Τη πρέπει να κάνουμε όταν βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κλεφτή

aaaaaΝαι , πράγματι ακούγεται εφιαλτικό. Είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο που μπορεί να προκύψει. Δεν παύει όμως να αποτελεί μία πιθανότητα που ευχόμαστε να μη συμβεί σε κανέναν. Τί πρέπει να κάνει κάποιος όμως εάν συμβεί κάτι τέτοιο; Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι με τους διαρρήκτες . Αυτό θα τους πανικοβάλλει και τότε είναι που γίνονται τα μοιραία. Ο κλέφτης δεν ξεκινά με σκοπό να σκοτώσει. Θέλει αποκλειστικά και μόνο το γρήγορο και ανέξοδο κέρδος. Αν όμως τον αιφνιδιάσετε , είναι άγνωστο πώς μπορεί να αντιδράσει στο πανικό του. Για αυτό σε καμία περίπτωση δεν το ρισκάρουμε .

Εάν είστε στο κρεβάτι σας τη στιγμή της διάρρηξης , προσποιηθείτε ότι κοιμάστε όσο πιο πειστικά μπορείτε υπό τις συνθήκες αυτές. Αν μπορείτε , κλειδωθείτε μέσα και μείνετε εκεί μέχρι να φύγει. Επίσης, εάν μπορείτε χωρίς να γίνεται αντιληπτοί , καλέστε την αστυνομία και αφήστε την γραμμή ανοιχτή .Τέλος, αν έχετε οπτική επαφή , προσπαθήστε να συγκρατήσετε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε σχετικά με τη περιγραφή των δραστών , για να βοηθήσετε τις αρχές για τον εντοπισμό τους . Αφού φύγουν , μη πειράξετε τίποτα στο χώρο , μη μπείτε στη διαδικασία να συμμαζέψετε ή να ελέγξετε τι σας έχουν αφαιρέσει και τι όχι στη ληστεία γιατί έτσι μπορεί να καταστρέψετε πολύτιμα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζεται η σήμανση για την σύλληψη των ληστών

Στη περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς, μην αποπειραθείτε να αμυνθείτε για κανένα λόγο. Προσπαθήστε να μην τους φέρεται αντιρρήσεις και δώστε ότι ζητήσουν. Συνήθως, αυτό που θέλουν είναι μόνο να κλέψουν και να φύγουν. Κρατείστε τη ψυχραιμία σας και μη κάνετε ή πείτε οτιδήποτε θα μπορούσε να τους εξιτάρει. Η ζωή σας είναι πολύ πιο πολύτιμη από οτιδήποτε μπορεί να σας κλέψουν.

synagermoi spition

Αφήστε μια απάντηση