Φόρτωση ...

Κέντρο λήψης σημάτων

 

Κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

Όταν αποφασίσουμε να εγκαταστήσουμε συστήματα συναγερμού στο σπίτι μας θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το θέμα της ειδοποιήσεις σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί ο συναγερμός σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει το κέντρο λήψεως συναγερμού και θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά παρακάτω

Τα κέντρο λήψεως σημάτων είναι ένα επιχειρησιακό κέντρο, επί 24ωρου βάσεως και επανδρωμένο με επαγγελματίες χειριστές που γνωρίζουν το αντικείμενο. Μέσω ειδικών μηχανημάτων, κονσόλες που είναι σχεδιασμένες να λαμβάνουν όλα τα πρωτοκολλά τον σύγχρονων μηχανημάτων συναγερμού γίνεται αυτόματα η αποκωδικοποιήση τον σημάτων που έρχονται. Κάθε συναγερμός όταν τοποθετείται σε οιοδήποτε χώρο μοιράζεται σε ζώνες. Σε κάθε άνοιγμα που τοποθετούμε παγίδα ή ραντάρ αυτό λέγεται ζώνη, δηλαδή όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός θα στείλει αυτόματα σήμα και από ποια ζώνη(άνοιγμα) προέρχεται. Έτσι αυτόματα γνωρίζει το κέντρο λήψεως σημάτων το άνοιγμα που έχει γίνει παραβίαση και ειδοποιεί τις αντίστοιχες αρχές και τον πελάτη. Επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να δεχτεί το Κέντρο λήψεως σημάτων από τα συστήματα ασφάλειας είναι διακοπή τηλεφώνου, διακοπή ρεύματος, ιατρική βοήθεια, κουμπί πανικού, κουμπί προσωπικής απειλής και άλλες πολλές παροχές.

 

Κέντρο λήψης σημάτων και Διακοπή τηλεφώνου

Όταν έχουμε εγκαταστήσει ένα συναγερμό για να το συνδέσουμε με το κέντρο λήψης σημάτων πρέπει να έχουμε τηλεφωνική γραμμή την οποία συνδέουμε στη κεντρική μονάδα του συναγερμού. Από εκεί μέσω τηλεφώνου στέλνονται τα σήματα στο κέντρο. Τώρα αν για οποιοδήποτε λόγο "χάσουμε" τη τηλεφωνική γραμμή από το συναγερμό, αυτόματα χάνουμε και την επικοινωνία από το συναγερμό. Σε αυτές της περιπτώσεις όταν δεν θέλουμε να χάσουμε επικοινωνία με το κέντρο τοποθετούμε μία συσκευή GSM πάνω στο σύστημά μας. Η συσκευή GSM μέσω μιας κάρτας κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει αποκαθιστά την επικοινωνία με το κέντρο λήψης σημάτων.

 

Κέντρο λήψεων σημάτων και Διακοπή ρεύματος

Όταν τοποθετούμε τα συστήματα ασφάλειας τα συνδέουμε με το ρεύμα του σπιτιού. Οι συναγερμοί δουλεύουν με 12V και τοποθετούμε ένα μετασχηματιστή που εναλλάσσει το οικιακό ρεύμα που έχουμε από 220V σε 12V που θέλουμε για το συναγερμό. Μέσα στο συναγερμό τοποθετούμε και μια μπαταρία 12V, 7A για να κρατήσει το συναγερμό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος αυτόματα το κέντρο λήψης σημάτων ενημερώνεται και στη συνεχεία ειδοποιεί το πελάτη για διακοπή ρεύματος.

 

Κέντρο λήψεων σημάτων και Κουμπί πανικού

Όταν για οποιονδήποτε λόγο βρισκόμαστε στο χώρο εργασίας μας η μέσα στο σπίτι μας και κινδυνεύουμε τότε πατάμε το κουμπί πανικού. Το Κουμπί πανικού μπορεί να βρίσκεται επάνω στο πληκτρολόγιο η και ακόμα να το έχουμε μαζί μας σε μορφή τηλεκοντρόλ. Πατώντας το κουμπί πανικού αυτόματα το κέντρο ενημερώνεται και αμέσως ειδοποιεί της αρμόδιες αρχές ότι ο πελάτης απειλείται.

 

Κέντρο λήψεων σημάτων και Κουμπί προσωπικής απειλής

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι πολύ σημαντική και έχει συμβεί αρκετές φόρες στο παρελθόν ιδιοκτήτες να έχουν απειληθεί την στιγμή που μπαίνουν στο σπίτι ή την Οικία. Η συγκεκριμένη υπηρεσία λειτουργεί ως εξής: Ο κάθε συναγερμός όταν τοποθετείται ορίζουμε έναν κωδικό για να μπορούμε να οπλίζουμε και να αφοπλίζουμε το σύστημα συναγερμού εκτός από τον κωδικό που έχουμε προγραμματίζουμε και ένα κωδικό προσωπικής απειλής τη σημαίνει αυτό όταν ερχόμαστε στο σπίτι μας και μας απειλήσουν στη πόρτα του σπιτιού μας και μας αναγκάσουν να αφοπλίσουμε το σύστημα συναγερμού τότε εμείς πατάμε το κωδικό απειλής αφοπλίζει το σπίτι αλλά αυτόματα ειδοποιείται το κέντρο ότι απειλούμαστε και ειδοποιούνται η αρμόδιες αρχές

Πιστοποιήσεις Κέντρου λήψεως σημάτων

Το κέντρο λήψεως σημάτων της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένο, εγκεκριμένο και διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες από τους κρατικούς φορείς για τη λειτουργία του.

Το κόστος των υπηρεσιών για τη σύνδεση ενός συστήματος συναγερμού στο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού μας, είναι 10€ μηνιαίως. Ισχύει για όλους τους τύπους συστημάτων συναγερμού και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση της σύνδεσης από τον τεχνικό μας.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-7904007

Δείτε ακόμα: