Τί δείχνουν οι επίσημες στατιστικές για την Ασφάλεια σήμερα

Δυστυχώς τα ευρήματα των στατιστικών που αφορούν στην ασφάλεια των νοικοκυριών σήμερα είναι απολύτως αποκαρδιωτικά. Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές , πάνω από 50% των διαρρήξεων λαμβάνουν χώρα είτε εντός της κατοικίας είτε σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εν δυνάμει υποψήφια θύματα διάρρηξης.

Έχει μεγάλη σημασία να έχετε λάβει ήδη τα κατάλληλα μέτρα για την αποτροπή ενός τέτοιου ενδεχομένου. Διότι άλλο πράγμα να πέφτεις θύμα διάρρηξης ενώ έχεις πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και άλλο πράγμα να συμβαίνει αυτό ενώ είσαι τελείως ακάλυπτος. Πιστέψτε μας, δεν θέλετε να δείτε την διαφορά. Αν επιμένετε ωστόσο να παραμένετε αδιάφοροι παρόλο αυτά, τότε θα είναι σαν να παίζετε με τη φωτιά και το κρίμα θα είναι όλο δικό σας.  Τί θα κάνετε λοιπόν για να προστατέψετε το σπίτι σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα;

Σύμφωνα πάλι με τις στατιστικές επίσημων φορέων , μια οικία διατρέχει τρεις φορές παραπάνω το κίνδυνο να υποστεί διάρρηξη αν δεν προστατεύεται από ένα σύγχρονο συναγερμό σπιτιού Αυτό συμβαίνει γιατί οι κλέφτες αποσκοπούν μονάχα στο εύκολο και γρήγορο κέρδος και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γίνουν αντιληπτοί. Εντοπίζουν το υποψήφιο θύμα , και εάν στο δρόμο τους μπει εμπόδιο ένας συναγερμός ασφαλείας, τότε θα αλλάξουν κατεύθυνση. Θα επιλέξουν ένα στόχο που θα ταιριάζει απόλυτα στις προδιαγραφές τους , δηλαδή μια κατοικία που στερείται ενός συστήματος συναγερμού.

Για αυτό , αν δεν επιθυμείτε να γίνετε εσείς και το σπίτι σας μια ακόμη στατιστική, τοποθετήστε άμεσα ένα συναγερμό ασφαλείας στο χώρο σας. Για να εξασφαλίσετε απόλυτη προστασία ολόκληρο το 24ωρο, κάθε μέρα χωρίς διακοπή μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα ασφαλείας σας στο κέντρο λήψης σημάτων. Έτσι , θα μπορείτε  πραγματικά να είστε ήσυχοι ότι δεν θα πέσετε θύματα διαρρηκτών.

Τα συστήματα συναγερμού έχουν αναβαθμιστεί πολύ και σας παρέχουν αμέτρητες λειτουργίες, όταν βρίσκεστε μέσα στο χώρο σας αλλά και όταν απουσιάζετε από αυτόν. Ένα σύστημα συναγερμού σας δίνει την δυνατότητα ,όταν είσαστε στο σπίτι σας και  νιώσετε ότι απειλείστε, να πατήσετε ένα κουμπί προσωπικής απειλής και αυτόματα να ειδοποιηθεί η αστυνομία και τα άτομα που επιθυμείτε.

Αφήστε μια απάντηση