Περιμετρική Προστασία Εξωτερικού Χώρου Mε συναγερμό

perimetrikoisynagermoi

Τι ακριβώς είναι η Περιμετρική προστασία εξωτερικού χώρου; Είναι ακριβώς αυτό το οποίο αναφέρει η ίδια πρόταση ,δηλαδή πρόκειται για την ασφάλιση ενός χώρου από το εξωτερικό του με συστήματα συναγερμού εξωτερικών δεσμών.

Η φιλοσοφία αυτού του τύπου προστασίας με εξωτερικές δέσμες διέπετέ από το γεγονός ότι όλες οι παραβιάσεις ανεπιθύμητων επισκεπτών ξεκινούν από την εισβολή στον περιβάλλοντα χώρο τοις οικία μας. Μόλις αυτό γίνει στη πράξη, τότε και η είσοδος εντός της οικίας είναι πάρα πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί. Ο σκοπός της περιμετρικής φύλαξης έχει ως σκοπό να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε κάθε εξωτερική παρέμβαση. Η φύλαξη αυτού του τύπου είναι ιδανική τόσο για οικίες όσο και για βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους που βρίσκονται εντός μεγάλων οικοπέδων και είναι πολύ δύσκολο να φυλάσσονται περιμετρικά και συνεχόμενα.

Η λειτουργία της εξωτερικής περιμετρικής προστασίας γίνεται με δύο τρόπους. Ο πρώτος γίνεται με τη χρήση δεσμών ( φωτοδέσμες) . Δεν είναι ορατές και με τη χρήση ενός πομπού και των ανιχνευτών που τοποθετούνται σε αντικριστά σημεία περιμετρικά του χώρου που θέλετε να ασφαλίσετε , ‘’πιάνουν ‘’ όποια κίνηση περάσει μέσα από αυτές. Αυτοί οι ανιχνευτές επιπλέον διαθέτουν ανοχή σε ψευδοσυναγερμούς, δηλαδή μπορούν να ξεχωρίσουν τις κινήσεις που λαμβάνουν , αν πρόκειται ας πούμε για διαφορά μικρά αντικείμενα που τα πήρε ο αέρας και τα σκόρπισε μέσα στο πεδίο ή και πουλιά που πετούν μπροστά από το φυλασσόμενο χώρο.
Ο δεύτερος τρόπος που αφορά στην περιμετρική προστασία του χώρου επιτυγχάνεται και με την χρήση υπέρυθρων ανιχνευτών που κάνουν εντοπισμό σύμφωνα με την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπεται μέσα στο πεδίο τους. Οι πιο αποτελεσματικοί ανιχνευτές κινήσεις αυτού του τύπου είναι σε θέση να διαχωρίσουν αν η ακτινοβολία που έχουν ανιχνεύσει αφορά έναν άνθρωπο ή ένα ζώο . Οι περισσότεροι βιομηχανικοί χώροι και αποθήκες αλλά ακόμα και σπίτια εντός μεγάλων εκτάσεων διαθέτουν σκύλους ως φύλακες . Οπότε μπορείτε να φανταστείτε το μπέρδεμα που μπορεί να προκύψει αν ο περιμετρικός μας συναγερμός δεν διαθέτει την ανάλογη ανοχή σε ψεύτικους συναγερμούς.

Σαν συμπέρασμα όλων των προαναφερθέντων είναι ότι η περιμετρική φύλαξη λειτουργεί αποτρεπτικά έναντι των πιθανών εισβολών και είναι η ιδανική λύση προστασίας για όσους διαθέτουν μεγάλους εξωτερικούς χώρους.

Αφήστε μια απάντηση