Συναγερμοί Σπιτιών | Συστήματα Συναγεμού

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας για ασφάλεια, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια  εταιρεία συστημάτων ασφαλείας  που είναι εξειδικευμένη στο χώρο της ασφαλείας, έμπειρη και να σας προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η εταιρεία ασφάλειας που επιλέγετε πρέπει να σας κάνει να νοιώθετε ασφαλής πριν ακόμα τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού στο χώρο σας. Πρέπει οι άνθρωποι της εταιρείας να είναι γνώστες του αντικειμένου τους και πάντα πρόθυμα δίπλα σας για να δώσουν την καλύτερη λύση σύμφωνα με αυτό που εσείς θέλετε. Στην εταιρεία μας είμαστε υπερήφανοι που έχουμε υπαλλήλους με γνώσεις και εμπειρία σε αυτό που κάνουν χρόνια τώρα και δεν είναι άλλο από την δική σας ασφάλεια. Ένα τηλέφωνο ή μια επίσκεψη στον χώρο μας θα σας βοηθήσει να ενημερωθείτε και να σας δώσουμε τις απαντήσεις αλλά και τις λύσεις στο πως θα εξασφαλίσετε τον χώρο σας από κάθε επίδοξο εισβολέα.

Στο κατάστημα μας, στόχος μας είναι το να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα είναι πάντα ασφαλής και σίγουροι για την επένδυση τους. Είμαστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε μέσα από τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας σπιτιών, αλλά και μέσα από το έμπειρο και τεχνολογικά καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας κάνουν να νοιώσετε αλλά και να είστε βέβαιοι ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή για την ασφάλειά σας. Θα σας βοηθήσουμε μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία μας να κάνετε την σωστή αλλά και οικονομικά καλύτερη επιλογή, χωρίς φυσικά να κάνουμε έκπτωση στην ποιότητα και στις παροχές μας προς εσάς. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας να σας δείξουμε πώς να κάνετε σωστή χρήση του συναγερμού σας αλλά και να σας βοηθήσουμε σε ότι πρόβλημα σας παρουσιαστεί. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα ή επισκεφθείτε τη σελίδα επικοινωνίας μας  www.synagermoi-spition.gr . Μην αναβάλετε την τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας στο χώρο σας. Να είστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρει ηρεμία και θα σας γλιτώσει από δύσκολες καταστάσεις και περιττά έξοδα.

No tags

Γνωρίζατε ότι καταστήματα και η επιχείρισης έχουν τετραπλάσιες πιθανότητες διαρρήξεων από τα σπίτια. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ελαχιστοποιήσετε μια απόπειρα διάρρηξης στην επιχείρησή σας. Είναι σίγουρο ότι ένας επίδοξος εισβολέας θα ψάξει την επιχείρησή σας πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε μια διάρρηξη. Το πρώτο πράγμα που θα ερευνήσει είναι αν η επιχείρησή σας προστατεύεται από σύστημα συναγερμούΑυτό το μέτρο προστασίας από μόνο του είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας για κάθε είδους παραβίασης του χώρου σας.

Η  εταιρεία συναγερμοί σπιτιών  μας μέσα από την πολυετή εμπειρία της εξειδικεύεται στην εγκατάσταση συναγερμών σε επιχειρήσεις και καταστήματα. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από συστήματα ασφαλείας που μπορούν να συνδυαστούν με τις πιο ολοκληρωμένες δυνατότητες ελέγχου για την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων στην επιχείρησή σας ή στο κατάστημά σας. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι σε εμάς θα βρείτε το κατάλληλο σύστημα συναγερμού για εσάς. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι η ασφάλεια της επιχείρησή σας και θα συνεργαστούμε μαζί σας, για να βρούμε την ιδανική λύση έτσι ώστε να προστατέψουμε τον χώρο σας αλλά και να νοιώθετε την σιγουριά ότι θα αποφύγετε τις άσχημες στιγμές.

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού για να σας δώσει την απόλυτη ασφάλεια στο χώρο σας, πρέπει να συνδεθεί με το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Συνδέοντας το συναγερμό σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, κάθε σήμα του, φθάνει αμέσως στο Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου το έμπειρο προσωπικό θα εξετάσει εάν το σήμα οφείλεται σε προσπάθεια παραβίασης του συναγερμού σας, ή εάν ο συναγερμός σας έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Το Κέντρο θα λάβει ξεχωριστό σήμα για κάθε περίπτωση, και θα κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες.

Η επιχείρησή σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας. Γνωρίζουμε ότι έχετε επενδύσει χρόνο και χρήμα για να την δημιουργήσετε και να την δείτε να αναπτύσσετε. Το κατάστημα μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να έχετε μια ασφαλή επιχείρηση. Αφήστε σε εμάς την προστασία της επιχείρησής σας με  συστήματα ασφαλείας  και να είστε σίγουροι πως θα έχετε μόνο κέρδος. Καλέστε μας άμεσα για να σας δώσουμε την ασφάλεια που ψάχνετε.

No tags

Η προστασία του σπιτιού μας ή της επιχείρησής μας και των δικών μας ανθρώπων είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σήμερα. Δυστυχώς στις μέρες μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς και διαφορετικούς κινδύνους. Έτσι η επιλογή της εταιρείας ασφαλείας είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα για να είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε πραγματικά ασφαλής όχι με λόγια αλλά με έργα. Επιλέγοντας μια εταιρεία  συναγερμοί σπιτιών πρέπει να δούμε την εμπειρία της στο χώρο και φυσικά να μας εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι ζωτικής σημασίας να συνεργάζεστε με μια νόμιμη  εταιρεία συστημάτων ασφαλείας που να γνωρίζει ακριβώς την δουλειά της και να την κάνει σωστά.

Η εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της, προϊόντα ποιότητας, προηγμένη τεχνολογία και άμεση απόκριση σε κάθε σας πρόβλημα.

Προϊόντα ποιότητας

Τα προϊόντα που σας προσφέρει το κατάστημα μας είναι τα καλύτερα μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά των συστημάτων συναγερμού. Πάντα επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα που χρειάζεστε για το σύστημα ασφαλείας σας. Από τα συστήματα συναγερμού, συστήματα  πυρανίχνευσης μέχρι τις κάμερες που χρησιμοποιούμε για τους συναγερμούς μας, σας εξασφαλίζουμε την ποιότητα που ψάχνετε.

Πρωτοποριακή τεχνολογία

Με την τεχνολογία να αλλάζει συνεχώς και να εξελίσσετε είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε μπροστά και να είμαστε τεχνολογικά συνεχώς ενημερωμένοι. Είμαστε σίγουροι ότι σας παρέχουμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις. Ο συνδυασμός του εκπαιδευμένου προσωπικού μας και της σύγχρονης τεχνολογίας μας, δίνει στον πελάτη μας, την βεβαιότητα και την σιγουριά ότι έχει κάνει την καλύτερη επιλογή έχοντας την ασφάλειά σας στα χέρια μας.

Χρόνος γρήγορης ανταπόκρισης

Το  Κέντρο Λήψης Σημάτων συναγερμού μας ειδοποιείται όχι μόνο για εισβολές, αλλά και για πυρκαγιά, συναγερμούς πανικού και ιατρική βοήθεια. Όταν ενεργοποιηθεί οποιοσδήποτε από αυτούς τους συναγερμούς, η ομάδα του κέντρου θα επικοινωνήσει μαζί σας γρήγορα για να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για πραγματικό πρόβλημα. Μόλις επιβεβαιωθεί το πρόβλημα τότε άμεσα θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες αρχές. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ασφάλεια σας. Με το γρήγορο χρόνο απόκρισης μας, οποιαδήποτε απειλή μπορεί να επιλυθεί γρήγορα.

Άλλο ένα πλεονέκτημα της εταιρείας μας είναι η άψογη εκπαίδευση των τεχνικών μας αλλά και των ανθρώπων που περιφρουρούν καθημερινά το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας με τα περιπολικά μας. Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για εσάς 24 ώρες το 24ωρο έχουν λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση ασφαλείας. Επειδή δεν πρέπει οι πελάτες μας να ανησυχούν για τίποτα, αλλά μόνο να μας εμπιστεύονται θέλουμε να γνωρίζετε πως στην εταιρεία συστημάτων συναγερμού θα  έχετε αξεπέραστη εξυπηρέτηση από έμπειρους ανθρώπους που νοιάζονται μόνο για την δική σας ασφάλεια.

 

No tags

Στο σπίτι μας όλοι θέλουμε να είμαστε ήρεμοι και ασφαλείς. Δυστυχώς όμως στις μέρες μας με τα κρούσματα κλοπών συνεχώς να είναι σε ανοδική τάση η ασφάλειά μας γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Αυτός λοιπόν είναι ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να έχετε  συναγερμό σπιτιού  στην κατοικία σας.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε πολλά πράγματα που είναι σημαντικά για την ασφάλειά μας αλλά μόνο η τοποθέτηση ενός συναγερμού στο σπίτι μας, καθώς και η παρακολούθηση του συναγερμού ασφαλείας σας από ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων θα μας βοηθήσουν να έχουμε την σωστή ασφάλεια που θέλουμε. Ένας συναγερμός ασφαλείας πρέπει να έχει την σωστή εγκατάσταση και παρακολούθηση, για να μπορείτε να κρατήσετε την οικογένειά σας και τα υπάρχοντά σας ασφαλή. Η επιλογή και η αγορά ενός συναγερμού για το σπίτι μας είναι από τα πιο σημαντικά βήματα που θα κάνουμε, για την εγκατάσταση ενός συναγερμού μόνο οφέλη θα μας δώσει.

Θα μας προσφέρει προστασία, ηρεμία και το χρόνο να ασχοληθούμε με πράγματα που αγαπάμε και γεμίζουν την ζωή μας. Ένα ταξίδι π.χ. θα μας δώσει χαρά και ξεγνοιασιά χωρίς να έχουμε το άγχος μιας πιθανής εισβολής διαρρηκτών στο σπίτι μας όσο εμείς θα απουσιάζουμε από αυτό.  Τα πλεονεκτήματα των συναγερμών οικιακής ασφάλειας είναι πολλά και το γνωρίζουμε όλοι μας. Στην αγορά υπάρχουν διάφοροι τύποι συναγερμών σπιτιού για να διαλέξετε. Μερικοί προτιμούν τους ασύρματοι συναγερμούς ασφάλειας, άλλοι μπορεί να προτιμούν τους αισθητήρες κίνησης ή κάποιοι ίσως να προτιμούν την απλούστερη μορφή συναγερμών.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το κατάστημά μας  www.synagermoi-spition.gr  θα σας παρέχει ένα σύστημα συναγερμού που είναι αξιόπιστο και θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Η επιλογή του συστήματος ασφάλειας που είναι κατάλληλο για τον τρόπο ζωής σας, είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα. Το επόμενο σημαντικό βήμα είναι να έρθετε σε επαφή με το κατάστημά μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που το οικιακό σύστημα ασφαλείας ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Προσπαθούμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και τον καλύτερο εξοπλισμό που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφαλείς εσάς και η οικογένειά σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας κάνουν να νοιώσετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια δίπλα μας. Είμαστε διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε πρόβλημα έχετε κάθε στιγμή της ημέρας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας βοηθήσουμε να αισθανθείτε ασφαλείς!

No tags

Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό το θέμα, ρωτήσαμε έναν ειδικό Σύμβουλο Ασφάλειας ο οποίος εργάστηκε στον τομέα της ασφάλειας βοηθώντας στην πρόληψη των διαρρήξεων. Μέσα από την πολυετή έρευνά του το συμπέρασμα ήταν ότι οι περισσότερες διαρρήξεις σε σπίτια ή επιχειρήσεις γίνονται κατά τις περιόδους των διακοπών και των εορτών.

Παρακάτω ακολουθούν κάποιες συμβουλές του για την ασφάλειά μας

1) Κλειδώνουμε πάντα τις πόρτες και τα παράθυρά μας

2) Βάζουμε κλειδαριές ασφαλείας όπου χρειάζεται

3) Αφήνουμε τα φώτα μας ανοιχτά

4) Δεν λέμε σε κανέναν πότε θα λείπουμε από το σπίτι μας, εκτός από τους ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης μας

5) Δεν αναρτούμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φωτογραφίες από τις διακοπές μας ή από εκεί που βρισκόμαστε. Με τον τρόπο αυτό γίνεστε ακόμα πιο εύκολος στόχος για τους επίδοξους διαρρήκτες.

6) Τοποθετούμε συστήματα συναγερμού στο σπίτι μας

Όλες οι παραπάνω συμβουλές είναι σωστές και βοηθούν στο να είμαστε ασφαλείς στο σπίτι μας. Αφού λοιπόν πάρουμε όλα τα βασικά μέτρα ασφαλείας το επόμενο βήμα μας θα πρέπει να είναι η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού. Η μόνη έγκυρη και επιβαλλόμενη λύση για να είμαστε σίγουροι ότι θα αποτρέψουμε τους επίδοξους εισβολείς. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την τοποθέτηση συναγερμού στο σπίτι μόνο μετά από μια διάρρηξη που έχει ήδη συμβεί. Εάν θέλετε πραγματικά να δράσετε αποτρεπτικά, πρέπει να κάνετε τα σωστά βήματα πριν μια διάρρηξη λάβει χώρα. Πάντα η πρόληψη είναι το κλειδί για την αποτροπή μιας διάρρηξης.

Υπάρχουν πολλών ειδών συναγερμοί. Παίρνουμε την γνώμη φίλων μας που έχουν ήδη εγκαταστήσει σύστημα συναγερμού το οποίο έχει ελεγχθεί και δοκιμαστεί «στην πράξη». Πριν από την αγορά συναγερμού κάνουμε την έρευνά μας και ζητάμε προσφορές από διάφορες εταιρείες ασφαλείας. Ένα σύστημα συναγερμού αποτελείται από την κεντρική μονάδα και τους αισθητήρες. Οι αισθητήρες μπορεί να είναι υπέρυθροι, κινήσεως, επαφής ή απλοί. Θα πρέπει να γίνει μια σωστή μελέτη από την εταιρεία που έχετε απευθυνθεί για την θέση που θα τοποθετηθούν οι αισθητήρες, ώστε ο συναγερμός σας να είναι αξιόπιστος και η τοποθέτησή του επιτυχής. Για αυτό τον λόγο ο μελετητής αλλά και ο τεχνικός που θα τοποθετήσει το σύστημα ασφαλείας πρέπει να είναι έμπειροι και καταξιωμένοι. Καλό είναι να τοποθετήσουμε εξωτερικές σειρήνες ώστε όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός ο ήχος της σειρήνας να τρομάξει τον κλέφτη. Ένα βασικό μειονέκτημα των συστημάτων συναγερμού είναι το πρόβλημα των ψευδών συναγερμών. Η εταιρεία που θα μας τοποθετήσει το σύστημα ασφαλείας πρέπει να μας ενημερώσει για την λειτουργία του και εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε συχνά σωστή συντήρηση του συστήματος συναγερμού.

Απαραίτητο είναι να υπάρχει σύνδεση του συναγερμού μας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της εταιρείας έτσι ώστε σε περίπτωση εισβολής στον χώρο μας να γίνει άμεση επέμβαση, μαζί με την αστυνομία που θα ειδοποιηθεί και να αποφευχθεί η διάρρηξη. Το κόστος της υπηρεσίας αυτής δεν είναι μεγάλο και μας παρέχει μεγαλύτερη σιγουριά. Επίσης υπάρχουν συστήματα ασφαλείας υπαίθριων χώρων για όσους μένουν σε μονοκατοικίες, που μπορούν να τοποθετηθούν περιμετρικά στην περίφραξη της οικίας μας ή στο έδαφος, αλλά μπορεί να γίνει o συνδυασμός και των δύο. Με ένα τηλέφωνο στην εταιρεία μας θα σας δώσουμε τις συμβουλές αλλά και τις λύσεις που ψάχνετε για να κάνετε την τοποθέτηση του συναγερμού σας μια απλή υπόθεση. Μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία μας στα συστήματα ασφαλείας και την πολυετή παρουσία μας στο χώρο είμαστε βέβαιοι ότι σε εμάς θα βρείτε την ασφάλεια και την σιγουριά που ψάχνετε γιατί θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε στιγμή και σε ότι μας χρειαστείτε.

No tags

Όλοι μας θα θέλαμε να μπορούμε να ελέγξουμε ένα σύστημα ασφαλείας πριν το αγοράσουμε. Θέλετε να μάθετε πόσο καλά λειτουργεί και να είστε σίγουροι ότι θα σας παρέχει την ασφάλεια και την σιγουριά που ζητάτε. Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι σας, φροντίστε να επισκεφτείτε την εταιρεία μας www.synagermoi-spition.gr και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τον συναγερμό που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

Ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας θα πρέπει να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  1. Κεντρική μονάδα συναγερμού με δυνατότητα διαχωρισμού ζωνών ανάλογα με την επιφάνεια του σπιτιού σας ή του χώρου που θέλετε να ασφαλίσετε.
  2. Δυνατότητα βραδινής όπλισης: Να μπορούμε να οπλίσουμε το σύστημα ασφαλείας χωρίς τους ανιχνευτές κίνησης για να μπορούμε να κινούμαστε μέσα στο χώρο μας και ταυτόχρονα να έχουμε την ασφάλεια μας.
  3. Πληκτρολόγιο Συναγερμού με δυνατότητα ενός εύκολου χειρισμού του συστήματος ασφάλειας.
  4. Εξωτερική σειρήνα συναγερμού με δικιά της μπαταριά, για να μπορεί να λειτουργεί ακόμα και σε περίπτωση που υπάρχει διακοπή ρεύματος, καθώς και προστασία από τυχόν παραβιάσεις.
  5. Εσωτερική σειρήνα για να προκαλέσει πανικό σε κάθε επίδοξο διαρρηκτή που θα παραβιάσει τον χώρο σας.
  6. Μαγνητικές παγίδες σε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού ή του χώρου σας.
  7. Ανιχνευτές κίνησης σε κεντρικά σημεία του σπιτιού ή όπου αλλού κριθεί απαραίτητο.
  8. Κάμερες ασφαλείας, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με το internet και αποτελούν την ιδανική λύση για την παρακολούθηση του σπιτιού ή της επιχείρησή σας. Με τον τρόπο αυτό έχετε την δυνατότητα να επιβλέπετε την περιουσία σας, ενώ βρίσκεστε μακριά. Οι κάμερες παρακολούθησης οι οποίες είναι εξοπλισμένες με αισθητήρες κίνησης, μπορούν να ανιχνεύουν κινήσεις, ακόμα και τις πιο μικρές έτσι ώστε να ξεκινήσουν την διαδικασία εγγραφής βίντεο.

Τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας, μας έχουν δείξει πως όταν υπάρχει  Σύστημα Συναγερμού στο σπίτι ή την επιχείρησή σας οι πιθανότητες διάρρηξης είναι 10 φορές λιγότερες. Αλλά ακόμη και σε περίπτωση διάρρηξης, οι επίδοξοι διαρρήκτες αναγκάζονται να φύγουν λόγω του πανικού που δημιουργούν οι σειρήνες και γενικά τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούν σχεδόν πάντα αποτρεπτικά σε κάθε είδους παραβίαση. Σήμερα στην εποχή κρίσης που ζούμε ακόμα και οι ασφαλιστικές εταιρείες αναγνωρίζουν τα οφέλη ενός συστήματος ασφαλείας και τις περισσότερες φορές προσφέρουν και έκπτωση στα ασφαλιστήρια κλοπής όταν υπάρχει συναγερμός στο σπίτι μας ή στην επιχείρησή μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με την εμπειρία μας στα συστήματα συναγερμού αλλά και το άψογα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την ασφάλειά σας.

No tags

Τα κρούσματα διαρρήξεων  είναι ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο και ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εορτών τα τελευταία  χρόνια ,τόσο σε σπίτια όσο και επαγγελματικούς χώρους

Επειδή όμως αυτό το άγχος μας κατατρώει  και το έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας πάντα , όταν  λείπουμε από το σπίτι μας ακόμα και όταν είμαστε μέσα σε αυτό,  θα πρέπει να βρούμε τρόπους για να νιώσουμε ασφαλείς εμείς και η οικογένεια μας από κάθε ανεπιθύμητο κλέφτη.

Μια πολύ καλή λύση που σας προτείνουμε και θεωρείτε και κορυφαία είναι οι συναγερμοί σπιτιών που μας παρέχουν πολύ μεγάλη ασφάλεια. Τα σύστημα συναγερμού είναι υψηλής τεχνολογίας αξιόπιστα και μας παρέχουν ασφάλεια 24ωρες όταν είναι  συνδεδεμένα και με κέντρο λήψης σημάτων.

Είναι κοινό γνωστό ότι οι περισσότεροι κλέφτες επιλέγουν να χτυπούν σπίτια κατά την διάρκεια της νύχτας, όπου δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτοί από τους γείτονες.

Έτσι, ένα σύστημα ασφαλείας λειτουργεί σαν απωθητικό στοιχείο στους επίδοξους κλέφτες  και δύσκολα μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν διάρρηξη σε οικία που φέρει συναγερμό ασφαλείας . Κατά συνέπεια, προτιμούν κατοικίες που δεν έχουν συναγερμούς και γενικά μέτρα ασφαλείας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το κατάστημά μας συναγερμοί για σπίτια έχει τα καλύτερα συστήματα  συναγερμού οικιών και αντιπροσωπεύει  μια πληθώρα εταιρειών  συστημάτων ασφαλείας  τόσο στην Ελλάδα όσο και του εξωτερικού. Επιπλέον,  συνεργάζεται με αδειοδοτημένο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού που μπορεί να σας παρέχει ασφάλεια στο σπίτι σας 24ωρες και με επιπλέον υπηρεσίες όπως κουμπί πανικού, ιατρική βοήθεια, φωτιά, διακοπή τηλεφώνου. Διακοπή ρεύματος και άλλες πολλές υπηρεσίες

Τηλεφωνήστε μας στο 211 790 4007 για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας για να ενημερωθείτε για τα συστήματα ασφαλείας και φυσικά να πάρετε τη προσφορά μας

No tags

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν γίνει απαραίτητες τόσο για την προστασία της επιχείρησής μας όσο και για το σπίτι. Παρακάτω, θα εξηγήσουμε τους λόγους γιατί.

Οι κάμερες ασφαλείας εσωτερικού χώρου στο γραφείο μπορούν να ενισχύσουν την ασφάλεια. Είναι γνωστό ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις και οργανισμοί είναι επιρρεπείς σε παραβιάσεις πάσης φύσεως και ενέργειες σαμποτάζ. Οι καταγραφές από μια κάμερα ασφαλείας αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία .Κατά συνέπεια μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών της παράνομης ενέργειας σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειαστεί να μακρηγορήσουν οι έρευνες λόγω έλλειψής τους.

Καταγράφουν στο χώρο της επιχείρησης όλες τις κινήσεις που πραγματοποιούν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι επισκέπτες και ιδιοκτήτες της, όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και τη νύχτα. Εφόσον οι κάμερες ασφαλείας έχουν τοποθετηθεί σε στρατηγικά σημεία του χώρου, μπορούν πραγματικά να προλάβουν βλαπτικές ενέργειες κατά της εκάστοτε επιχείρησης. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης μπορούν να κάνουν τον εργασιακό χώρο ασφαλή για όλους. Τέλος , πολλές εταιρείες προμηθεύονται κάμερες παρακολούθησης για να παρακολουθούν στενά τους υπαλλήλους τους έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν διαπράττονται ανήθικες και ανεύθυνες πράξεις στο χώρο της εργασίας που θα μπορούσαν στη συνέχεια να εκθέσουν και να δυσφημίσουν την εκάστοτε επιχείρηση.

Κάμερες Ασφαλείας για το σπίτι:

Οι εγκληματικές ενέργειες συνεχώς αυξάνονται. Το σπίτι μας που κάποτε το θεωρούσαμε ως το ασφαλές μας καταφύγιο έχει πάψει να είναι αυτό. Οι κατοικίες έχουν γίνει στόχος εγκληματικών ενεργειών  τα τελευταία χρόνια. Οι οικιακές κάμερες ασφαλείας πλέον αποτελούν αναγκαιότητα και όχι επιλογή. Έχουν διπλή χρήση. Μπορούν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος αλλά επίσης να το αποτρέψουν. Αποτελούν επίσης και πολύτιμο σύμμαχο στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας παγκοσμίως.

Χάρη στη ανεπτυγμένη τεχνολογία σήμερα, μπορείτε πλέον να δείτε τις καταγραφές της κάμερας ασφαλείας από την οθόνη της τηλεόρασής σας . Δεν απαιτείται να προμηθευτείτε ξεχωριστή οθόνη για το σκοπό αυτό. Πολλοί γονείς με μικρά παιδάκια φροντίζουν να τοποθετήσουν κάμερες παρακολούθησης στο χώρο τους περισσότερο για να τα παρακολουθούν οι ίδιοι αλλά και επίσης για να ελέγχουν το χειρισμό των τέκνων τους από  τυχόν οικιακές βοηθοί ή baby sitters . Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουν βγει στη δημοσιότητα και αναφέρουν περιστατικά κακοποίησης παιδιών από ανθρώπους στους οποίους έχουν αναθέσει τη φροντίδα τους.

Για να είστε απόλυτα σίγουροι ότι οι κάμερες παρακολούθησής σας θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα , θα πρέπει να τις έχετε τοποθετήσει στα σωστά σημεία  για να είναι σε θέση να καταγράφουν κίνηση . Για όσους δεν διαθέτουν όμως τα επαρκή χρήματα για ένα σύστημα παρακολούθησης στο χώρο τους , μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψεύτικες κάμερες . Δεν θα σας δώσουν αποδεικτικά στοιχεία που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο δικαστήριο, ωστόσο η παρουσία τους είναι αρκετή από μόνη της για να αποτρέψουν τυχόν παραβατικές συμπεριφορές.

No tags

Ένα σπίτι πρέπει να αποτελεί ησυχαστήριο και καταφύγιο μαζί. Έχετε τη δυνατότητα να διασφαλίσετε τόσο τη δική σας ασφάλεια όσο και των αγαπημένων σας προσώπων.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικούς τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας ένα ασφαλέστερο μέρος.

Τοποθετήστε συστήματα ασφαλείας ! Είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να επιτηρείτε και να προστατεύετε το χώρο σας  έναντι πιθανών διαρρήξεων .

Ακονίστε τη παρατηρητικότητά σας . Παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα στη γειτονιά σας . Να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή όταν βλέπετε άγνωστα αυτοκίνητα να παρκάρουν στο δρόμο σας και ανθρώπους με ύποπτη όψη να περιφέρονται άσκοπα. Ειδοποιήστε την αστυνομία για τέτοια φαινόμενα.

Μην ανοίγετε τη πόρτα σας σε αγνώστους και σε ανθρώπους που δεν αποκαλύπτουν με σαφήνεια τη ταυτότητά τους. Οι κακοποιοί συνηθίζουν να παραφυλάνε τις οικίες και τους ενοίκους τους για να ενημερώνονται για το πρόγραμμα τους ,ώστε να κάνουν την έφοδό τους στη πρώτη απουσία τους από το σπίτι.

Όταν σκοπεύετε να απουσιάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα από την οικία σας , φροντίστε να ενημερώσετε τους γειτόνους σας για αυτό για να έχουν το νου τους. Επίσης διακόψτε τυχόν συνδρομές που μπορεί να λαμβάνετε ταχυδρομικώς .Η συσσωρευμένη αλληλογραφία είναι η μεγαλύτερη ένδειξη  απουσίας σας ,η οποία και προκαλεί τους επίδοξους διαρρήκτες να στοχοποιήσουν το σπίτι σας.

Να έχετε μαζί σας κατά την απουσία σας  χρήσιμα τηλέφωνα, των γειτόνων σας και του αστυνομικού τμήματος της περιοχής ώστε να τα έχετε εύκαιρα σε περίπτωση άμεσης ανάγκης .

Εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε μια ομάδα επιτήρησης της  γειτονιάς σας μεταξύ των γειτόνων σας . Αυτό μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά έναντι των υποψηφίων διαρρηκτών.

Όταν σκοπεύετε να απουσιάσετε από το σπίτι σας, φροντίστε να κλειδώσετε πόρτες και παράθυρα . Οι κλέφτες προτιμούν εύκολους στόχους , οπότε σκοπός σας είναι να τους δυσκολέψετε όσο περισσότερο γίνεται.

Όταν απουσιάζετε, μην αφήνετε τα κλειδιά της οικίας σας κρυμμένα έξω από αυτό ,όπως για παράδειγμα κάτω από χαλάκια , μέσα σε γλάστρες ή αλλού. Επίσης , μην αφήνετε ειδοποιητήρια που να ενημερώνουν τον έξω κόσμο για την απουσία σας.

Μια καλή ιδέα θα ήταν να αναθέσετε σε κάποιον έμπιστό σας άνθρωπο να μένει στο σπίτι σας για όσο καιρό εσείς θα απουσιάζετε. Η ύπαρξη ατόμου στο χώρο σας μπορεί να αποτρέψει μια πιθανή διάρρηξη.

Διατηρείτε τον περιβάλλοντα χώρο της κατοικίας σας καθαρό από οτιδήποτε μπορεί να κρύβει πόρτες και παράθυρα, όπως είναι δέντρα και πυκνοί θάμνοι και φυλλωσιές . Τα κρυμμένα σημεία λειτουργούν ως σύμμαχοι στους κλέπτες γιατί τους αποκρύπτουν από τον εξωτερικό κόσμο και έτσι δεν γίνονται ορατοί και αντιληπτοί  κατά το έργο τους.

Όλα τα άρθρα συστήματα ασφαλείας σπιτιών σε ένα blog με πολλές λύσεις και συμβουλές για να γνωρίζετε το σύστημα ασφαλείας σπιτιού και τις λειτουργίες τους

No tags

Οκτ/17

20

Ασύρματοι συναγερμοί Ασφαλείας

Η ασύρματοι συναγερμοί ασφαλείας μπορούν να στείλουν σήματα και χωρίς την αναγκαία προϋπόθεση ύπαρξης σταθερής τηλεφωνικής γραμμής τηλεφώνου ή στο τηλέφωνο σας ή σε ένα κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για έκτακτες περιπτώσεις ανάγκης. Οι διαρρήκτες το πρώτο που φροντίζουν να κάνουν πριν κάνουν εισβολή είναι να κόψουν τη γραμμή του τηλεφώνου για να διακόψουν κάθε επικοινωνία αλλά και γιατί έτσι πιστεύουν ότι θέτουν εκτός λειτουργίας το σύστημα ασφαλείας του χώρου. Αυτό βέβαια  που σίγουρα συμβαίνει , στη περίπτωση που το σύστημα ασφαλείας είναι καλωδιακού τύπου,  είναι να μην μπορεί να εκπέμψει σήμα διάρρηξης στο κέντρο λήψης σημάτων και έτσι  να μην γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες όπως καλείται να γίνουν σε τέτοιες καταστάσεις άμεσου κινδύνου. Ένας ανάλογος κίνδυνος μπορεί να προκύψει όταν κάποιοι κάνουν απόπειρα διάρρηξης ενώ τα τηλέφωνα στην ίδια περιοχή έχουν υποστεί βλάβη. Αυτό που μπορεί να αποτρέψει και τις δύο παραπάνω περιπτώσεις είναι ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού.

Πώς λειτουργεί :

Ένα σύστημα συναγερμού επιτήρησης μέσω κινητής τηλεφωνίας δουλεύει με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι μέσω σταθερής γραμμής. Ένας ψηφιακός αναμεταδότης σημάτων συνδέεται  κατευθείαν στη κεντρική μονάδα του ασύρματου συναγερμού . Μπορείτε με το κόστος μιας συνδρομής να συνδέσετε το σύστημα ασφαλείας σε κέντρο λήψης σημάτων για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Εφόσον το  σύστημα έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί ως εφεδρικό πάνω σε μια υπάρχουσα σταθερή τηλεφωνική γραμμή, αυτό τίθεται  σε λειτουργία τη στιγμή που  η τηλεφωνική γραμμή  παύει να υπάρχει  για οποιαδήποτε λόγο. Έτσι ,το σύστημα ασφαλείας στη περίπτωση που είναι  καλωδιακό, μπορεί να στείλει σήματα στο κέντρο λήψης σημάτων  και ας έχει κοπεί η τηλεφωνική γραμμή σώζοντας ακόμα και ζωές ανθρώπων.

No tags

 

Εάν είναι δύσκολο να προστατέψουμε το σπίτι μας στις μέρες μας, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να διαφυλάξουμε το διαμέρισμά μας που βρίσκεται σε πολυκατοικία. Γνωρίζουμε από στατιστικές μελέτες της Αστυνομίας ότι στις πολυκατοικίες τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τα κρούσματα διαρρήξεων και αν δεν παρθούν μέτρα προφύλαξης από τους ιδιοκτήτες ή τους ενοικιαστές των διαμερισμάτων θα υπάρξει συνεχής άνοδος των παραβιάσεων από τους διαρρήκτες.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλίσουμε το διαμέρισμά μας αλλά και τον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας μας έτσι ώστε να είμαστε ασφαλείς εμείς και όλοι όσοι ζούμε στο χώρο αυτό. Πολλοί θα απορρίψουν την ιδέα να τοποθετήσουν ένα σύστημα ασφαλείας στο διαμέρισμά τους, είτε λόγω κόστους, είτε επειδή είναι ενοικιαστές είτε ακόμα επειδή στο διαμέρισμα δεν υπάρχει εγκατάσταση για την τοποθέτηση συναγερμού. Όλα τα παραπάνω όμως είναι απλώς προβλήματα που δεν υφίστανται. Σήμερα με την πρόοδο της τεχνολογίας υπάρχει λύση για όλα. Η ασφάλεια μιας πολυκατοικίας πρέπει να γνωρίζετε ότι ξεκινάει πρώτα από όλα από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας και το θυροτηλέφωνο.

Η συναγερμοί σπιτιών είναι μια πολύ καλή λύση και αρκετά οικονομικοί και μας παρέχει αρκετή ασφάλεια στο σπίτι μας. Επειδή όμως εσείς θέλετε να είστε απόλυτα ασφαλείς το επόμενο βήμα σας είναι να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας. Η εμπειρία μας μαζί με την γνώση που έχουμε πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς μας θα σας βοηθήσει όχι απλά να νοιώσετε αλλά να είστε σίγουροι ότι εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε την ασφάλεια που ζητάτε.

Υπάρχουν δυο τύποι συναγερμών, οι ασύρματοι συναγερμοί και οι καλωδιακοί συναγερμοί. Καλό είναι να γνωρίζετε πως και οι δύο είναι απόλυτα ασφαλείς και αξιόπιστοι. Η επιλογή θα γίνει βάση με τις ανάγκες του χώρου σας και τις δικές σας. Στο καταστημά μας πάντα με την βοήθεια των έμπειρων τεχνικών μας θα βρείτε την ιδανική και οικονομική λύση για εσάς τοποθετώντας στο διαμέρισμά σας το σύστημα συναγερμού που σας ταιριάζει.

Επικοινωνήστε μαζί μας, θα έρθουμε στο χώρο σας και θα σας προτείνουμε μέσα από την μεγάλη γκάμα συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει η εταιρεία μας αυτό ακριβώς που εσείς χρειάζεστε. Μην αφήνεται τίποτα στην τύχη. Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Ένα σύστημα συναγερμού για το διαμέρισμά σας  αλλά και τον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας που μένετε είναι η καλύτερη προστασία. Εμείς με την εμπειρία μας θα είμαστε πάντα δίπλα σας να σας ενημερώνουμε και να σας δίνουμε αξιόπιστες λύσεις σε όποιο πρόβλημα έχετε.

No tags

Δυστυχώς τα ευρήματα των στατιστικών που αφορούν στην ασφάλεια των νοικοκυριών σήμερα είναι απολύτως αποκαρδιωτικά. Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές , πάνω από 50% των διαρρήξεων λαμβάνουν χώρα είτε εντός της κατοικίας είτε σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εν δυνάμει υποψήφια θύματα διάρρηξης.

Έχει μεγάλη σημασία να έχετε λάβει ήδη τα κατάλληλα μέτρα για την αποτροπή ενός τέτοιου ενδεχομένου. Διότι άλλο πράγμα να πέφτεις θύμα διάρρηξης ενώ έχεις πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και άλλο πράγμα να συμβαίνει αυτό ενώ είσαι τελείως ακάλυπτος. Πιστέψτε μας, δεν θέλετε να δείτε την διαφορά. Αν επιμένετε ωστόσο να παραμένετε αδιάφοροι παρόλο αυτά, τότε θα είναι σαν να παίζετε με τη φωτιά και το κρίμα θα είναι όλο δικό σας.  Τί θα κάνετε λοιπόν για να προστατέψετε το σπίτι σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα;

Σύμφωνα πάλι με τις στατιστικές επίσημων φορέων , μια οικία διατρέχει τρεις φορές παραπάνω το κίνδυνο να υποστεί διάρρηξη αν δεν προστατεύεται από ένα σύγχρονο συναγερμό σπιτιού Αυτό συμβαίνει γιατί οι κλέφτες αποσκοπούν μονάχα στο εύκολο και γρήγορο κέρδος και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γίνουν αντιληπτοί. Εντοπίζουν το υποψήφιο θύμα , και εάν στο δρόμο τους μπει εμπόδιο ένας συναγερμός ασφαλείας, τότε θα αλλάξουν κατεύθυνση. Θα επιλέξουν ένα στόχο που θα ταιριάζει απόλυτα στις προδιαγραφές τους , δηλαδή μια κατοικία που στερείται ενός συστήματος συναγερμού.

Για αυτό , αν δεν επιθυμείτε να γίνετε εσείς και το σπίτι σας μια ακόμη στατιστική, τοποθετήστε άμεσα ένα συναγερμό ασφαλείας στο χώρο σας. Για να εξασφαλίσετε απόλυτη προστασία ολόκληρο το 24ωρο, κάθε μέρα χωρίς διακοπή μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα ασφαλείας σας στο κέντρο λήψης σημάτων. Έτσι , θα μπορείτε  πραγματικά να είστε ήσυχοι ότι δεν θα πέσετε θύματα διαρρηκτών.

Τα συστήματα συναγερμού έχουν αναβαθμιστεί πολύ και σας παρέχουν αμέτρητες λειτουργίες, όταν βρίσκεστε μέσα στο χώρο σας αλλά και όταν απουσιάζετε από αυτόν. Ένα σύστημα συναγερμού σας δίνει την δυνατότητα ,όταν είσαστε στο σπίτι σας και  νιώσετε ότι απειλείστε, να πατήσετε ένα κουμπί προσωπικής απειλής και αυτόματα να ειδοποιηθεί η αστυνομία και τα άτομα που επιθυμείτε.

No tags

Το ηλεκτρονικό κατάστημα συναγερμοί σπιτιών  είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων εξοπλισμού ασφαλείας. Η εταιρεία μας έχει το πρώτο  και το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά σύμφωνα με την έκθεση γνωστού περιοδικού ασφαλείας το Security Systems Greece.

Επίσης, πιστεύει στο όραμα των επενδυτικών πρωτοβουλιών με την οικοδόμηση ισχυρών δυνατοτήτων πάνω στα συστήματα συναγερμού σπιτιών αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, επενδύοντας σχεδόν το 20% των εσόδων της από πωλήσεις κάθε χρόνο σε σεμινάρια συστημάτων ασφαλείας.

Το κατάστημα μας το έχουν εμπιστευθεί πάνω από 3000 οικιακοί πελάτες αλλά και καταστήματα που προμηθεύτηκαν το σύστημα ασφαλείας τους  υψηλής ποιότητας και απόδοσης από εμάς. Οι λύσεις που δίνει η synagermoi-spition έχουν σχεδιαστεί για τη κάλυψη κάθε χώρου που έχει ανάγκη από προστασία.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι επίσης κάτοχος  διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και δανείζει  την τεχνογνωσία του σε πολλούς άλλους κατασκευαστές στην Ελλάδα, ακόμη και σε μια εταιρεία στο Βέλγιο.

Τα προϊόντα της συναγερμοί σπιτιών χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας, όπως για τη φύλαξη  χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, στη δημόσια ασφάλεια ,σε ενεργειακές υποδομές, τηλεπικοινωνίες και ενεργειακά κτίρια. Πολλά σημαντικά έργα έχουν αναπτυχθεί με τις λύσεις που παρέχει η εταιρεία συναγερμοί σπιτιών .

Η www.synagermoi-spition.gr  έχει καθιερώσει δίκτυα πωλήσεων, μάρκετινγκ και υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα, με 7 γραφεία σε Αθήνα, Χαλκίδα και  Θήβα.

No tags

Αυγ/17

7

Συναγερμοί σπιτιών το καλοκαίρι

Ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι και οι περισσότεροι καταστρώνουν σχέδια απόδρασης από το κλεινόν άστυ ! Όλα καλά μέχρι εδώ. Μετά όμως μας πιάνει πανικός  για το σπίτι που θα αφήσουμε πίσω με όλα τα υπάρχοντά μας. Με το καταιγισμό ειδήσεων που λαμβάνουμε καθημερινά για κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων , είναι φυσικό και επόμενο να ανησυχεί κανείς για το τι μπορεί να αντικρίσει κατά την επιστροφή του από τις διακοπές. Για αυτό θα πρέπει να μεριμνήσουμε έγκαιρα τοποθετώντας ένα  συναγερμό σπιτιού  στο χώρο μας. Είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα παραβιαστεί το σπίτι μας κατά την απουσία μας.

Επίσημες έρευνες έχουν καταδείξει ότι η ύπαρξη και μόνο ενός εγκατεστημένου συστήματος ασφαλείας είναι αρκετό για να οδηγήσει τους επίδοξους κλέφτες προς αναζήτηση άλλου στόχου. Αυτό συμβαίνει γιατί φυσικά η πρώτη επιδίωξη του κακοποιού είναι να μην πιαστεί. Θέλει να αρπάξει ότι μπορεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φύγει απαρατήρητος. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει αντιληπτός οπότε δεν θα το ρισκάρει στοχεύοντας κατοικία που έχει συναγερμό.

Είναι σχετικά εύκολο να προμηθευτείτε σύστημα ασφαλείας για την προστασία του χώρου σας . Έξω στην αγορά  θα βρείτε πολλές εταιρείες  που δραστηριοποιούνται πάνω στο αντικείμενο αυτό. Δύο τύποι συναγερμών διατίθενται για να επιλέξετε. Αυτοί είναι οι καλωδιακοί συναγερμοί που δουλεύουν με ρεύμα και οι ασύρματοι που δουλεύουν με τη χρήση μπαταριών. Φροντίστε να απευθυνθείτε σε εταιρεία ασφαλείας με γνώση και προϋπηρεσία στο χώρο. Εκεί θα σας προτείνουν το τύπο του συναγερμού που θα είναι ιδανικός να προστατέψει τη δική σας κατοικία με επάρκεια και αξιοπιστία . Ανάλογα με τις ανάγκες και τη διαμόρφωση της , ο τεχνικός εγκαταστάτης θα σας συμβουλεύσει το τύπο συναγερμού καταλληλότερο για εσάς. Αυτό συνήθως γίνεται μετά από μελέτη που θα σας έχει ετοιμάσει.

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια , έχετε επίσης την επιλογή να συνδέσετε το σύστημα ασφαλείας που θα εγκαταστήσετε στο κέντρο λήψης σημάτων. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα σήματα που θα εκπέμπει ο συναγερμός σας,  θα

τα επεξεργάζεται το κέντρο λήψης σημάτων και ανάλογα θα πράττει . Αν για παράδειγμα εσείς είστε σε διακοπές και κάποιος προσπαθήσει να μπει στο σπίτι σας, το κέντρο λήψης σημάτων που θα λάβει το σήμα της διάρρηξης , αναλαμβάνει να ενημερώσει άμεσα το 100 να σπεύσει στο χώρο σας. Στη συνέχεια ενημερώνει και εσάς και έτσι γνωρίζετε πάντα τι συμβαίνει στην οικία σας ανά πάσα στιγμή. Διότι το  κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού  αναλαμβάνει να σας ενημερώνει ολόκληρο το 24ωρο , καθημερινά και όλο το χρόνο χωρίς διακοπή.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα όσα προαναφέρθηκαν είναι ότι ένας συναγερμός είναι απολύτως απαραίτητος για την προστασία του χώρου σας, όχι μόνο κατά την απουσία σας τη περίοδο των διακοπών αλλά και ενώ βρίσκεστε στο σπίτι εσείς και η οικογένειά σας.

No tags

Ιούν/17

24

Τα συστήματα ασφαλείας στη ζωή μας

Τα  συστήματα ασφαλείας  είναι ο μοναδικός αξιόπιστος σύμμαχός μας έναντι των διαρρήξεων και των κλοπών . Σαφώς υπάρχουν και άλλα μέσα προστασίας αλλά κανένα από αυτά δεν συγκρίνεται με ένα συναγερμό ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες , δημόσια κτίρια αλλά και τραπεζικά ιδρύματα έχουν βασίσει τη προστασία τους στους συναγερμούς ασφαλείας .

Κάποτε το κόστος εγκατάστασης ενός συναγερμού αποτελούσε προνόμιο μόνο των πολύ εύπορων ιδιωτών και των μεγάλων επιχειρήσεων. Αυτό δεν ισχύει σήμερα. Τα τελευταία χρόνια η ζήτηση των συστημάτων ασφαλείας έχει αυξηθεί κατακόρυφα κάνοντας το κόστος τους να πέσει δραματικά . Με μια γρήγορη αναζήτηση στην αγορά , θα βρείτε πάμπολλους συναγερμούς όλων των ειδών,  κατάλληλοι να καλύψουν κάθε απαίτηση και προδιαγραφή.

Βασικά , υπάρχουν δύο ειδών συναγερμοί για να επιλέξετε. Θα βρείτε ότι υπάρχουν οι καλωδιακού τύπου που λειτουργούν με καλώδια και την παροχή ρεύματος και οι ασύρματοι που χρησιμοποιούν μπαταρίες για τη τροφοδοσία τους. Πιο από τα δύο είδη θα διαλέξετε εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ένας από αυτούς έχει να κάνει με το ποσό χρημάτων που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Ο πιο σημαντικός παράγοντας όμως έχει να κάνει με το χώρο σας και πώς αυτός είναι διαμορφωμένος. Σε ορισμένες περιπτώσεις για την αποτελεσματική κάλυψη ενός χώρου απαιτείται ένας συνδυασμός και των δύο τύπων συναγερμών. Σε κάθε περίπτωση , το σωστό θα ήταν να απευθυνθείτε καλύτερα στους ειδικούς, όπως πρόκειται για τις εταιρείες συστημάτων ασφαλείας για σπίτια.

Εκεί , επαγγελματίες του χώρου με κατάρτιση και πολυετή εμπειρία αναλαμβάνουν να δουν το σπίτι ή την επιχείρησή σας και να προσεγγίσουν με ακρίβεια και επαγγελματισμό την ανάγκη σας για προστασία και το πώς θα καλυφθεί αυτή στο απόλυτο. Σε διαφορετική περίπτωση , αν βασιστείτε στις γνώμες τρίτων και άσχετων ατόμων ή αλλιώς να επιλέξετε ένα σύστημα ασφαλείας με βάση λάθος κριτήρια , τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απογοητευτείτε οικτρά στο τέλος γιατί δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που προσδοκούσατε με συνέπεια να έχετε δαπανήσει χρήματα και χρόνο χωρίς αντίκρισμα.

Ένα σύστημα ασφαλείας όταν έχει τοποθετηθεί από επαγγελματία ηλεκτρονικό και αξιόπιστοι εταιρεία ασφαλείας και έχει συνδεθεί και σε κέντρο λήψης σημάτων τότε έχετε πετύχει κατά ένα μεγάλο βαθμό ασφάλειά στο σπίτι σας με πολύ λίγα χρήματα.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site  www.synagermoi-spition.gr  Η τηλεφωνήστε μας στο  211 790 4007

No tags

Ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι που όλοι περιμέναμε! Έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε σχέδια για τη περίοδο των διακοπών, κάνουμε έρευνα αγοράς σε ξενοδοχεία και ψάχνουμε για το τέλειο μέρος που θα περάσουμε τις λίγες μέρες που θα μπορούμε να έχουμε στη διάθεσή μας όσο πιο ξέγνοιαστα και χαλαρά γίνεται. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τι σχέδια όμως έχουμε κάνει ως προς την ασφάλεια του σπιτιού μας; Έχουμε τοποθετήσει συναγερμό σπιτιού και αν ναι έχουμε μεριμνήσει για τη συντήρησή του;

Μέσα στη παραζάλη των επικείμενων διακοπών οι περισσότεροι από εμάς  δεν σκεπτόμαστε καν το σπίτι που θα αφήσουμε πίσω . Αυτό είναι μεγάλο σφάλμα γιατί ενώ εμείς θα ξεκουραζόμαστε σε κάποια παραλία, οι κακοποιοί θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την απουσία μας κάνοντας έφοδο ανενόχλητα στο χώρο μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους διευκολύνουμε . Απεναντίας , οφείλουμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να προστατέψουμε αποτελεσματικά τη περιουσία μας. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να κάνουμε εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας . Ο συναγερμός μας θα προστατεύει το χώρο μας και όσο θα λείπουμε αλλά και όταν θα επιστρέψουμε σε αυτό . Είναι πολύ ριψοκίνδυνο την σήμερον ημέρα να έχουμε αφήσει την οικία μας ακάλυπτη έναντι των πιθανών εισβολών.

Φροντίστε λοιπόν οπωσδήποτε να θωρακίσετε το χώρο σας  πριν αναχωρήσετε για κάποιο εξωτικό νησί. Τοποθετήστε ένα σύστημα συναγερμού για να είστε σίγουροι ότι θα ξαναβρείτε το σπίτι σας άθικτο και απαραβίαστο. Απευθυνθείτε σε μία από τις πολυάριθμες εταιρείες που ειδικεύονται στα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε και το σωστό αποτέλεσμα . Προτιμήστε επαγγελματίες του χώρου με καλό όνομα στην αγορά των συναγερμών και όχι απαραίτητα αυτόν που θα σας κάνει τη καλύτερη τιμή. Η εγκατάσταση ενός συναγερμού ασφαλείας είναι πολύ σημαντική υπόθεση και απαιτεί γνώσεις και εμπειρία από τον επαγγελματία που θα προτιμήσετε.  Από την άλλη, για όσους από εσάς έχετε ήδη προμηθευτεί ένα σύστημα ασφαλείας, μεριμνήστε για τη σωστή συντήρηση του πριν αναχωρήσετε. Ένας συναγερμός χρειάζεται έναν έλεγχο για την εύρυθμη λειτουργία του πού και πού . Διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε περίπτωση διάρρηξης.

 

 

 

No tags

Όλοι μας λίγο Σχετική εικόναή πολύ έχουμε ακούσει ή αναφερθεί στα συστήματα ασφαλείας . Τί όμως μπορούμε με σιγουριά να πούμε για αυτά αν κάποιος μας ρωτήσει; Θα πείτ

ε τώρα, γιατί θα πρέπει να γνωρίζουμε , τι σχέση έχουν όλα αυτά με εμάς; Τι μας ενδιαφέρει ; Κι όμως , θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα. Αν μας ενδιαφέρει να διαφυλάξουμε την ασφάλεια του σπιτιού μας και της οικογένειάς μας , τότε έχουμε χρέος να μάθουμε τα πάντα σχετικά με την αποτελεσματική ασφάλειά τους η οποία βεβαίως ακούει στον όρο συστήματα ασφαλείας.

Πριν από μερικές δεκαετίες , οι συναγερμοί αποτελούσαν προνόμιο μόνο ολίγων πολύ πλουσίων ιδιωτών αλλά και αποκλειστικότητα μεγάλων επιχειρήσεων. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει στην εποχή που διανύουμε. Η κατακόρυφη άνοδος της εγκληματικότητας σε όλες τις εκφάνσεις της παγκοσμίως  οδήγησε στην ανάπτυξη μιας νέας εμπορικής δραστηριότητας , αυτής των συστημάτων ασφαλείας. Αυτό σε συνδυασμό με την τεχνολογική πρόοδο που έχει σημειωθεί στα ηλεκτρονικά μέσα τη τελευταία δεκαετία οδήγησε στη ευρύτερη διάδοση των συναγερμών ασφαλείας σε παγκόσμια κλίμακα καθιστώντας τους είδος πρώτης ανάγκης και κατά συνέπεια κάνοντάς τους πιο προσιτούς στο ευρύτερο κοινό.

Συνεπώς , το κόστος των συστημάτων ασφαλείας σήμερα δεν είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους ανθρώπους και επομένως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να μη μάθει κανείς όσα περισσότερα μπορεί για αυτούς. Καταρχήν, ένας συναγερμός είναι ο μόνος τρόπος για να προστατέψετε με σιγουριά το χώρο σας . Υπάρχουν πάρα πολλές και αξιόπιστες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας που θα μπορούσατε να απευθυνθείτε. Εκεί , έμπειρα στελέχη μπορούν να σας δώσουν τα φώτα τους ως προς το σύστημα ασφαλείας που θα ήταν κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες . Γιατί υπάρχουν δύο τύποι συναγερμών από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε . Αυτοί είναι οι καλωδιακοί συναγερμοί και οι ασύρματοι. Κάνουν και οι δύο την ίδια αποτελεσματική δουλειά. Εσείς θα επιλέξετε το τύπο που ταιριάζει περισσότερο  στις ανάγκες του δικού σας χώρου. Εάν αυτό σας δυσκολεύει, μην ανησυχείτε. Οι εταιρείες συστημάτων ασφαλείας αναλαμβάνουν επίσης να έρθουν στο χώρο σας όπου ένας έμπειρος τεχνικός εγκαταστάτης συναγερμών αναλαμβάνει να σας παρουσιάσει μια μελέτη των χώρων του σπιτιού σας που θα σας ‘δείχνει’ το κατάλληλο τύπο συστήματος ασφαλείας για να επιλέξετε και έτσι να είστε σίγουροι για τα αποτελέσματα που θα έχετε.

No tags

Όλοι έχουμε την ανάγκη και την επιθυμία να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να προστατέψουμε τα υπάρχοντά μας αλλά  πάνω από όλα τα αγαπημένα μ

ας πρόσωπα. Ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε αυτό αποτελεσματικά είναι τοποθετώντας ένα  σύστημα ασφαλείας  στο σπίτι μας. Μόνο έτσι θα είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα έχετε κάνει το καλύτερο δυνατό για την ασφάλεια των οικείων σας.

Τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας έχουν εκσυγχρονιστεί πάρα πολύ στο πέρασμα των τελευταίων ετών. Αυτό τα καθιστά αρκετά προσιτά στη τιμή για τους περισσότερους ανθρώπους. Επιπλέον , σχεδόν όλοι οι συναγερμοί που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορούν να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων για όσους από εσάς θέλετε να αισθάνεστε ακόμα πιο ασφαλής. Με ένα σχετικά χαμηλό κόστος το χρόνο, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο του χώρου σας όταν απουσιάζετε από αυτό. Αλλά ακόμα και όταν  θα βρίσκεστε εκεί θα αισθάνεστε σαν έχετε ένα φύλακα άγγελο πάντοτε στο πλευρό σας. Γιατί ότι και να συμβεί , θα μπορείτε με το πάτημα μονάχα ενός κουμπιού να ειδοποιήσετε άμεσα σε βοήθεια, είτε αυτή είναι η άμεση δράση, είτε πρόκειται για ασθενοφόρο, ακόμα και τη πυροσβεστική σε περίπτωση φωτιάς.

Πέραν της αδιαμφισβήτητης προστασίας που μονάχα ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας  μπορεί να σας παράσχει , θα απολαμβάνεται επίσης και μικρότερες χρεώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες όταν θα θελήσετε να ασφαλίσετε την οικία σας έναντι κλοπών και διαρρήξεων. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα διαπιστώσετε ότι ο νέος σας συναγερμός θα έχει ήδη κάνει την απόσβεσή του σε σχέση με τις μειωμένες ετήσιες χρεώσεις ασφαλίστρων που θα πληρώνετε στο εξής.

Εν κατακλείδι, ποιό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να έχει κανείς υπόψη του όταν θα θελήσετε να επιλέξετε συστήματα ασφαλείας για το σπίτι; Ότι θα πρέπει να το λειτουργείτε ανελλιπώς και όπως αρμόζει! Πρωτίστως, θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να μάθουμε πώς να χειριζόμαστε σωστά το συναγερμό και στη συνέχεια να εκπαιδεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μας στο πώς να οπλίζουν και να αφοπλίζουν ορθά το σύστημα ασφαλείας. Τέλος, μη ξεχάσετε να αναρτήσετε τις προειδοποιητικές πινακίδες που θα δηλώνουν ότι ο χώρος σας προστατεύετε από ένα σύστημα ασφαλείας! Αυτές από μόνες τους είναι ικανές να κρατούν μακριά τους επίδοξους κλέφτες!

Από τα προαναφερθέντα , η επιλογή ενός συναγερμού ασφαλείας σημαίνει πραγματικά προηγμένη και αποτελεσματική προστασία πάντοτε. Μην επαναπαύεστε όμως σε αυτό! Ένας συναγερμός απαιτεί συστηματική συντήρηση από επαγγελματία τεχνικό εγκαταστάτη και θα πρέπει να τον χειρίζεστε με προσοχή και υπευθυνότητα. Τέλος , μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τους κωδικούς αφοπλισμού και πάντοτε να κλειδώνετε πόρτες και παράθυρα όταν θα αναχωρείτε από το χώρο σας ασχέτως αν έχετε ήδη τοποθετημένο σύστημα συναγερμού .

No tags

Είναι λυπηρό να παίρνουμε την απόφαση να προστατέψουμε στα σοβαρά το χώρο μας αφού έχει γίνει πρώτα το κακό. Γιατί εάν είχαμε τοποθετημένο κάποιο σύγχρονο  συναγερμό σπιτιού  εξ αρχής, θα είχαμε γλιτώσει από το βάσανο μιας διάρρηξης ή οποιασδήποτε άλλης συμφοράς από επικινδύνους επισκέπτες .

Οι επίσημες στατιστικές δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές. Διαρρήξεις και κλοπές γίνονται κάθε λεπτό!  Και όπως φαίνεται , τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο καθώς η ύφεση στην οικονομία βαθαίνει και η ανεργία συνεχώς και ολοένα αυξάνεται.

Ευτυχώς όμως, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία και τα συστήματα συναγερμού σπιτιών, μπορούμε επιτέλους να πάψουμε να είμαστε υποψήφια θύματα του κάθε επίδοξου διαρρήκτη και όχι μόνο. Γιατί ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να σας προφυλάξει και από άλλα δεινά που μπορεί να συμβούν ανά πάσα ώρα και στιγμή σε ένα σπίτι .

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικούς καλούς λόγους που σίγουρα θα σας πείσουν ως προς τη χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα ενός σύγχρονου συναγερμού ασφαλείας στο χώρο σας.

Καταρχάς , ένα σύστημα ασφαλείας αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για κάθε παραβάτη γιατί τον απειλεί. Σκοπός του κάθε κλέφτη είναι να αρπάξει ότι μπορεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός .Με ένα συναγερμό ασφαλείας κάτι τέτοιο θα τον δυσκόλευε πάρα πολύ. Άλλωστε , και οι στατιστικές αυτό δείχνουν, ότι τα σπίτια με σύστημα ασφαλείας δέχονται πολύ λιγότερες επιθέσεις από αυτά που δεν διαθέτουν καμία προφύλαξη.

Φυσικά , αυτό σημαίνει ότι ένας συναγερμός μπορεί επάξια να προστατέψει την ακεραιότητά τη δική σας αλλά και της οικογένειάς σας γιατί διώχνει τους κακοποιούς από τη πόρτα σας. Βέβαια , ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να σας προστατέψει και από άλλους κινδύνους πέρα από τους διαρρήκτες .

Μετά από σύνδεσή του σε κάποιο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού , θα μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε μπορεί να διαδραματιστεί στο χώρο σας , όπως ας πούμε το ξέσπασμα πυρκαγιάς , πλημμύρα ή ακόμα και διαρροή γκαζιού. Όλα αυτά μπορούν να αποδειχθούν εξίσου μοιραία αν δεν γίνουν αντιληπτά έγκαιρα. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να αντιδράσετε ανάλογα στο χρόνο που απαιτείται ώστε να περιορίσετε το κόστος ζημιών που θα προκύψουν.

Τέλος, με ένα σύστημα ασφαλείας σπιτιού μπορείτε να διασφαλίσετε και τη ψυχική σας γαλήνη που είναι τόσο επιβαρυμένη τα τελευταία χρόνια με τις στεναχώριες που περνάμε οι περισσότεροι από εμάς. Με ένα συναγερμό ετοιμοπόλεμο , μπορείτε να πηγαίνετε διακοπές χωρίς να αισθάνεστε πανικό και άγχος για το πώς θα βρείτε το σπίτι σας όταν επιστρέψετε.

No tags

Ο σύγχsystimataasfaleiasρονος τρόπος της ζωής των ανθρώπων σήμερα δίνει μεγάλη έμφαση στα προβλήματα της ασφάλειας που γίνονται ολοένα μεγαλύτερα και εντονότερα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από την τεράστια αύξηση των πληθυσμών στις μεγαλουπόλεις αλλά και στην ανομοιογένεια τους . Όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι που οδηγούν στην ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα. Η δραματική αυτή κατάσταση οδήγησε στην άνθιση μιας νέας και πολλά υποσχόμενης αγοράς: αυτής των συστημάτων ασφαλείας.

Εδώ και μερικές δεκαετίες, τα συστήματα ασφαλείας έχουν κάνει  ήδη την εμφάνισή τους κυρίως σε δημόσια κτίρια όπως τράπεζες , δικαστικά μέγαρα αλλά φυσικά και σε μεγάλες επιχειρήσεις και στις οικίες βαθύπλουτων ατόμων. Σήμερα όμως , τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Τα συστήματα ασφαλείας σήμερα είναι πολύ οικονομικά αξιόπιστα και ή τοποθέτηση τους είναι πολύ εύκολη απλά θα πρέπει να βρείτε τον σωστό επαγγελματία.

Ήδη την τελευταία δεκαετία έχουν κάνει την εμφάνισή τους και ή κάμερες ασφαλείας σε κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους και όχι μόνο. Σίγουρα θα τις έχετε πετύχει και σε πολλά άλλα μέρη όπως είναι τα μεγάλα πολυκαταστήματα, διάφορες εταιρείες ακόμα και σε συνοικιακά μαγαζάκια ψιλικών. Με μια κάμερα ασφαλείας σε κοινή θέα, κάποιος που μπορεί να σκέφτεται να πράξει ένα έγκλημα αλλάζει αμέσως γνώμη φοβούμενος ότι η κάμερα θα καταγράψει την εικόνα του η οποία θα οδηγήσει και στη άμεση σύλληψή του. Είναι λοιπόν ασφαλές να συμπεράνουμε ότι τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούν αποτρεπτικά στο έγκλημα.

Εκτός από κάμερες ασφαλείας , στο εμπόριο κυκλοφορούν ευρέως και άλλα είδη συστημάτων ασφαλείας που ανάλογα με το χώρο και τις ανάγκες του συμβάλλουν στα μέγιστα στην αποτελεσματική  προστασία από εξωτερικούς κινδύνους. Εάν επιθυμείτε να αισθάνεστε ασφαλής στο σπίτι, μια καλή λύση αποτελούν οι συναγερμοί σπιτιών . Όπως και στη περίπτωση με τις κάμερες ασφαλείας, έτσι και εδώ, με την υποψία και μόνο της ύπαρξης ενός συναγερμού στο χώρο, αυτή είναι ικανή να διώξει μακριά κάθε επίδοξο κλέφτη. Ο διαρρήκτης επιθυμεί το εύκολο και γρήγορο κέρδος ,το οποίο φυσικά δεν περιλαμβάνει τη σύλληψη του.  Έτσι , δεν θα διακινδυνέψει να εισβάλλει σε σπίτι το οποίο διαθέτει συναγερμό ασφαλείας και το οποίο θα σηκώσει τον κόσμο στο πόδι άπαξ και γίνει η παραμικρή διάρρηξη. Σαν συνέπεια όλων αυτών , εσείς θα νιώθετε πάντοτε ασφαλείς μέσα στο ίδιο σας το σπίτι και δεν θα φοβάστε πια όταν φεύγετε από αυτό γιατί θα γνωρίζετε ότι θα είναι απόλυτα ασφαλής χάρη στο σύστημα συναγερμού σας.

Τέλος, για όσους από εσάς έχετε επιχείρηση και θέλετε να τη θωρακίσετε , μια ιδανική λύση για την αποτελεσματική προστασία της μπορεί να είναι ο συνδυασμός διαφόρων συστημάτων ασφαλείας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προστασία αλλά και στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας , θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα συνδυασμό μεταξύ σε κάμερες ασφαλείας και ενός συστήματος συναγερμού. Κατά τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να έχετε και ήχο και εικόνα από τον εργασιακό σας χώρο κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και τη θωράκιση που μπορεί να σας προσφέρει ένα σύστημα συναγερμού.

No tags

Older posts >>