ΌΛΑ ΌΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

synagermoiasfaleias

Έχετε πάρει επιτέλους την απόφαση να εγκαταστήσετε έναν συναγερμό σπιτιού στο χώρο σας και μπράβο σας για αυτή την ορθή επιλογή. Πώς όμως προχωράμε από εδώ και στο εξής; Πώς γίνεται η επιλογή του πλέον κατάλληλου συστήματος ασφαλείας που να καλύπτει στο απόλυτο τις δικές μας ανάγκες σε προστασία και ασφάλεια;

Σε πρώτη φάση θα πρέπει να απευθυνθούμε σε μια σοβαρή εταιρεία του χώρου των συστημάτων ασφαλείας που να είναι πιστοποιημένη και να έχει κάποια χρόνια προϋπηρεσίας . Θέλει μεγάλη προσοχή στην επιλογή του προμηθευτή του συναγερμού , διότι υπάρχουν πολλοί στο χώρο αυτό και δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν διαθέτουν την επαρκή τεχνογνωσία και εμπειρία που απαιτείται στην εγκατάσταση συναγερμών ασφαλείας και φυσικά υπολείπονται και των ανάλογων πιστοποιήσεων . Δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας . Είναι πολλοί οι παράγοντες που θα καθορίσουν την αποτελεσματικότητά του για να μείνετε στο τέλος απολύτως ευχαριστημένοι και ήσυχοι ότι είστε πλέον ασφαλείς στο χώρο σας.

Αφού έχετε καταλήξει στην εταιρεία που θα απευθυνθείτε, μένει να κλείσετε κάποιο ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς εγκαταστάτες που διαθέτουν , ο οποίος θα έρθει στο χώρο σας μετά από προσυννενόηση μαζί σας για να τον επιθεωρήσει από κοντά και στενά . Αυτή η διαδικασία γίνεται για να σας ετοιμάσει μία ολοκληρωμένη μελέτη του σπιτιού ή γραφείου σας προκειμένου να εξακριβωθούν οι ειδικές του ανάγκες σε προστασία ώστε στο τέλος να επιλέξετε και τον κατάλληλο συναγερμό που θα σας καλύπτει στο απόλυτο. Συνήθως η επίσκεψη αυτή γίνεται χωρίς χρέωση. Φροντίστε ωστόσο ότι ο τεχνικός που θα σας επισκεφτεί να διαθέτει και την ανάλογη άδεια εγκαταστάτη ώστε να είστε σίγουροι για την αξιοπιστία και φερεγγυότητα της μελέτης που θα σας ετοιμάσει. Αυτή αποτελεί το Α και το Ω  για την ορθή επιλογή του κατάλληλου συστήματος ασφαλείας. Η μελέτη αυτή θα καθορίσει την επιλογή μεταξύ ασύρματου ή ενσύρματου συναγερμού.

Όποιο σύστημα συναγερμού τελικά επιλέξετε , βεβαιωθείτε ότι θα συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον 2 χρόνων μαζί με τα ανάλογα πιστοποιητικά  που θα πιστοποιούν την αυθεντικότητα και γνησιότητα του συστήματος συναγερμού καθώς επίσης και το εργοστάσιο κατασκευής. Σιγουρευτείτε ότι παίρνετε ακριβώς αυτό για το οποίο πληρώνεται. Επίσης , πριν από οτιδήποτε , ενημερωθείτε και για τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης του συστήματος ασφαλείας που θέλετε να τοποθετήσετε. Πόσο είναι το κόστος και αν ο εγκαταστάτης σας θα φροντίζει και για αυτό. Και το πιο σημαντικό , να μάθετε αν θα έχετε άμεση τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση έκτακτης βλάβης . Απαιτήστε όλες αυτές οι διαβεβαιώσεις να σας δοθούν εγγράφως για να είστε σίγουροι ότι δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς προστασία .

Τέλος , με την τοποθέτηση ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας , θα έχετε και τη δυνατότητα να τον συνδέσετε σε κάποιο κέντρο λήψης σημάτων . Με τον τρόπο αυτό θα νιώθετε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στο χώρο σας γιατί θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε 24ωρη βάση και για 365 μέρες το χρόνο για ότι θα συμβαίνει στο χώρο σας όσο θα απουσιάζετε από αυτόν , είτε πρόκειται για απόπειρα διάρρηξης είτε για κάποιο άλλο συμβάν όπως για παράδειγμα για διακοπή ρεύματος ή πρόβλημα στην τηλεφωνική σας γραμμή.

Θα δείτε ότι με την απόκτηση ενός συναγερμού τελευταίας γενιάς, εκτός του ότι θα απολαμβάνετε την πολυπόθητη ασφάλεια στο χώρο σας, θα είστε και σε θέση να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο άλλες τόσες πρακτικές εφαρμογές που κάνουν τη ζωή μας ακόμα πιο εύκολη σε καθημερινή βάση.

Αφήστε μια απάντηση