Ηλεκτρονικό κατάστημα συναγερμών σπιτιού

Το ηλεκτρονικό κατάστημα συναγερμοί σπιτιών  είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων εξοπλισμού ασφαλείας. Η εταιρεία μας έχει το πρώτο  και το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά σύμφωνα με την έκθεση γνωστού περιοδικού ασφαλείας το Security Systems Greece.

Επίσης, πιστεύει στο όραμα των επενδυτικών πρωτοβουλιών με την οικοδόμηση ισχυρών δυνατοτήτων πάνω στα συστήματα συναγερμού σπιτιών αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, επενδύοντας σχεδόν το 20% των εσόδων της από πωλήσεις κάθε χρόνο σε σεμινάρια συστημάτων ασφαλείας.

Το κατάστημα μας το έχουν εμπιστευθεί πάνω από 3000 οικιακοί πελάτες αλλά και καταστήματα που προμηθεύτηκαν το σύστημα ασφαλείας τους  υψηλής ποιότητας και απόδοσης από εμάς. Οι λύσεις που δίνει η synagermoi-spition έχουν σχεδιαστεί για τη κάλυψη κάθε χώρου που έχει ανάγκη από προστασία.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι επίσης κάτοχος  διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και δανείζει  την τεχνογνωσία του σε πολλούς άλλους κατασκευαστές στην Ελλάδα, ακόμη και σε μια εταιρεία στο Βέλγιο.

Τα προϊόντα της συναγερμοί σπιτιών χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας, όπως για τη φύλαξη  χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, στη δημόσια ασφάλεια ,σε ενεργειακές υποδομές, τηλεπικοινωνίες και ενεργειακά κτίρια. Πολλά σημαντικά έργα έχουν αναπτυχθεί με τις λύσεις που παρέχει η εταιρεία συναγερμοί σπιτιών .

Η www.synagermoi-spition.gr  έχει καθιερώσει δίκτυα πωλήσεων, μάρκετινγκ και υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα, με 7 γραφεία σε Αθήνα, Χαλκίδα και  Θήβα.

Αφήστε μια απάντηση