργούν οι σειρήνες και γενικά τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούν σχεδόν πάντα αποτρεπτικά σε κάθε είδους παραβίαση. Σήμερα στην εποχή κρίσης που ζούμε ακόμα και οι ασφαλιστικές εταιρείες αναγνωρίζουν τα οφέλη ενός συστήματος ασφαλείας και τις περισσότερες φορές προσφέρουν και έκπτωση στα ασφαλιστήρια κλοπής όταν υπάρχει συναγερμός στο σπίτι μας ή στην επιχείρησή μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με την εμπειρία μας στα συστήματα συναγερμού αλλά και το άψογα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την ασφάλειά σας.

Αφήστε μια απάντηση