Συναγερμοί Σπιτιών | Συστήματα Συναγεμού

Οκτ/17

20

Ασύρματοι συναγερμοί Ασφαλείας

Η ασύρματοι συναγερμοί ασφαλείας μπορούν να στείλουν σήματα και χωρίς την αναγκαία προϋπόθεση ύπαρξης σταθερής τηλεφωνικής γραμμής τηλεφώνου ή στο τηλέφωνο σας ή σε ένα κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για έκτακτες περιπτώσεις ανάγκης. Οι διαρρήκτες το πρώτο που φροντίζουν να κάνουν πριν κάνουν εισβολή είναι να κόψουν τη γραμμή του τηλεφώνου για να διακόψουν κάθε επικοινωνία αλλά και γιατί έτσι πιστεύουν ότι θέτουν εκτός λειτουργίας το σύστημα ασφαλείας του χώρου. Αυτό βέβαια  που σίγουρα συμβαίνει , στη περίπτωση που το σύστημα ασφαλείας είναι καλωδιακού τύπου,  είναι να μην μπορεί να εκπέμψει σήμα διάρρηξης στο κέντρο λήψης σημάτων και έτσι  να μην γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες όπως καλείται να γίνουν σε τέτοιες καταστάσεις άμεσου κινδύνου. Ένας ανάλογος κίνδυνος μπορεί να προκύψει όταν κάποιοι κάνουν απόπειρα διάρρηξης ενώ τα τηλέφωνα στην ίδια περιοχή έχουν υποστεί βλάβη. Αυτό που μπορεί να αποτρέψει και τις δύο παραπάνω περιπτώσεις είναι ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού.

Πώς λειτουργεί :

Ένα σύστημα συναγερμού επιτήρησης μέσω κινητής τηλεφωνίας δουλεύει με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι μέσω σταθερής γραμμής. Ένας ψηφιακός αναμεταδότης σημάτων συνδέεται  κατευθείαν στη κεντρική μονάδα του ασύρματου συναγερμού . Μπορείτε με το κόστος μιας συνδρομής να συνδέσετε το σύστημα ασφαλείας σε κέντρο λήψης σημάτων για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Εφόσον το  σύστημα έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί ως εφεδρικό πάνω σε μια υπάρχουσα σταθερή τηλεφωνική γραμμή, αυτό τίθεται  σε λειτουργία τη στιγμή που  η τηλεφωνική γραμμή  παύει να υπάρχει  για οποιαδήποτε λόγο. Έτσι ,το σύστημα ασφαλείας στη περίπτωση που είναι  καλωδιακό, μπορεί να στείλει σήματα στο κέντρο λήψης σημάτων  και ας έχει κοπεί η τηλεφωνική γραμμή σώζοντας ακόμα και ζωές ανθρώπων.

No tags

 

Εάν είναι δύσκολο να προστατέψουμε το σπίτι μας στις μέρες μας, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να διαφυλάξουμε το διαμέρισμά μας που βρίσκεται σε πολυκατοικία. Γνωρίζουμε από στατιστικές μελέτες της Αστυνομίας ότι στις πολυκατοικίες τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τα κρούσματα διαρρήξεων και αν δεν παρθούν μέτρα προφύλαξης από τους ιδιοκτήτες ή τους ενοικιαστές των διαμερισμάτων θα υπάρξει συνεχής άνοδος των παραβιάσεων από τους διαρρήκτες.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλίσουμε το διαμέρισμά μας αλλά και τον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας μας έτσι ώστε να είμαστε ασφαλείς εμείς και όλοι όσοι ζούμε στο χώρο αυτό. Πολλοί θα απορρίψουν την ιδέα να τοποθετήσουν ένα σύστημα ασφαλείας στο διαμέρισμά τους, είτε λόγω κόστους, είτε επειδή είναι ενοικιαστές είτε ακόμα επειδή στο διαμέρισμα δεν υπάρχει εγκατάσταση για την τοποθέτηση συναγερμού. Όλα τα παραπάνω όμως είναι απλώς προβλήματα που δεν υφίστανται. Σήμερα με την πρόοδο της τεχνολογίας υπάρχει λύση για όλα. Η ασφάλεια μιας πολυκατοικίας πρέπει να γνωρίζετε ότι ξεκινάει πρώτα από όλα από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας και το θυροτηλέφωνο.

Η συναγερμοί σπιτιών είναι μια πολύ καλή λύση και αρκετά οικονομικοί και μας παρέχει αρκετή ασφάλεια στο σπίτι μας. Επειδή όμως εσείς θέλετε να είστε απόλυτα ασφαλείς το επόμενο βήμα σας είναι να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας. Η εμπειρία μας μαζί με την γνώση που έχουμε πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς μας θα σας βοηθήσει όχι απλά να νοιώσετε αλλά να είστε σίγουροι ότι εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε την ασφάλεια που ζητάτε.

Υπάρχουν δυο τύποι συναγερμών, οι ασύρματοι συναγερμοί και οι καλωδιακοί συναγερμοί. Καλό είναι να γνωρίζετε πως και οι δύο είναι απόλυτα ασφαλείς και αξιόπιστοι. Η επιλογή θα γίνει βάση με τις ανάγκες του χώρου σας και τις δικές σας. Στο καταστημά μας πάντα με την βοήθεια των έμπειρων τεχνικών μας θα βρείτε την ιδανική και οικονομική λύση για εσάς τοποθετώντας στο διαμέρισμά σας το σύστημα συναγερμού που σας ταιριάζει.

Επικοινωνήστε μαζί μας, θα έρθουμε στο χώρο σας και θα σας προτείνουμε μέσα από την μεγάλη γκάμα συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει η εταιρεία μας αυτό ακριβώς που εσείς χρειάζεστε. Μην αφήνεται τίποτα στην τύχη. Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Ένα σύστημα συναγερμού για το διαμέρισμά σας  αλλά και τον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας που μένετε είναι η καλύτερη προστασία. Εμείς με την εμπειρία μας θα είμαστε πάντα δίπλα σας να σας ενημερώνουμε και να σας δίνουμε αξιόπιστες λύσεις σε όποιο πρόβλημα έχετε.

No tags

Δυστυχώς τα ευρήματα των στατιστικών που αφορούν στην ασφάλεια των νοικοκυριών σήμερα είναι απολύτως αποκαρδιωτικά. Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές , πάνω από 50% των διαρρήξεων λαμβάνουν χώρα είτε εντός της κατοικίας είτε σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εν δυνάμει υποψήφια θύματα διάρρηξης.

Έχει μεγάλη σημασία να έχετε λάβει ήδη τα κατάλληλα μέτρα για την αποτροπή ενός τέτοιου ενδεχομένου. Διότι άλλο πράγμα να πέφτεις θύμα διάρρηξης ενώ έχεις πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και άλλο πράγμα να συμβαίνει αυτό ενώ είσαι τελείως ακάλυπτος. Πιστέψτε μας, δεν θέλετε να δείτε την διαφορά. Αν επιμένετε ωστόσο να παραμένετε αδιάφοροι παρόλο αυτά, τότε θα είναι σαν να παίζετε με τη φωτιά και το κρίμα θα είναι όλο δικό σας.  Τί θα κάνετε λοιπόν για να προστατέψετε το σπίτι σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα;

Σύμφωνα πάλι με τις στατιστικές επίσημων φορέων , μια οικία διατρέχει τρεις φορές παραπάνω το κίνδυνο να υποστεί διάρρηξη αν δεν προστατεύεται από ένα σύγχρονο συναγερμό σπιτιού Αυτό συμβαίνει γιατί οι κλέφτες αποσκοπούν μονάχα στο εύκολο και γρήγορο κέρδος και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γίνουν αντιληπτοί. Εντοπίζουν το υποψήφιο θύμα , και εάν στο δρόμο τους μπει εμπόδιο ένας συναγερμός ασφαλείας, τότε θα αλλάξουν κατεύθυνση. Θα επιλέξουν ένα στόχο που θα ταιριάζει απόλυτα στις προδιαγραφές τους , δηλαδή μια κατοικία που στερείται ενός συστήματος συναγερμού.

Για αυτό , αν δεν επιθυμείτε να γίνετε εσείς και το σπίτι σας μια ακόμη στατιστική, τοποθετήστε άμεσα ένα συναγερμό ασφαλείας στο χώρο σας. Για να εξασφαλίσετε απόλυτη προστασία ολόκληρο το 24ωρο, κάθε μέρα χωρίς διακοπή μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα ασφαλείας σας στο κέντρο λήψης σημάτων. Έτσι , θα μπορείτε  πραγματικά να είστε ήσυχοι ότι δεν θα πέσετε θύματα διαρρηκτών.

Τα συστήματα συναγερμού έχουν αναβαθμιστεί πολύ και σας παρέχουν αμέτρητες λειτουργίες, όταν βρίσκεστε μέσα στο χώρο σας αλλά και όταν απουσιάζετε από αυτόν. Ένα σύστημα συναγερμού σας δίνει την δυνατότητα ,όταν είσαστε στο σπίτι σας και  νιώσετε ότι απειλείστε, να πατήσετε ένα κουμπί προσωπικής απειλής και αυτόματα να ειδοποιηθεί η αστυνομία και τα άτομα που επιθυμείτε.

No tags

Το ηλεκτρονικό κατάστημα συναγερμοί σπιτιών  είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων εξοπλισμού ασφαλείας. Η εταιρεία μας έχει το πρώτο  και το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά σύμφωνα με την έκθεση γνωστού περιοδικού ασφαλείας το Security Systems Greece.

Επίσης, πιστεύει στο όραμα των επενδυτικών πρωτοβουλιών με την οικοδόμηση ισχυρών δυνατοτήτων πάνω στα συστήματα συναγερμού σπιτιών αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, επενδύοντας σχεδόν το 20% των εσόδων της από πωλήσεις κάθε χρόνο σε σεμινάρια συστημάτων ασφαλείας.

Το κατάστημα μας το έχουν εμπιστευθεί πάνω από 3000 οικιακοί πελάτες αλλά και καταστήματα που προμηθεύτηκαν το σύστημα ασφαλείας τους  υψηλής ποιότητας και απόδοσης από εμάς. Οι λύσεις που δίνει η synagermoi-spition έχουν σχεδιαστεί για τη κάλυψη κάθε χώρου που έχει ανάγκη από προστασία.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι επίσης κάτοχος  διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και δανείζει  την τεχνογνωσία του σε πολλούς άλλους κατασκευαστές στην Ελλάδα, ακόμη και σε μια εταιρεία στο Βέλγιο.

Τα προϊόντα της συναγερμοί σπιτιών χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας, όπως για τη φύλαξη  χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, στη δημόσια ασφάλεια ,σε ενεργειακές υποδομές, τηλεπικοινωνίες και ενεργειακά κτίρια. Πολλά σημαντικά έργα έχουν αναπτυχθεί με τις λύσεις που παρέχει η εταιρεία συναγερμοί σπιτιών .

Η www.synagermoi-spition.gr  έχει καθιερώσει δίκτυα πωλήσεων, μάρκετινγκ και υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα, με 7 γραφεία σε Αθήνα, Χαλκίδα και  Θήβα.

No tags

Αυγ/17

7

Συναγερμοί σπιτιών το καλοκαίρι

Ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι και οι περισσότεροι καταστρώνουν σχέδια απόδρασης από το κλεινόν άστυ ! Όλα καλά μέχρι εδώ. Μετά όμως μας πιάνει πανικός  για το σπίτι που θα αφήσουμε πίσω με όλα τα υπάρχοντά μας. Με το καταιγισμό ειδήσεων που λαμβάνουμε καθημερινά για κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων , είναι φυσικό και επόμενο να ανησυχεί κανείς για το τι μπορεί να αντικρίσει κατά την επιστροφή του από τις διακοπές. Για αυτό θα πρέπει να μεριμνήσουμε έγκαιρα τοποθετώντας ένα  συναγερμό σπιτιού  στο χώρο μας. Είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα παραβιαστεί το σπίτι μας κατά την απουσία μας.

Επίσημες έρευνες έχουν καταδείξει ότι η ύπαρξη και μόνο ενός εγκατεστημένου συστήματος ασφαλείας είναι αρκετό για να οδηγήσει τους επίδοξους κλέφτες προς αναζήτηση άλλου στόχου. Αυτό συμβαίνει γιατί φυσικά η πρώτη επιδίωξη του κακοποιού είναι να μην πιαστεί. Θέλει να αρπάξει ότι μπορεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φύγει απαρατήρητος. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει αντιληπτός οπότε δεν θα το ρισκάρει στοχεύοντας κατοικία που έχει συναγερμό.

Είναι σχετικά εύκολο να προμηθευτείτε σύστημα ασφαλείας για την προστασία του χώρου σας . Έξω στην αγορά  θα βρείτε πολλές εταιρείες  που δραστηριοποιούνται πάνω στο αντικείμενο αυτό. Δύο τύποι συναγερμών διατίθενται για να επιλέξετε. Αυτοί είναι οι καλωδιακοί συναγερμοί που δουλεύουν με ρεύμα και οι ασύρματοι που δουλεύουν με τη χρήση μπαταριών. Φροντίστε να απευθυνθείτε σε εταιρεία ασφαλείας με γνώση και προϋπηρεσία στο χώρο. Εκεί θα σας προτείνουν το τύπο του συναγερμού που θα είναι ιδανικός να προστατέψει τη δική σας κατοικία με επάρκεια και αξιοπιστία . Ανάλογα με τις ανάγκες και τη διαμόρφωση της , ο τεχνικός εγκαταστάτης θα σας συμβουλεύσει το τύπο συναγερμού καταλληλότερο για εσάς. Αυτό συνήθως γίνεται μετά από μελέτη που θα σας έχει ετοιμάσει.

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια , έχετε επίσης την επιλογή να συνδέσετε το σύστημα ασφαλείας που θα εγκαταστήσετε στο κέντρο λήψης σημάτων. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα σήματα που θα εκπέμπει ο συναγερμός σας,  θα

τα επεξεργάζεται το κέντρο λήψης σημάτων και ανάλογα θα πράττει . Αν για παράδειγμα εσείς είστε σε διακοπές και κάποιος προσπαθήσει να μπει στο σπίτι σας, το κέντρο λήψης σημάτων που θα λάβει το σήμα της διάρρηξης , αναλαμβάνει να ενημερώσει άμεσα το 100 να σπεύσει στο χώρο σας. Στη συνέχεια ενημερώνει και εσάς και έτσι γνωρίζετε πάντα τι συμβαίνει στην οικία σας ανά πάσα στιγμή. Διότι το  κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού  αναλαμβάνει να σας ενημερώνει ολόκληρο το 24ωρο , καθημερινά και όλο το χρόνο χωρίς διακοπή.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα όσα προαναφέρθηκαν είναι ότι ένας συναγερμός είναι απολύτως απαραίτητος για την προστασία του χώρου σας, όχι μόνο κατά την απουσία σας τη περίοδο των διακοπών αλλά και ενώ βρίσκεστε στο σπίτι εσείς και η οικογένειά σας.

No tags

Ιούν/17

24

Τα συστήματα ασφαλείας στη ζωή μας

Τα  συστήματα ασφαλείας  είναι ο μοναδικός αξιόπιστος σύμμαχός μας έναντι των διαρρήξεων και των κλοπών . Σαφώς υπάρχουν και άλλα μέσα προστασίας αλλά κανένα από αυτά δεν συγκρίνεται με ένα συναγερμό ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες , δημόσια κτίρια αλλά και τραπεζικά ιδρύματα έχουν βασίσει τη προστασία τους στους συναγερμούς ασφαλείας .

Κάποτε το κόστος εγκατάστασης ενός συναγερμού αποτελούσε προνόμιο μόνο των πολύ εύπορων ιδιωτών και των μεγάλων επιχειρήσεων. Αυτό δεν ισχύει σήμερα. Τα τελευταία χρόνια η ζήτηση των συστημάτων ασφαλείας έχει αυξηθεί κατακόρυφα κάνοντας το κόστος τους να πέσει δραματικά . Με μια γρήγορη αναζήτηση στην αγορά , θα βρείτε πάμπολλους συναγερμούς όλων των ειδών,  κατάλληλοι να καλύψουν κάθε απαίτηση και προδιαγραφή.

Βασικά , υπάρχουν δύο ειδών συναγερμοί για να επιλέξετε. Θα βρείτε ότι υπάρχουν οι καλωδιακού τύπου που λειτουργούν με καλώδια και την παροχή ρεύματος και οι ασύρματοι που χρησιμοποιούν μπαταρίες για τη τροφοδοσία τους. Πιο από τα δύο είδη θα διαλέξετε εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ένας από αυτούς έχει να κάνει με το ποσό χρημάτων που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Ο πιο σημαντικός παράγοντας όμως έχει να κάνει με το χώρο σας και πώς αυτός είναι διαμορφωμένος. Σε ορισμένες περιπτώσεις για την αποτελεσματική κάλυψη ενός χώρου απαιτείται ένας συνδυασμός και των δύο τύπων συναγερμών. Σε κάθε περίπτωση , το σωστό θα ήταν να απευθυνθείτε καλύτερα στους ειδικούς, όπως πρόκειται για τις εταιρείες συστημάτων ασφαλείας για σπίτια.

Εκεί , επαγγελματίες του χώρου με κατάρτιση και πολυετή εμπειρία αναλαμβάνουν να δουν το σπίτι ή την επιχείρησή σας και να προσεγγίσουν με ακρίβεια και επαγγελματισμό την ανάγκη σας για προστασία και το πώς θα καλυφθεί αυτή στο απόλυτο. Σε διαφορετική περίπτωση , αν βασιστείτε στις γνώμες τρίτων και άσχετων ατόμων ή αλλιώς να επιλέξετε ένα σύστημα ασφαλείας με βάση λάθος κριτήρια , τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απογοητευτείτε οικτρά στο τέλος γιατί δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που προσδοκούσατε με συνέπεια να έχετε δαπανήσει χρήματα και χρόνο χωρίς αντίκρισμα.

Ένα σύστημα ασφαλείας όταν έχει τοποθετηθεί από επαγγελματία ηλεκτρονικό και αξιόπιστοι εταιρεία ασφαλείας και έχει συνδεθεί και σε κέντρο λήψης σημάτων τότε έχετε πετύχει κατά ένα μεγάλο βαθμό ασφάλειά στο σπίτι σας με πολύ λίγα χρήματα.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site  www.synagermoi-spition.gr  Η τηλεφωνήστε μας στο  211 790 4007

No tags

Ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι που όλοι περιμέναμε! Έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε σχέδια για τη περίοδο των διακοπών, κάνουμε έρευνα αγοράς σε ξενοδοχεία και ψάχνουμε για το τέλειο μέρος που θα περάσουμε τις λίγες μέρες που θα μπορούμε να έχουμε στη διάθεσή μας όσο πιο ξέγνοιαστα και χαλαρά γίνεται. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τι σχέδια όμως έχουμε κάνει ως προς την ασφάλεια του σπιτιού μας; Έχουμε τοποθετήσει συναγερμό σπιτιού και αν ναι έχουμε μεριμνήσει για τη συντήρησή του;

Μέσα στη παραζάλη των επικείμενων διακοπών οι περισσότεροι από εμάς  δεν σκεπτόμαστε καν το σπίτι που θα αφήσουμε πίσω . Αυτό είναι μεγάλο σφάλμα γιατί ενώ εμείς θα ξεκουραζόμαστε σε κάποια παραλία, οι κακοποιοί θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την απουσία μας κάνοντας έφοδο ανενόχλητα στο χώρο μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους διευκολύνουμε . Απεναντίας , οφείλουμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να προστατέψουμε αποτελεσματικά τη περιουσία μας. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να κάνουμε εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας . Ο συναγερμός μας θα προστατεύει το χώρο μας και όσο θα λείπουμε αλλά και όταν θα επιστρέψουμε σε αυτό . Είναι πολύ ριψοκίνδυνο την σήμερον ημέρα να έχουμε αφήσει την οικία μας ακάλυπτη έναντι των πιθανών εισβολών.

Φροντίστε λοιπόν οπωσδήποτε να θωρακίσετε το χώρο σας  πριν αναχωρήσετε για κάποιο εξωτικό νησί. Τοποθετήστε ένα σύστημα συναγερμού για να είστε σίγουροι ότι θα ξαναβρείτε το σπίτι σας άθικτο και απαραβίαστο. Απευθυνθείτε σε μία από τις πολυάριθμες εταιρείες που ειδικεύονται στα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε και το σωστό αποτέλεσμα . Προτιμήστε επαγγελματίες του χώρου με καλό όνομα στην αγορά των συναγερμών και όχι απαραίτητα αυτόν που θα σας κάνει τη καλύτερη τιμή. Η εγκατάσταση ενός συναγερμού ασφαλείας είναι πολύ σημαντική υπόθεση και απαιτεί γνώσεις και εμπειρία από τον επαγγελματία που θα προτιμήσετε.  Από την άλλη, για όσους από εσάς έχετε ήδη προμηθευτεί ένα σύστημα ασφαλείας, μεριμνήστε για τη σωστή συντήρηση του πριν αναχωρήσετε. Ένας συναγερμός χρειάζεται έναν έλεγχο για την εύρυθμη λειτουργία του πού και πού . Διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε περίπτωση διάρρηξης.

 

 

 

No tags

Όλοι μας λίγο Σχετική εικόναή πολύ έχουμε ακούσει ή αναφερθεί στα συστήματα ασφαλείας . Τί όμως μπορούμε με σιγουριά να πούμε για αυτά αν κάποιος μας ρωτήσει; Θα πείτ

ε τώρα, γιατί θα πρέπει να γνωρίζουμε , τι σχέση έχουν όλα αυτά με εμάς; Τι μας ενδιαφέρει ; Κι όμως , θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα. Αν μας ενδιαφέρει να διαφυλάξουμε την ασφάλεια του σπιτιού μας και της οικογένειάς μας , τότε έχουμε χρέος να μάθουμε τα πάντα σχετικά με την αποτελεσματική ασφάλειά τους η οποία βεβαίως ακούει στον όρο συστήματα ασφαλείας.

Πριν από μερικές δεκαετίες , οι συναγερμοί αποτελούσαν προνόμιο μόνο ολίγων πολύ πλουσίων ιδιωτών αλλά και αποκλειστικότητα μεγάλων επιχειρήσεων. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει στην εποχή που διανύουμε. Η κατακόρυφη άνοδος της εγκληματικότητας σε όλες τις εκφάνσεις της παγκοσμίως  οδήγησε στην ανάπτυξη μιας νέας εμπορικής δραστηριότητας , αυτής των συστημάτων ασφαλείας. Αυτό σε συνδυασμό με την τεχνολογική πρόοδο που έχει σημειωθεί στα ηλεκτρονικά μέσα τη τελευταία δεκαετία οδήγησε στη ευρύτερη διάδοση των συναγερμών ασφαλείας σε παγκόσμια κλίμακα καθιστώντας τους είδος πρώτης ανάγκης και κατά συνέπεια κάνοντάς τους πιο προσιτούς στο ευρύτερο κοινό.

Συνεπώς , το κόστος των συστημάτων ασφαλείας σήμερα δεν είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους ανθρώπους και επομένως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να μη μάθει κανείς όσα περισσότερα μπορεί για αυτούς. Καταρχήν, ένας συναγερμός είναι ο μόνος τρόπος για να προστατέψετε με σιγουριά το χώρο σας . Υπάρχουν πάρα πολλές και αξιόπιστες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας που θα μπορούσατε να απευθυνθείτε. Εκεί , έμπειρα στελέχη μπορούν να σας δώσουν τα φώτα τους ως προς το σύστημα ασφαλείας που θα ήταν κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες . Γιατί υπάρχουν δύο τύποι συναγερμών από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε . Αυτοί είναι οι καλωδιακοί συναγερμοί και οι ασύρματοι. Κάνουν και οι δύο την ίδια αποτελεσματική δουλειά. Εσείς θα επιλέξετε το τύπο που ταιριάζει περισσότερο  στις ανάγκες του δικού σας χώρου. Εάν αυτό σας δυσκολεύει, μην ανησυχείτε. Οι εταιρείες συστημάτων ασφαλείας αναλαμβάνουν επίσης να έρθουν στο χώρο σας όπου ένας έμπειρος τεχνικός εγκαταστάτης συναγερμών αναλαμβάνει να σας παρουσιάσει μια μελέτη των χώρων του σπιτιού σας που θα σας ‘δείχνει’ το κατάλληλο τύπο συστήματος ασφαλείας για να επιλέξετε και έτσι να είστε σίγουροι για τα αποτελέσματα που θα έχετε.

No tags

Όλοι έχουμε την ανάγκη και την επιθυμία να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να προστατέψουμε τα υπάρχοντά μας αλλά  πάνω από όλα τα αγαπημένα μ

ας πρόσωπα. Ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε αυτό αποτελεσματικά είναι τοποθετώντας ένα  σύστημα ασφαλείας  στο σπίτι μας. Μόνο έτσι θα είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα έχετε κάνει το καλύτερο δυνατό για την ασφάλεια των οικείων σας.

Τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας έχουν εκσυγχρονιστεί πάρα πολύ στο πέρασμα των τελευταίων ετών. Αυτό τα καθιστά αρκετά προσιτά στη τιμή για τους περισσότερους ανθρώπους. Επιπλέον , σχεδόν όλοι οι συναγερμοί που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορούν να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων για όσους από εσάς θέλετε να αισθάνεστε ακόμα πιο ασφαλής. Με ένα σχετικά χαμηλό κόστος το χρόνο, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο του χώρου σας όταν απουσιάζετε από αυτό. Αλλά ακόμα και όταν  θα βρίσκεστε εκεί θα αισθάνεστε σαν έχετε ένα φύλακα άγγελο πάντοτε στο πλευρό σας. Γιατί ότι και να συμβεί , θα μπορείτε με το πάτημα μονάχα ενός κουμπιού να ειδοποιήσετε άμεσα σε βοήθεια, είτε αυτή είναι η άμεση δράση, είτε πρόκειται για ασθενοφόρο, ακόμα και τη πυροσβεστική σε περίπτωση φωτιάς.

Πέραν της αδιαμφισβήτητης προστασίας που μονάχα ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας  μπορεί να σας παράσχει , θα απολαμβάνεται επίσης και μικρότερες χρεώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες όταν θα θελήσετε να ασφαλίσετε την οικία σας έναντι κλοπών και διαρρήξεων. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα διαπιστώσετε ότι ο νέος σας συναγερμός θα έχει ήδη κάνει την απόσβεσή του σε σχέση με τις μειωμένες ετήσιες χρεώσεις ασφαλίστρων που θα πληρώνετε στο εξής.

Εν κατακλείδι, ποιό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να έχει κανείς υπόψη του όταν θα θελήσετε να επιλέξετε συστήματα ασφαλείας για το σπίτι; Ότι θα πρέπει να το λειτουργείτε ανελλιπώς και όπως αρμόζει! Πρωτίστως, θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να μάθουμε πώς να χειριζόμαστε σωστά το συναγερμό και στη συνέχεια να εκπαιδεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μας στο πώς να οπλίζουν και να αφοπλίζουν ορθά το σύστημα ασφαλείας. Τέλος, μη ξεχάσετε να αναρτήσετε τις προειδοποιητικές πινακίδες που θα δηλώνουν ότι ο χώρος σας προστατεύετε από ένα σύστημα ασφαλείας! Αυτές από μόνες τους είναι ικανές να κρατούν μακριά τους επίδοξους κλέφτες!

Από τα προαναφερθέντα , η επιλογή ενός συναγερμού ασφαλείας σημαίνει πραγματικά προηγμένη και αποτελεσματική προστασία πάντοτε. Μην επαναπαύεστε όμως σε αυτό! Ένας συναγερμός απαιτεί συστηματική συντήρηση από επαγγελματία τεχνικό εγκαταστάτη και θα πρέπει να τον χειρίζεστε με προσοχή και υπευθυνότητα. Τέλος , μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τους κωδικούς αφοπλισμού και πάντοτε να κλειδώνετε πόρτες και παράθυρα όταν θα αναχωρείτε από το χώρο σας ασχέτως αν έχετε ήδη τοποθετημένο σύστημα συναγερμού .

No tags

Είναι λυπηρό να παίρνουμε την απόφαση να προστατέψουμε στα σοβαρά το χώρο μας αφού έχει γίνει πρώτα το κακό. Γιατί εάν είχαμε τοποθετημένο κάποιο σύγχρονο  συναγερμό σπιτιού  εξ αρχής, θα είχαμε γλιτώσει από το βάσανο μιας διάρρηξης ή οποιασδήποτε άλλης συμφοράς από επικινδύνους επισκέπτες .

Οι επίσημες στατιστικές δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές. Διαρρήξεις και κλοπές γίνονται κάθε λεπτό!  Και όπως φαίνεται , τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο καθώς η ύφεση στην οικονομία βαθαίνει και η ανεργία συνεχώς και ολοένα αυξάνεται.

Ευτυχώς όμως, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία και τα συστήματα συναγερμού σπιτιών, μπορούμε επιτέλους να πάψουμε να είμαστε υποψήφια θύματα του κάθε επίδοξου διαρρήκτη και όχι μόνο. Γιατί ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να σας προφυλάξει και από άλλα δεινά που μπορεί να συμβούν ανά πάσα ώρα και στιγμή σε ένα σπίτι .

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικούς καλούς λόγους που σίγουρα θα σας πείσουν ως προς τη χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα ενός σύγχρονου συναγερμού ασφαλείας στο χώρο σας.

Καταρχάς , ένα σύστημα ασφαλείας αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για κάθε παραβάτη γιατί τον απειλεί. Σκοπός του κάθε κλέφτη είναι να αρπάξει ότι μπορεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός .Με ένα συναγερμό ασφαλείας κάτι τέτοιο θα τον δυσκόλευε πάρα πολύ. Άλλωστε , και οι στατιστικές αυτό δείχνουν, ότι τα σπίτια με σύστημα ασφαλείας δέχονται πολύ λιγότερες επιθέσεις από αυτά που δεν διαθέτουν καμία προφύλαξη.

Φυσικά , αυτό σημαίνει ότι ένας συναγερμός μπορεί επάξια να προστατέψει την ακεραιότητά τη δική σας αλλά και της οικογένειάς σας γιατί διώχνει τους κακοποιούς από τη πόρτα σας. Βέβαια , ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να σας προστατέψει και από άλλους κινδύνους πέρα από τους διαρρήκτες .

Μετά από σύνδεσή του σε κάποιο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού , θα μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε μπορεί να διαδραματιστεί στο χώρο σας , όπως ας πούμε το ξέσπασμα πυρκαγιάς , πλημμύρα ή ακόμα και διαρροή γκαζιού. Όλα αυτά μπορούν να αποδειχθούν εξίσου μοιραία αν δεν γίνουν αντιληπτά έγκαιρα. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να αντιδράσετε ανάλογα στο χρόνο που απαιτείται ώστε να περιορίσετε το κόστος ζημιών που θα προκύψουν.

Τέλος, με ένα σύστημα ασφαλείας σπιτιού μπορείτε να διασφαλίσετε και τη ψυχική σας γαλήνη που είναι τόσο επιβαρυμένη τα τελευταία χρόνια με τις στεναχώριες που περνάμε οι περισσότεροι από εμάς. Με ένα συναγερμό ετοιμοπόλεμο , μπορείτε να πηγαίνετε διακοπές χωρίς να αισθάνεστε πανικό και άγχος για το πώς θα βρείτε το σπίτι σας όταν επιστρέψετε.

No tags

Ο σύγχsystimataasfaleiasρονος τρόπος της ζωής των ανθρώπων σήμερα δίνει μεγάλη έμφαση στα προβλήματα της ασφάλειας που γίνονται ολοένα μεγαλύτερα και εντονότερα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από την τεράστια αύξηση των πληθυσμών στις μεγαλουπόλεις αλλά και στην ανομοιογένεια τους . Όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι που οδηγούν στην ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα. Η δραματική αυτή κατάσταση οδήγησε στην άνθιση μιας νέας και πολλά υποσχόμενης αγοράς: αυτής των συστημάτων ασφαλείας.

Εδώ και μερικές δεκαετίες, τα συστήματα ασφαλείας έχουν κάνει  ήδη την εμφάνισή τους κυρίως σε δημόσια κτίρια όπως τράπεζες , δικαστικά μέγαρα αλλά φυσικά και σε μεγάλες επιχειρήσεις και στις οικίες βαθύπλουτων ατόμων. Σήμερα όμως , τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Τα συστήματα ασφαλείας σήμερα είναι πολύ οικονομικά αξιόπιστα και ή τοποθέτηση τους είναι πολύ εύκολη απλά θα πρέπει να βρείτε τον σωστό επαγγελματία.

Ήδη την τελευταία δεκαετία έχουν κάνει την εμφάνισή τους και ή κάμερες ασφαλείας σε κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους και όχι μόνο. Σίγουρα θα τις έχετε πετύχει και σε πολλά άλλα μέρη όπως είναι τα μεγάλα πολυκαταστήματα, διάφορες εταιρείες ακόμα και σε συνοικιακά μαγαζάκια ψιλικών. Με μια κάμερα ασφαλείας σε κοινή θέα, κάποιος που μπορεί να σκέφτεται να πράξει ένα έγκλημα αλλάζει αμέσως γνώμη φοβούμενος ότι η κάμερα θα καταγράψει την εικόνα του η οποία θα οδηγήσει και στη άμεση σύλληψή του. Είναι λοιπόν ασφαλές να συμπεράνουμε ότι τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούν αποτρεπτικά στο έγκλημα.

Εκτός από κάμερες ασφαλείας , στο εμπόριο κυκλοφορούν ευρέως και άλλα είδη συστημάτων ασφαλείας που ανάλογα με το χώρο και τις ανάγκες του συμβάλλουν στα μέγιστα στην αποτελεσματική  προστασία από εξωτερικούς κινδύνους. Εάν επιθυμείτε να αισθάνεστε ασφαλής στο σπίτι, μια καλή λύση αποτελούν οι συναγερμοί σπιτιών . Όπως και στη περίπτωση με τις κάμερες ασφαλείας, έτσι και εδώ, με την υποψία και μόνο της ύπαρξης ενός συναγερμού στο χώρο, αυτή είναι ικανή να διώξει μακριά κάθε επίδοξο κλέφτη. Ο διαρρήκτης επιθυμεί το εύκολο και γρήγορο κέρδος ,το οποίο φυσικά δεν περιλαμβάνει τη σύλληψη του.  Έτσι , δεν θα διακινδυνέψει να εισβάλλει σε σπίτι το οποίο διαθέτει συναγερμό ασφαλείας και το οποίο θα σηκώσει τον κόσμο στο πόδι άπαξ και γίνει η παραμικρή διάρρηξη. Σαν συνέπεια όλων αυτών , εσείς θα νιώθετε πάντοτε ασφαλείς μέσα στο ίδιο σας το σπίτι και δεν θα φοβάστε πια όταν φεύγετε από αυτό γιατί θα γνωρίζετε ότι θα είναι απόλυτα ασφαλής χάρη στο σύστημα συναγερμού σας.

Τέλος, για όσους από εσάς έχετε επιχείρηση και θέλετε να τη θωρακίσετε , μια ιδανική λύση για την αποτελεσματική προστασία της μπορεί να είναι ο συνδυασμός διαφόρων συστημάτων ασφαλείας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προστασία αλλά και στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας , θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα συνδυασμό μεταξύ σε κάμερες ασφαλείας και ενός συστήματος συναγερμού. Κατά τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να έχετε και ήχο και εικόνα από τον εργασιακό σας χώρο κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και τη θωράκιση που μπορεί να σας προσφέρει ένα σύστημα συναγερμού.

No tags

sistimataasfaliastips

Στο σημερινό μας άρθρο θα σας εξηγήσουμε γιατί είναι απαραίτητα τα συστήματα ασφάλειας στο σπίτι μας. Σήμερα ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να εγκαταστήσουν ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας στο χώρο τους. Πολλοί από εσάς ωστόσο θα αναρωτιέστε αν πραγματικά αξίζει το κόπο να τοποθετήστε ένα συναγερμό στο σπίτι σας. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση καλό θα ήταν να γνωρίσετε τα οφέλη που σας παρέχει η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας για οικίες αλλά και τους λόγους για τους οποίους κάτι τέτοιο κρίνεται άκρως απαραίτητο στις ημέρες μας. Στο κάτω κάτω, υπάρχει πιο σοβαρός λόγος από τη απόλυτη  προστασία της οικογένειάς σας και της περιουσίας σας;

Όταν συλλογιζόμαστε τα συστήματα ασφαλείας σπιτιών γενικά, ο νους μας πάει κατευθείαν σε διαρρήξεις και την αποτροπή τους. Αυτό είναι εύλογο γιατί αυτή άλλωστε είναι και η κύρια χρήση τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες λειτουργίες και χαρακτηριστικά  που μπορούν να σας προσφέρουν τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού και που εσείς πιθανόν να μη γνωρίζετε αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν πραγματικά να κάνουν ένα συναγερμό σπιτιού πραγματικά πολύ πρακτικό στη καθημερινότητά σας.

Σίγουρα δεν θα έχετε συνειδητοποιήσει ότι ακόμα και η ελάχιστη υποψία ότι ένα σπίτι διαθέτει συναγερμό ασφαλείας είναι υπεραρκετή για να αποθαρρύνει πιθανούς εισβολείς από το να διαρρήξουν ένα  χώρο. Για παράδειγμα, επίσημες μελέτες στο χώρο της ασφάλειας έχουν δείξει ότι μόνο η ανάρτηση αυτοκόλλητων και πινακίδων που προειδοποιούν ότι ο χώρος φυλάσσεται από σύστημα συναγερμού μειώνουν στο ελάχιστο τις πιθανότητες παραβίασής του . Είναι αυτό όμως πραγματικά αρκετό για την επαρκή προστασία μας  με την εγκληματικότητα στα ύψη ; Όχι βέβαια. Γιατί οφείλουμε να είμαστε σε θέση να μπορούμε να προστατέψουμε αποτελεσματικά  τη περιουσία μας και την οικογένειά μας σε περίπτωση που οι διαρρήκτες αγνοήσουν τις προειδοποιητικές πινακίδες και θελήσουν να δοκιμάσουν τη τύχη τους. Ο μόνος τρόπος για είμαστε σίγουρα ασφαλής πάντοτε είναι με την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας.

Ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού για σπίτι είναι σε θέση να σας προστατέψει και από άλλους πιθανούς κινδύνους πέραν των εισβολών και των διαρρήξεων. Συνδέοντας το σε ένα κέντρο λήψης σημάτων  ο συναγερμός σας  μπορεί να σας προστατέψει από το κίνδυνο μιας πυρκαγιάς όλες τις ώρες, είτε είστε στο σπίτι είτε απουσιάζετέ. Στη πρώτη περίπτωση μπορεί να σώσει ακόμα και τη ζωή σας ειδοποιώντας άμεσα τη πυροσβεστική υπηρεσία. Αλλά εν την απουσία σας ακόμα  , ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να σώσει τη περιουσία σας από την πυρκαγιά αλλά ακόμα και το κατοικίδιο σας που μπορεί να έχετε αφήσει μόνο του στο σπίτι. Η φωτιά είναι απρόβλεπτη και μπορεί να ξεκινήσει από οποιαδήποτε αιτία.

Επιπλέον , ένας συναγερμός ασφαλείας μπορεί επίσης να σας προστατέψει και από άλλους πιθανούς κινδύνους που δεν είναι ορατοί , όπως είναι οι διαρροές μονοξειδίου του άνθρακα, που είναι επίσης και άοσμες καθιστώντας τις άκρως επικίνδυνες για τη ζωή μας. Το σύστημα ασφαλείας όμως είναι σε θέση να εντοπίζει αυτές τις διαρροές και να ειδοποιεί έγκαιρα τους ενοίκους μέσω του κέντρου λήψης σημάτων .

Εν κατακλείδι , η αποτελεσματική προστασία του σπιτιού και της οικογένειάς σας είναι ένα έργο επίπονο που απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα. Μην κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι θα είστε ασφαλείς χωρίς ένα σύστημα ασφαλείας στο χώρο σας. Είτε πρόκειται για την αποτροπή κλοπών και διαρρήξεων , είτε για την αποτροπή πυρκαγιών, ένα σύστημα συναγερμού είναι το καλύτερο μέσο προστασίας σας και μάλιστα σε κόστος προσιτό πια για τους περισσότερους από εμάς.

No tags

Αποτέλεσμα εικόνας για alarms home

Το σημερινό μας άρθρο είναι αφιερωμένο στα συστήματα ασφάλειας για τα διαμερίσματα. Οι διαρρήξεις και οι παραβιάσεις διαμερισμάτων έχουν γίνει ένα καθημερινό φαινόμενο δυστυχώς. Είναι αδιανόητο να αισθανθεί κάποιος ασφαλής στο διαμέρισμά του χωρίς την εγκατάσταση ενός συναγερμού ασφαλείας . Μην έχετε την εσφαλμένη εντύπωση ότι επειδή μπορεί να μένετε σε έναν από τους τελευταίους ορόφους της πολυκατοικίας σας ότι δεν διατρέχεται κίνδυνο. Απεναντίας , όλοι κινδυνεύουμε γιατί όπως λέει και ο λαός μας το κακό μια φορά συμβαίνει και οι σύγχρονοι διαρρήκτες έχουν αποθρασυνθεί τελείως . Δεν θα διστάσουν προκειμένου να φτάσουν στο σκοπό τους και σε πολλές περιπτώσεις δυστυχώς έχουν καταφύγει ακόμα και στο έγκλημα. Για αυτό οφείλουμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των αγαπημένων μας ανθρώπων επιλέγοντας ένα σύστημα συναγερμού για το διαμέρισμά μας.

Όπως προαναφέραμε ήδη , η μόνη αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για την απόλυτη προστασία του χώρου σας και όσων αγαπάτε  είναι η τοποθέτηση ενός συναγερμού για διαμερίσματα . Στην εταιρεία μας συναγερμοί σπιτιών μπορείτε εύκολα να βρείτε το ιδανικό συστήματα ασφαλείας κατάλληλο για το δικό σας διαμέρισμα και χωρίς να σας κοστίσει υπερβολικά ακριβά. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο τύπων συναγερμών ασφαλείας . Αυτοί είναι οι καλωδιακοί συναγερμοί για διαμερίσματα, αλλά και οι ασύρματου τύπου συναγερμού διαμερισμάτων. Και οι δύο είναι το ίδιο αξιόπιστοι και υψηλής τεχνολογίας, η επιλογή εξαρτάται περισσότερο από τη διαμόρφωση του διαμερίσματός σας  και τις ιδιομορφίες του καθώς και από αυτό που εσείς προτιμάτε εδώ στο καταστημα μας μπορείτε να διαλέξετε μέσα από εκατοντάδες συστήματα ασφαλείας για διαμερίσματα, όλα ετοιμοπαράδοτα και σε πολύ οικονομικές τιμές προσιτές για όλους. Όλοι οι συναγερμοί διαμερισμάτων που διαθέτουμε προέχονται από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής παγκοσμίως. Μπορείτε να μείνετε σίγουροι ότι στη synagermoi-Spition.gr , όποιο σύστημα ασφαλείας και αν επιλέξετε  για το διαμέρισμα σας, θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Γιατί εκτός του ότι είναι τεχνολογικά άψογοι, είναι απλοί στη χρήση και με πολύ όμορφο σχεδιασμό και εμφάνιση.

Ελάτε χωρίς δεύτερη σκέψη στo κατάστημα μας και επιλέξτε το συναγερμό που θέλετε  για το δικό σας διαμέρισμα. Προστατέψτε αποτελεσματικά τη περιουσία σας και την οικογένειά σας.

No tags

Εάν έχετε αποφασίσεsynagermosspitionι να εγκαταστήσετε ένα συναγερμό σπιτιού για τη προστασία της οικία σας, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το δίλλημα του τί να επιλέξετε , ασύρματο σύστημα ασφάλειας ή καλωδιακό σύστημα συναγερμού; Και τα δύο είδη είναι το ίδιο αξιόπιστα, ωστόσο το κάθε ένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Θα προσπαθήσουμε εδώ να σας παραθέσουμε τα χαρακτηριστικά του κάθε συναγερμού για να σας  βοηθήσουμε στη τελική επιλογή σας .

Οι καλωδιακού τύπου συναγερμοί σπιτιών ήταν η μοναδική επιλογή μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Το χαρακτηριστικό τους και βασικό μειονέκτημα είναι ότι χρειάζονται να υπάρχει καλωδίωση η να περαστούν καινούργια καλώδια εξωτερικά για να λειτουργήσουν. Όλα τα μέρη του συναγερμού επικοινωνούν μέσω καλωδίων και κατά συνέπεια θα πρέπει να περαστούν σε ολόκληρο το χώρο σας για να λειτουργήσει το σύστημα ασφαλείας. Είναι μια επίπονη , χρονοβόρα και ακριβή διαδικασία . Και αν το σπίτι σας είναι μεγάλο, τότε θα πρέπει να υπολογίσετε ότι θα επιβαρυνθείτε ακόμη περισσότερο. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας και το γεγονός ότι η τοποθέτηση ενός καλωδιακού συστήματος ασφαλείας θα σας δεσμεύει με το χώρο σας. Διότι δεν θα μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στη περίπτωση που αποφασίσετε να μετακομίσετε.  Από την άλλη όμως , εάν υπάρχει ήδη συναγερμός εγκατεστημένος στο χώρο που πρόκειται να μετακομίσετε , αυτό αποτελεί πολύ μεγάλο προσόν  και σας καθιστά ιδιαίτερα ευεργετημένους. Ένας καλωδιακός συναγερμός αποτελεί επένδυση και ανεβάζει ακόμα και την αγοραστική αξία του χώρου στον οποίο βρίσκεται . Σαν συμπέρασμα, ένα καλωδιακό σύστημα ασφαλείας είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους διαθέτουν ιδιόκτητο χώρο και δεν έχουν πρόθεση να φύγουν από αυτόν.

Οι ασύρματοι συναγερμοί για σπίτια είναι πιο απλοί στη λειτουργία και στη εγκατάστασή τους. Δεν απαιτούν καλώδια , όλα τα μέρη του συστήματος επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ραδιοκυμάτων . Η ενεργειακή τροφοδοσία του συναγερμού  γίνεται μέσω της χρήσης μπαταριών . Η εγκατάσταση είναι μια πιο απλή διαδικασία διότι δεν απαιτεί να τραβηχτούν καλώδια οπότε η διάρκειά της είναι θέμα ολίγων ωρών. Συνεπώς και το κόστος είναι σαφώς λιγότερο καθώς επίσης και η ταλαιπωρία που θα υποστείτε δεν θα είναι η ίδια με αυτή που θα είχατε με την τοποθέτηση ενός καλωδιακού συναγερμού. Βέβαια θα πρέπει να έχετε τη προσοχή σας στις μπαταρίες και να φροντίζετε στη τακτική αντικατάστασή τους . Το κακό εδώ είναι ότι αν το σύστημα μείνει από μπαταρία , τότε θα υπάρχει πρόβλημα ως προς την ομαλή λειτουργία του. Όμως ένα ασύρματο σύστημα ασφαλείας δεν σας δεσμεύει στο χώρο που κατοικείτε  τη δεδομένη στιγμή διότι εύκολα μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας και να τον επαναεγκαταστήσετε όπου αποφασίσετε να μείνετε.

Ανακεφαλαιώνοντας , η επιλογή του τύπου συναγερμού αποτελεί πάντοτε δική σας υπόθεση. Η εταιρεία ασφαλείας στην οποία θα απευθυνθείτε θα αναλάβει , αφού πρώτα  επιθεωρήσει το χώρο σας , να σας προτείνει το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας που θα είναι σε θέση να τον καλύψει απόλυτα. Από εκεί και έπειτα θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλους τους υπόλοιπους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την απόφασή σας όπως είναι το κόστος εδώ σας παρουσιάζουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα συναγερμών που θα μπορέσετέ να αντλήσετέ πολλές πληροφορίες για τα συστήματα συναγερμού σπιτιών.

No tags

Με την άνοδο της εγκληSYNAGERMOIOIKIASματικότητας τα τελευταία χρόνια , οι ιδιοκτήτες ακινήτων ανά την υφήλιο ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπους για να προστατευτούν αποτελεσματικά έναντι των συνεχών διαρρήξεων και κλοπών. Δυστυχώς όμως , αυτό που παρατηρείται όλο και συχνότερα είναι οι κλέφτες να  προχωρούν ακόμα και στο έγκλημα προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους . Ευτυχώς , τη λύση σε αυτό το δραματικό πρόβλημα , μας την φέρνουν τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

Πλέον οι συναγερμοί ασφαλείας αποτελούν προσιτή λύση για τους περισσότερους ιδιοκτήτες ακινήτων , οι οποίοι μπορούν αποτελεσματικά να αποτρέψουν στις περισσότερες των περιπτώσεων κάποια πιθανή εισβολή.

Ένας βασικός συναγερμός για σπίτι αποτελείται από μία κεντρική μονάδα, ένα πληκτρολόγιο μέσω του οποίου δίνουμε τις εντολές χειρισμού , μια σειρήνα εξωτερική, μια εσωτερική της παγίδες που θα ασφαλίσουμε όλα τα ανοίγματα και τέλος τους αισθητήρες  κίνησης με τους οποίους παγιδεύουμε όλες τις πιθανές εισόδου του χώρου. Ένας τέτοιος απλός συναγερμός ασφαλείας σε συνδυασμό με τη σύνδεσή του σε κάποιο κέντρο λήψης σημάτων, μπορεί επάξια να προστατέψει ένα σπίτι από τη πιθανή εισβολή ενός διαρρήκτη. Ωστόσο όμως , υπάρχουν συστήματα ασφαλείας υψηλότερων προδιαγραφών που μπορούν να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία και που όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων τα προτιμούν. Συναγερμοί αυτού του είδους περιλαμβάνουν ανιχνευτές που εντοπίζουν το σπάσιμο τζαμιών, μπουτόν πανικού και ανιχνευτές κίνησης.

Οι ανιχνευτές που εντοπίζουν τον ήχο που κάνει ένα τζάμι όταν σπάει και σαν συνέπεια αυτού σημαίνουν το συναγερμό , αποτελούν ένα σημαντικό πλεονέκτημα που πολλοί κάτοχοι ακινήτων θέλουν να συμπεριλάβουν στο σύστημα ασφαλείας τους. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι βασικοί ανιχνευτές κίνησης εντοπίζουν τη είσοδο που γίνεται όταν παραβιαστεί κάποια πόρτα ή ανοιχτεί ένα παράθυρο. Τι γίνεται όμως αν ο διαρρήκτης επιλέξει απλά να σπάσει το τζάμι για να εισβάλλει; Με την επιλογή αυτών των ιδιαίτερων αισθητήρων , θα πάψετε να ανησυχείτε για αυτή τη πιθανότητα εισβολής στο χώρο σας.

Τα μπουτόν πανικού είναι μικρές συσκευές που ενεργοποιούνται με την αφή και που τοποθετούνται διάσπαρτες σε στρατηγικά σημεία του φυλασσόμενου χώρου, ώστε σε περίπτωση άμεσης απειλής , να καταφύγουν στη πλησιέστερη που βρουν μπροστά τους οι ευρισκόμενοι εντός της κατοικίας, όπου με ένα πάτημα ενημερώνεται το κέντρο λήψης σηημάτων για τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχουν. Δηλαδή στη περίπτωση που συμβεί αυτό , θα έχει σημάνει και ο συναγερμός είτε με ήχο είτε σιωπηρά.

Τέλος, επιλέγοντας τη τοποθέτηση ανιχνευτών κίνησης στο χώρο σας είναι σαν να έχετε ένα δεύτερο οχυρό. Δηλαδή, στη περίπτωση που ο εισβολέας κατορθώσει να εισβάλλει στην οικία σας χωρίς να σημάνει τον συναγερμό, δεν θα έχει την ίδια τύχη ευρισκόμενος εντός αυτής γιατί θα έχει ήδη γίνει αντιληπτός από τους αισθητήρες κίνησης οι οποίοι και θα έχουν σημάνει και το σύστημα ασφαλείας σας ενημερώνοντας ταυτοχρόνως και το κέντρο λήψης σημάτων για τη διάρρηξη.

Σαν συμπέρασμα λοιπόν ,  εσείς επιλέγετε πόσο αποτελεσματικό θέλετε να είναι το σύστημα ασφαλείας που θα σας προστατεύει. Το ζητούμενο είναι να διαθέτετε ένα συναγερμό ο οποίος θα μπορεί να αποτρέψει το διαρρήκτη που θα γνωρίζει πώς να παρακάμψει ένα βασικό σύστημα ασφαλείας εδώ θα δείτε αρκετά άρθρα γενικά για συστήματα ασφάλειας που κυκλοφορούν στην αγορά και θα πάρετε διάφορες ιδέες.

No tags

symboyles asfaleias

Καταρχάς, πρέπει να γνωρίζετε ήδη αν έχετε συστήματα συναγερμού στο σπίτι σας  είστε σε προνομιούχα θέση. Θυμάστε για ποιο λόγο αποφασίσατε να κάνετε αυτή την επένδυση εξ αρχής δαπανώντας σίγουρα ένα σημαντικό ποσό χρημάτων; Το κάνατε για να νιώθετε ασφαλής στο σπίτι σας είτε ενώ είστε μέσα σε αυτό είτε ενώ βρίσκεστε μακριά.

Έχοντας τα παραπάνω κατά νου και διατηρώντας πάντοτε τη ψυχραιμία σας ,έτσι θα πρέπει να αντιδράσετε αν ο συναγερμός σας ξαφνικά ενεργοποιηθεί. Να έχετε πάντα υπόψη ότι το σύστημα ασφαλείας σας δίνει το πλεονέκτημα να έχετε το προβάδισμα, και ότι τελικά και να συμβαίνει, θα μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό. Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η ενεργοποίηση του συναγερμού μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε μια δύσκολη εώς και επικίνδυνη περίσταση όπως είναι το ενδεχόμενο να σημάνει εξαιτίας κάποιας πυρκαγιάς ή διαρροής γκαζιού. Σας δίνεται η δυνατότητα να σωθείτε εσείς και όσοι κατοικούν κοντά σας αν η κατάσταση έχει ξεφύγει ή φυσικά να προλάβετε το κακό πριν συμβεί .

Σαν συμπέρασμα από τα προαναφερόμενα είναι ότι ένας συναγερμός δεν ενεργοποιείται μονάχα από διάρρηξη. Στη περίπτωση  ωστόσο που έχει γίνει κάτι τέτοιο και το διαπιστώσετε φτάνοντας στο χώρο σας, συγκρατήστε τον εαυτό σας και μην εισέλθετε κατευθείαν στο σπίτι σας. Το πιθανότερο είναι να έχει φύγει ο κακοποιός τη στιγμή που σήμανε ο συναγερμός, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρίσκεται ακόμη εντός του χώρου σας. Για αυτό το λόγο ακολουθήστε την ασφαλή οδό και καλέστε αμέσως την αστυνομία .

Το ίδιο θα πρέπει να πράξετε και στη περίπτωση που ηχήσει ο συναγερμός και είστε ήδη εντός του χώρου. Καλό θα ήταν να παραμείνετε ψύχραιμοι σε κάθε περίπτωση ώστε να είστε σε θέση και να εντοπίσετε τον λόγο που σήμανε ο συναγερμός εξ αρχής. Εάν πρόκειται για απόπειρα εισβολής, ο κακοποιός λογικά θα πρέπει να έχει ήδη φύγει . Μην έρθετε αντιμέτωποι μαζί του εάν βρίσκεται ακόμη εντός της οικίας σας. Καλέστε την αστυνομία όπως και να έχει . Εφόσον είστε σίγουροι ότι δεν έχει γίνει διάρρηξη, επιθεωρήστε προσεχτικά το χώρο σας για να βρείτε την αιτία που σήμανε ο συναγερμός.

No tags

kalokairi

Το καλοκαίρι για τους περισσότερους είναι η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου. Ο ήλιος λάμπει μέχρι αργά και μας κάνει όλους λίγο πιο όμορφους, το κρύο του χειμώνα αποτελεί μια μακρινή ανάμνηση και όλοι σκεπτόμαστε πότε και πώς θα αποδράσουμε για να χαρούμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας . Δυστυχώς όμως ,κάπου εδώ είναι που χαλάει λίγο η γλυκιά γεύση στο στόμα και γίνεται πικρή. Γιατί καθώς αναλογιζόμαστε τις διακοπές μας, αναπόφευκτα έρχονται στο νου οι συνεχείς διαρρήξεις σε σπίτια που γίνονται συνεχώς και τότε χαλάει και η διάθεση και η όρεξη μας. Μονάχα και στη σκέψη ενός παραβιασμένου σπιτιού , η καρδιά παγώνει.

Ψυχραιμία όμως ! Με λίγη κοινή λογική και μερικές καλές συμβουλές για να πάρουμε τα απαραίτητα μετρά ασφάλειας για το σπίτι μας σίγουρα μπορούμε να μετριάσουμε τις πιθανότητες μιας πιθανής εισβολής στο χώρο μας.

Την καλύτερη δυνατή προστασία θα την έχετε σίγουρα με την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας σπιτιού που μπορεί να μας παρέχει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ασφάλειας στο χώρο μας και όταν είμαστε μέσα στο χώρο μας αλλά και όταν απουσιάζουμε από στο σπίτι μας. Από τις στατιστικές έχει παρατηρηθεί ότι ένα σύστημα ασφάλειας μπορεί να αποτρέψει μια απόπειρα διάρρηξης Αυτό που σίγουρα μπορεί να γίνει όμως είναι να ληφθούν αποτρεπτικά μέτρα ενάντια σε μια πιθανή εισβολή. Και σίγουρα ένας συναγερμός ασφαλείας θα κάνει αυτό ακριβώς και με το παραπάνω. Γιατί η θέα ακόμα της εξωτερικής σειρήνας ενός συναγερμού είναι αρκετή για να κάνει τον κάθε επίδοξο κακοποιό να αλλάξει αμέσως γνώμη.

Χάρη στην ραγδαία τεχνολογική άνθιση των τελευταίων χρόνων ή συναγερμοί και ειδικά τα συστήματα ασφαλείας που διατίθενται στην αγορά σήμερα είναι σε θέση να προστατέψουν άρτια την οικία σας και ακόμη, προσφέρονται σε τιμές που είναι πλέον προσιτές για όλους ακριβώς γιατί βρίσκονται σε αφθονία. Για αυτό δεν δικαιολογείται να μην έχουμε λάβει ακόμα τα κατάλληλα μέτρα για την σωστή προστασία του χώρου μας και της οικογένειάς μας.

Καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε μία εταιρεία συστημάτων συναγερμού και εδώ σας παρουσιάζουμε και το δικό μας κατάστημα συναγερμού για σπίτι για να προμηθευτείτε το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας για το σπίτι σας .Προτιμήστε κάποια εταιρεία με προϋπηρεσία και με την απαιτούμενη άδεια παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και την σχετική εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας . Προσοχή όμως, γιατί υπάρχουν πολλοί άσχετοι που ισχυρίζονται ότι έχουν εμπειρία  με την εγκατάσταση συναγερμών ενώ η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Μην κάνετε εκπτώσεις στο θέμα της ασφάλειάς σας και της οικογένειάς. Φροντίστε πρωτίστως να είστε κατοχυρωμένοι ότι έχετε απευθυνθεί σε επαγγελματίες. Η εγκατάσταση ενός συναγερμού ασφαλείας για να είναι επιτυχής επιβάλλεται να γίνει από γνώστες ειδάλλως κινδυνεύετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας και να μην μείνετε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Και αυτή είναι η καλή εκδοχή. Η κακή εκδοχή είναι να νομίζετε ότι είστε ασφαλής με το νέο σας συναγερμό και να αποδειχθεί στο τέλος το αντίθετο ,πράγμα πολύ δυσάρεστο για όλους.

No tags

SYNAGERMOISPITIONGR

Η εγκληματικότητα στις μέρες μας αποτελεί πολύ μεγάλο πρόβλημα πλέον. Και δυστυχώς οι νέες εξελίξεις στη χώρα μας, (βλέπε προσφυγικό) , δεν συνηγορούν σε καμία βελτίωση της τρέχουσας κατάστασης. Αντιθέτως μάλιστα , και σύμφωνα πάντοτε με έγκυρες πηγές ότι οι καταγγελίες κλοπών και διαρρήξεων έχουν χτυπήσει ταβάνι. Από τα προαναφερθέντα, το ασφαλές συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι πρέπει να λάβουμε πάση θυσία κάθε δυνατό μέτρο για την ασφάλεια και προστασία μας. Ο μοναδικός αξιόπιστος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να επιλέξετε να τοποθετήστε συστήματα ασφαλείας στο χώρο σας. Τώρα ιδιαίτερα που πλησιάζουν και οι γιορτές του Πάσχα , ένας συναγερμός κρίνεται άκρως απαραίτητος.

Είναι πάντως γεγονός , σύμφωνα πάντοτε με τις στατιστικές ότι τα περισσότερα κρούσματα ληστειών διαδραματίζονται κατά την περίοδο των εορτών και των καλοκαιρινών διακοπών. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές τις περιόδους οι περισσότεροι απουσιάζουν από τις οικίες τους και οι κακοποιοί βρίσκουν το πεδίο ελεύθερο να δράσουν ανενόχλητοι. Για αυτό πρέπει και εμείς να λάβουμε τα ανάλογα μέτρα. Η εγκατάσταση ενός συναγερμού ασφαλείας στο σπίτι  είναι πλέον μια προσιτή κίνηση για τους περισσότερους από εμάς και αποτελεί τη καλύτερη θωράκιση του χώρου μας. Η θέα και μόνο της εξωτερικής σειρήνας αποτρέπει κάθε πιθανό διαρρήκτη από το να μπει στο κόπο να παραβιάσει το σπίτι μας. Υπάρχουν βέβαια και άλλα μέσα προστασίας να επιλέξουμε όπως είναι η τοποθέτηση μίας πόρτας ασφαλείας η οποία κρίνεται και αυτή ως μια καλή λύση για να αισθανθούμε πιο ασφαλείς καθώς επίσης και να φροντίσουμε να ασφαλίσουμε και όλα τα υπόλοιπα ανοίγματα του χώρου μας όπως είναι παράθυρα και παντζούρια τοποθετώντας ειδικά κλειδώματα ασφαλείας και μπάρες.

Τέλος , είτε επιλέξουμε ένα συναγερμό τελευταίας τεχνολογίας είτε κάποιο άλλο σύστημα ασφαλείας για την οικία μας, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει πάντοτε να κλείνουμε καλά το σπίτι πριν φύγουμε από αυτό και ας πρόκειται και για λίγα λεπτά της ώρας. Να μην ενημερώνουμε άσχετα άτομα για επικείμενη πολυήμερη απουσία μας αλλά αντιθέτως να ενημερώνουμε δικό μας έμπιστο άνθρωπο ώστε να έχει το νου του όσο λείπουμε εμείς.

 

No tags

cropped-cropped-hands-and-house

Η σύγχρονη εποχή στην οποία ζούμε βάλλεται από εγκληματικότητα άνευ προηγουμένου . Η ασφάλεια και  προστασία είναι αγαθά που ανάγονται σε υψίστης προτεραιότητας ζητήματα. Ευτυχώς όμως που εκτός από αυτά τα άσχημα, η εποχή μας φέρνει και κάτι θετικό , την τεχνολογική άνθηση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας συμπεριλαμβανόμενης και αυτής στα θέματα της προσωπικής μας ασφάλειας. Χάρη στη ραγδαία ανάπτυξη στα θέματα της τεχνολογίας ή συναγερμοί σπιτιών μπορούν να μας παρέχουν ασφάλεια στον ιδιωτικό μας χώρο, ή  τιμή ενός συναγερμού ασφαλείας στο χώρο μας δεν φαντάζει απαγορευτική για ένα μέσο προϋπολογισμό.

Ιδιαίτερα αν λάβετε υπόψη σας ότι στην αγορά σήμερα θα βρείτε μια πληθώρα από συστήματα συναγερμών νέας γενιάς όλων των τύπων και για όλα τα βαλάντια .Αρκεί βέβαια να είστε προσεκτικοί με την επιλογή που θα κάνετε, να είστε σίγουροι ότι το σύστημα ασφαλείας που θα προμηθευτείτε πρωτίστως να είναι αξιόπιστο . Μην επιλέξετε με μοναδικό και μόνο  γνώμονα την φθηνότερη τιμή. Η τοποθέτηση ενός συναγερμού ασφάλειας αποτελεί επένδυση και ως τέτοια θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε.

Καλό θα ήταν πριν κάνετε την έρευνα αγοράς , να έχετε ήδη μελετήσει τον χώρο σας ώστε να δείτε ποιες είναι οι ανάγκες του σε φύλαξη και τη μετρά ασφάλειας χρειάζεστε και τη είδος συναγερμό χρειάζεστε, πόσα είναι τα ανοίγματα που θέλετε να καλύψετε κλπ. Αυτό μπορείτε να το κάνετε εσείς οι ίδιοι ή ακόμα καλύτερα να το αναθέσετε σε κάποιον έμπειρο τεχνικό εγκαταστάτη συναγερμών ο οποίος και θα αναλάβει να σας ετοιμάσει μια μελέτη για το χώρο σας. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε από πριν ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Να έχετε ξεκάθαρη εικόνα του τι περιμένετε από το συναγερμό που θέλετε να εγκαταστήσετε έτσι ώστε τα χρήματα και ο κόπος σας να μην πάνε χαμένοι.

Μια καλή ερευνά μπορείτε να κάνετε στο διαδίκτυο στη μηχανή αναζήτησης της Google οπού εκεί θα βρείτε αρκετές εταιρείες συναγερμών. Μια από αυτές της εταιρίες είναι και ή  www.synagermoi-spition.gr  πιστοποιημένη επιχείρηση συστημάτων ασφάλειας που δραστηριοποιείτε στο χώρο 20 έτη αν θέλετε για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε και με το κατάστημα στο τηλέφωνο  211 790 4007

No tags

Απρ/16

1

Aσύρματα συστήματα συναγερμού

asyrmataalarms

Η επιλογή ενός ασύρματου συναγερμού ασφαλείας αποτελεί την ιδανική λύση προστασίας του χώρου σας. Σαν κυριότερο προτέρημά τους αποτελεί το γεγονός ότι δεν απαιτούν καλώδια για την λειτουργία τους . Αυτό και μόνο αποτελεί πολύ μεγάλη διευκόλυνση γιατί σας σώζει από μεγάλο μπελά με το να τραβάτε καλώδια σε όλο σας το σπίτι. Επιπλέον, έχουν την δική τους αυτονομία γιατί λειτουργούν με τη χρήση μπαταριών και δεν επηρεάζονται από διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Επιπλέον, θα διαπιστώσετε ότι ένας ασύρματος συναγερμός είναι και πολύ εύκολος στη χρήση .Ηλικιωμένοι και παιδιά μπορούν εύκολα να εξοικειωθούν στο χειρισμό τους ακριβώς γιατί δεν είναι πολύπλοκοι.

Η απόφαση σας θα σας απαλλάξει από τον τυραννικό φόβο του να λείψετε από το σπίτι σας αλλά και της ανασφάλειας που νιώθετε όταν είστε ήδη μέσα σε αυτό. Με τη βοήθεια ενός απλού κινητού τηλεφώνου , θα είστε σε θέση να γνωρίζετε τι συμβαίνει μέσα στο χώρο σας ενώ εσείς απουσιάζετε, είτε έχετε πάει στο γραφείο είτε στην άλλη άκρη της γης για διακοπές! Θα δείτε ότι με την απόκτηση ενός ασύρματου συστήματος ασφαλείας θα νιώσετε αμέσως την θαλπωρή στο σπίτι που τόσο πολύ αναζητάτε και όχι μόνο.

Οι ασύρματοι συναγερμοί είναι εξίσου λειτουργικοί και για τους εργασιακούς χώρους. Βασική προϋπόθεση ωστόσο πριν προχωρήσετε στην τοποθέτηση του συστήματος ασφαλείας σας είναι πρωτίστως να απευθυνθείτε σε τεχνικό εγκαταστάτη με πιστοποίηση και απόλυτη γνώση του αντικειμένου. Η εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος ασφαλείας επιπόλαια χωρίς την ανάλογη μελέτη και προετοιμασία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αντί να τα λύσει. Για αυτό πριν από οτιδήποτε , εξετάστε προσεχτικά το χώρο σας και δείτε τα σημεία που μπορούν να αποτελέσουν πιθανή είσοδο σε διαρρήκτες και εκεί να εστιάσετε στη θωράκισή τους πάντα με την συμβολή ενός επαγγελματία του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα μας. www.synagermoi-spition.gr ή τηλεφωνήστε μας για να σας ενημερώσουμε για τα ασύρματα προϊόντα μας

No tags

Older posts >>