Συναγερμοί Σπιτιών | Συστήματα Συναγεμού

Όλοι έχουμε την ανάγκη και την επιθυμία να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να προστατέψουμε τα υπάρχοντά μας αλλά  πάνω από όλα τα αγαπημένα μ

ας πρόσωπα. Ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε αυτό αποτελεσματικά είναι τοποθετώντας ένα  σύστημα ασφαλείας  στο σπίτι μας. Μόνο έτσι θα είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα έχετε κάνει το καλύτερο δυνατό για την ασφάλεια των οικείων σας.

Τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας έχουν εκσυγχρονιστεί πάρα πολύ στο πέρασμα των τελευταίων ετών. Αυτό τα καθιστά αρκετά προσιτά στη τιμή για τους περισσότερους ανθρώπους. Επιπλέον , σχεδόν όλοι οι συναγερμοί που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορούν να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων για όσους από εσάς θέλετε να αισθάνεστε ακόμα πιο ασφαλής. Με ένα σχετικά χαμηλό κόστος το χρόνο, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο του χώρου σας όταν απουσιάζετε από αυτό. Αλλά ακόμα και όταν  θα βρίσκεστε εκεί θα αισθάνεστε σαν έχετε ένα φύλακα άγγελο πάντοτε στο πλευρό σας. Γιατί ότι και να συμβεί , θα μπορείτε με το πάτημα μονάχα ενός κουμπιού να ειδοποιήσετε άμεσα σε βοήθεια, είτε αυτή είναι η άμεση δράση, είτε πρόκειται για ασθενοφόρο, ακόμα και τη πυροσβεστική σε περίπτωση φωτιάς.

Πέραν της αδιαμφισβήτητης προστασίας που μονάχα ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας  μπορεί να σας παράσχει , θα απολαμβάνεται επίσης και μικρότερες χρεώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες όταν θα θελήσετε να ασφαλίσετε την οικία σας έναντι κλοπών και διαρρήξεων. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα διαπιστώσετε ότι ο νέος σας συναγερμός θα έχει ήδη κάνει την απόσβεσή του σε σχέση με τις μειωμένες ετήσιες χρεώσεις ασφαλίστρων που θα πληρώνετε στο εξής.

Εν κατακλείδι, ποιό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να έχει κανείς υπόψη του όταν θα θελήσετε να επιλέξετε συστήματα ασφαλείας για το σπίτι; Ότι θα πρέπει να το λειτουργείτε ανελλιπώς και όπως αρμόζει! Πρωτίστως, θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να μάθουμε πώς να χειριζόμαστε σωστά το συναγερμό και στη συνέχεια να εκπαιδεύσουμε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μας στο πώς να οπλίζουν και να αφοπλίζουν ορθά το σύστημα ασφαλείας. Τέλος, μη ξεχάσετε να αναρτήσετε τις προειδοποιητικές πινακίδες που θα δηλώνουν ότι ο χώρος σας προστατεύετε από ένα σύστημα ασφαλείας! Αυτές από μόνες τους είναι ικανές να κρατούν μακριά τους επίδοξους κλέφτες!

Από τα προαναφερθέντα , η επιλογή ενός συναγερμού ασφαλείας σημαίνει πραγματικά προηγμένη και αποτελεσματική προστασία πάντοτε. Μην επαναπαύεστε όμως σε αυτό! Ένας συναγερμός απαιτεί συστηματική συντήρηση από επαγγελματία τεχνικό εγκαταστάτη και θα πρέπει να τον χειρίζεστε με προσοχή και υπευθυνότητα. Τέλος , μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τους κωδικούς αφοπλισμού και πάντοτε να κλειδώνετε πόρτες και παράθυρα όταν θα αναχωρείτε από το χώρο σας ασχέτως αν έχετε ήδη τοποθετημένο σύστημα συναγερμού .

No tags

Είναι λυπηρό να παίρνουμε την απόφαση να προστατέψουμε στα σοβαρά το χώρο μας αφού έχει γίνει πρώτα το κακό. Γιατί εάν είχαμε τοποθετημένο κάποιο σύγχρονο  συναγερμό σπιτιού  εξ αρχής, θα είχαμε γλιτώσει από το βάσανο μιας διάρρηξης ή οποιασδήποτε άλλης συμφοράς από επικινδύνους επισκέπτες .

Οι επίσημες στατιστικές δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές. Διαρρήξεις και κλοπές γίνονται κάθε λεπτό!  Και όπως φαίνεται , τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο καθώς η ύφεση στην οικονομία βαθαίνει και η ανεργία συνεχώς και ολοένα αυξάνεται.

Ευτυχώς όμως, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία και τα συστήματα συναγερμού σπιτιών, μπορούμε επιτέλους να πάψουμε να είμαστε υποψήφια θύματα του κάθε επίδοξου διαρρήκτη και όχι μόνο. Γιατί ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να σας προφυλάξει και από άλλα δεινά που μπορεί να συμβούν ανά πάσα ώρα και στιγμή σε ένα σπίτι .

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικούς καλούς λόγους που σίγουρα θα σας πείσουν ως προς τη χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα ενός σύγχρονου συναγερμού ασφαλείας στο χώρο σας.

Καταρχάς , ένα σύστημα ασφαλείας αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για κάθε παραβάτη γιατί τον απειλεί. Σκοπός του κάθε κλέφτη είναι να αρπάξει ότι μπορεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός .Με ένα συναγερμό ασφαλείας κάτι τέτοιο θα τον δυσκόλευε πάρα πολύ. Άλλωστε , και οι στατιστικές αυτό δείχνουν, ότι τα σπίτια με σύστημα ασφαλείας δέχονται πολύ λιγότερες επιθέσεις από αυτά που δεν διαθέτουν καμία προφύλαξη.

Φυσικά , αυτό σημαίνει ότι ένας συναγερμός μπορεί επάξια να προστατέψει την ακεραιότητά τη δική σας αλλά και της οικογένειάς σας γιατί διώχνει τους κακοποιούς από τη πόρτα σας. Βέβαια , ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να σας προστατέψει και από άλλους κινδύνους πέρα από τους διαρρήκτες .

Μετά από σύνδεσή του σε κάποιο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού , θα μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε μπορεί να διαδραματιστεί στο χώρο σας , όπως ας πούμε το ξέσπασμα πυρκαγιάς , πλημμύρα ή ακόμα και διαρροή γκαζιού. Όλα αυτά μπορούν να αποδειχθούν εξίσου μοιραία αν δεν γίνουν αντιληπτά έγκαιρα. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να αντιδράσετε ανάλογα στο χρόνο που απαιτείται ώστε να περιορίσετε το κόστος ζημιών που θα προκύψουν.

Τέλος, με ένα σύστημα ασφαλείας σπιτιού μπορείτε να διασφαλίσετε και τη ψυχική σας γαλήνη που είναι τόσο επιβαρυμένη τα τελευταία χρόνια με τις στεναχώριες που περνάμε οι περισσότεροι από εμάς. Με ένα συναγερμό ετοιμοπόλεμο , μπορείτε να πηγαίνετε διακοπές χωρίς να αισθάνεστε πανικό και άγχος για το πώς θα βρείτε το σπίτι σας όταν επιστρέψετε.

No tags

Ο σύγχsystimataasfaleiasρονος τρόπος της ζωής των ανθρώπων σήμερα δίνει μεγάλη έμφαση στα προβλήματα της ασφάλειας που γίνονται ολοένα μεγαλύτερα και εντονότερα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από την τεράστια αύξηση των πληθυσμών στις μεγαλουπόλεις αλλά και στην ανομοιογένεια τους . Όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι που οδηγούν στην ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα. Η δραματική αυτή κατάσταση οδήγησε στην άνθιση μιας νέας και πολλά υποσχόμενης αγοράς: αυτής των συστημάτων ασφαλείας.

Εδώ και μερικές δεκαετίες, τα συστήματα ασφαλείας έχουν κάνει  ήδη την εμφάνισή τους κυρίως σε δημόσια κτίρια όπως τράπεζες , δικαστικά μέγαρα αλλά φυσικά και σε μεγάλες επιχειρήσεις και στις οικίες βαθύπλουτων ατόμων. Σήμερα όμως , τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Τα συστήματα ασφαλείας σήμερα είναι πολύ οικονομικά αξιόπιστα και ή τοποθέτηση τους είναι πολύ εύκολη απλά θα πρέπει να βρείτε τον σωστό επαγγελματία.

Ήδη την τελευταία δεκαετία έχουν κάνει την εμφάνισή τους και ή κάμερες ασφαλείας σε κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους και όχι μόνο. Σίγουρα θα τις έχετε πετύχει και σε πολλά άλλα μέρη όπως είναι τα μεγάλα πολυκαταστήματα, διάφορες εταιρείες ακόμα και σε συνοικιακά μαγαζάκια ψιλικών. Με μια κάμερα ασφαλείας σε κοινή θέα, κάποιος που μπορεί να σκέφτεται να πράξει ένα έγκλημα αλλάζει αμέσως γνώμη φοβούμενος ότι η κάμερα θα καταγράψει την εικόνα του η οποία θα οδηγήσει και στη άμεση σύλληψή του. Είναι λοιπόν ασφαλές να συμπεράνουμε ότι τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούν αποτρεπτικά στο έγκλημα.

Εκτός από κάμερες ασφαλείας , στο εμπόριο κυκλοφορούν ευρέως και άλλα είδη συστημάτων ασφαλείας που ανάλογα με το χώρο και τις ανάγκες του συμβάλλουν στα μέγιστα στην αποτελεσματική  προστασία από εξωτερικούς κινδύνους. Εάν επιθυμείτε να αισθάνεστε ασφαλής στο σπίτι, μια καλή λύση αποτελούν οι συναγερμοί σπιτιών . Όπως και στη περίπτωση με τις κάμερες ασφαλείας, έτσι και εδώ, με την υποψία και μόνο της ύπαρξης ενός συναγερμού στο χώρο, αυτή είναι ικανή να διώξει μακριά κάθε επίδοξο κλέφτη. Ο διαρρήκτης επιθυμεί το εύκολο και γρήγορο κέρδος ,το οποίο φυσικά δεν περιλαμβάνει τη σύλληψη του.  Έτσι , δεν θα διακινδυνέψει να εισβάλλει σε σπίτι το οποίο διαθέτει συναγερμό ασφαλείας και το οποίο θα σηκώσει τον κόσμο στο πόδι άπαξ και γίνει η παραμικρή διάρρηξη. Σαν συνέπεια όλων αυτών , εσείς θα νιώθετε πάντοτε ασφαλείς μέσα στο ίδιο σας το σπίτι και δεν θα φοβάστε πια όταν φεύγετε από αυτό γιατί θα γνωρίζετε ότι θα είναι απόλυτα ασφαλής χάρη στο σύστημα συναγερμού σας.

Τέλος, για όσους από εσάς έχετε επιχείρηση και θέλετε να τη θωρακίσετε , μια ιδανική λύση για την αποτελεσματική προστασία της μπορεί να είναι ο συνδυασμός διαφόρων συστημάτων ασφαλείας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προστασία αλλά και στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας , θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα συνδυασμό μεταξύ σε κάμερες ασφαλείας και ενός συστήματος συναγερμού. Κατά τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να έχετε και ήχο και εικόνα από τον εργασιακό σας χώρο κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και τη θωράκιση που μπορεί να σας προσφέρει ένα σύστημα συναγερμού.

No tags

sistimataasfaliastips

Στο σημερινό μας άρθρο θα σας εξηγήσουμε γιατί είναι απαραίτητα τα συστήματα ασφάλειας στο σπίτι μας. Σήμερα ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να εγκαταστήσουν ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας στο χώρο τους. Πολλοί από εσάς ωστόσο θα αναρωτιέστε αν πραγματικά αξίζει το κόπο να τοποθετήστε ένα συναγερμό στο σπίτι σας. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση καλό θα ήταν να γνωρίσετε τα οφέλη που σας παρέχει η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας για οικίες αλλά και τους λόγους για τους οποίους κάτι τέτοιο κρίνεται άκρως απαραίτητο στις ημέρες μας. Στο κάτω κάτω, υπάρχει πιο σοβαρός λόγος από τη απόλυτη  προστασία της οικογένειάς σας και της περιουσίας σας;

Όταν συλλογιζόμαστε τα συστήματα ασφαλείας σπιτιών γενικά, ο νους μας πάει κατευθείαν σε διαρρήξεις και την αποτροπή τους. Αυτό είναι εύλογο γιατί αυτή άλλωστε είναι και η κύρια χρήση τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες λειτουργίες και χαρακτηριστικά  που μπορούν να σας προσφέρουν τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού και που εσείς πιθανόν να μη γνωρίζετε αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν πραγματικά να κάνουν ένα συναγερμό σπιτιού πραγματικά πολύ πρακτικό στη καθημερινότητά σας.

Σίγουρα δεν θα έχετε συνειδητοποιήσει ότι ακόμα και η ελάχιστη υποψία ότι ένα σπίτι διαθέτει συναγερμό ασφαλείας είναι υπεραρκετή για να αποθαρρύνει πιθανούς εισβολείς από το να διαρρήξουν ένα  χώρο. Για παράδειγμα, επίσημες μελέτες στο χώρο της ασφάλειας έχουν δείξει ότι μόνο η ανάρτηση αυτοκόλλητων και πινακίδων που προειδοποιούν ότι ο χώρος φυλάσσεται από σύστημα συναγερμού μειώνουν στο ελάχιστο τις πιθανότητες παραβίασής του . Είναι αυτό όμως πραγματικά αρκετό για την επαρκή προστασία μας  με την εγκληματικότητα στα ύψη ; Όχι βέβαια. Γιατί οφείλουμε να είμαστε σε θέση να μπορούμε να προστατέψουμε αποτελεσματικά  τη περιουσία μας και την οικογένειά μας σε περίπτωση που οι διαρρήκτες αγνοήσουν τις προειδοποιητικές πινακίδες και θελήσουν να δοκιμάσουν τη τύχη τους. Ο μόνος τρόπος για είμαστε σίγουρα ασφαλής πάντοτε είναι με την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας.

Ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού για σπίτι είναι σε θέση να σας προστατέψει και από άλλους πιθανούς κινδύνους πέραν των εισβολών και των διαρρήξεων. Συνδέοντας το σε ένα κέντρο λήψης σημάτων  ο συναγερμός σας  μπορεί να σας προστατέψει από το κίνδυνο μιας πυρκαγιάς όλες τις ώρες, είτε είστε στο σπίτι είτε απουσιάζετέ. Στη πρώτη περίπτωση μπορεί να σώσει ακόμα και τη ζωή σας ειδοποιώντας άμεσα τη πυροσβεστική υπηρεσία. Αλλά εν την απουσία σας ακόμα  , ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να σώσει τη περιουσία σας από την πυρκαγιά αλλά ακόμα και το κατοικίδιο σας που μπορεί να έχετε αφήσει μόνο του στο σπίτι. Η φωτιά είναι απρόβλεπτη και μπορεί να ξεκινήσει από οποιαδήποτε αιτία.

Επιπλέον , ένας συναγερμός ασφαλείας μπορεί επίσης να σας προστατέψει και από άλλους πιθανούς κινδύνους που δεν είναι ορατοί , όπως είναι οι διαρροές μονοξειδίου του άνθρακα, που είναι επίσης και άοσμες καθιστώντας τις άκρως επικίνδυνες για τη ζωή μας. Το σύστημα ασφαλείας όμως είναι σε θέση να εντοπίζει αυτές τις διαρροές και να ειδοποιεί έγκαιρα τους ενοίκους μέσω του κέντρου λήψης σημάτων .

Εν κατακλείδι , η αποτελεσματική προστασία του σπιτιού και της οικογένειάς σας είναι ένα έργο επίπονο που απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα. Μην κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι θα είστε ασφαλείς χωρίς ένα σύστημα ασφαλείας στο χώρο σας. Είτε πρόκειται για την αποτροπή κλοπών και διαρρήξεων , είτε για την αποτροπή πυρκαγιών, ένα σύστημα συναγερμού είναι το καλύτερο μέσο προστασίας σας και μάλιστα σε κόστος προσιτό πια για τους περισσότερους από εμάς.

No tags

Αποτέλεσμα εικόνας για alarms home

Το σημερινό μας άρθρο είναι αφιερωμένο στα συστήματα ασφάλειας για τα διαμερίσματα. Οι διαρρήξεις και οι παραβιάσεις διαμερισμάτων έχουν γίνει ένα καθημερινό φαινόμενο δυστυχώς. Είναι αδιανόητο να αισθανθεί κάποιος ασφαλής στο διαμέρισμά του χωρίς την εγκατάσταση ενός συναγερμού ασφαλείας . Μην έχετε την εσφαλμένη εντύπωση ότι επειδή μπορεί να μένετε σε έναν από τους τελευταίους ορόφους της πολυκατοικίας σας ότι δεν διατρέχεται κίνδυνο. Απεναντίας , όλοι κινδυνεύουμε γιατί όπως λέει και ο λαός μας το κακό μια φορά συμβαίνει και οι σύγχρονοι διαρρήκτες έχουν αποθρασυνθεί τελείως . Δεν θα διστάσουν προκειμένου να φτάσουν στο σκοπό τους και σε πολλές περιπτώσεις δυστυχώς έχουν καταφύγει ακόμα και στο έγκλημα. Για αυτό οφείλουμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των αγαπημένων μας ανθρώπων επιλέγοντας ένα σύστημα συναγερμού για το διαμέρισμά μας.

Όπως προαναφέραμε ήδη , η μόνη αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για την απόλυτη προστασία του χώρου σας και όσων αγαπάτε  είναι η τοποθέτηση ενός συναγερμού για διαμερίσματα . Στην εταιρεία μας συναγερμοί σπιτιών μπορείτε εύκολα να βρείτε το ιδανικό συστήματα ασφαλείας κατάλληλο για το δικό σας διαμέρισμα και χωρίς να σας κοστίσει υπερβολικά ακριβά. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο τύπων συναγερμών ασφαλείας . Αυτοί είναι οι καλωδιακοί συναγερμοί για διαμερίσματα, αλλά και οι ασύρματου τύπου συναγερμού διαμερισμάτων. Και οι δύο είναι το ίδιο αξιόπιστοι και υψηλής τεχνολογίας, η επιλογή εξαρτάται περισσότερο από τη διαμόρφωση του διαμερίσματός σας  και τις ιδιομορφίες του καθώς και από αυτό που εσείς προτιμάτε εδώ στο καταστημα μας μπορείτε να διαλέξετε μέσα από εκατοντάδες συστήματα ασφαλείας για διαμερίσματα, όλα ετοιμοπαράδοτα και σε πολύ οικονομικές τιμές προσιτές για όλους. Όλοι οι συναγερμοί διαμερισμάτων που διαθέτουμε προέχονται από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής παγκοσμίως. Μπορείτε να μείνετε σίγουροι ότι στη synagermoi-Spition.gr , όποιο σύστημα ασφαλείας και αν επιλέξετε  για το διαμέρισμα σας, θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Γιατί εκτός του ότι είναι τεχνολογικά άψογοι, είναι απλοί στη χρήση και με πολύ όμορφο σχεδιασμό και εμφάνιση.

Ελάτε χωρίς δεύτερη σκέψη στo κατάστημα μας και επιλέξτε το συναγερμό που θέλετε  για το δικό σας διαμέρισμα. Προστατέψτε αποτελεσματικά τη περιουσία σας και την οικογένειά σας.

No tags

Εάν έχετε αποφασίσεsynagermosspitionι να εγκαταστήσετε ένα συναγερμό σπιτιού για τη προστασία της οικία σας, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το δίλλημα του τί να επιλέξετε , ασύρματο σύστημα ασφάλειας ή καλωδιακό σύστημα συναγερμού; Και τα δύο είδη είναι το ίδιο αξιόπιστα, ωστόσο το κάθε ένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Θα προσπαθήσουμε εδώ να σας παραθέσουμε τα χαρακτηριστικά του κάθε συναγερμού για να σας  βοηθήσουμε στη τελική επιλογή σας .

Οι καλωδιακού τύπου συναγερμοί σπιτιών ήταν η μοναδική επιλογή μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Το χαρακτηριστικό τους και βασικό μειονέκτημα είναι ότι χρειάζονται να υπάρχει καλωδίωση η να περαστούν καινούργια καλώδια εξωτερικά για να λειτουργήσουν. Όλα τα μέρη του συναγερμού επικοινωνούν μέσω καλωδίων και κατά συνέπεια θα πρέπει να περαστούν σε ολόκληρο το χώρο σας για να λειτουργήσει το σύστημα ασφαλείας. Είναι μια επίπονη , χρονοβόρα και ακριβή διαδικασία . Και αν το σπίτι σας είναι μεγάλο, τότε θα πρέπει να υπολογίσετε ότι θα επιβαρυνθείτε ακόμη περισσότερο. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας και το γεγονός ότι η τοποθέτηση ενός καλωδιακού συστήματος ασφαλείας θα σας δεσμεύει με το χώρο σας. Διότι δεν θα μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στη περίπτωση που αποφασίσετε να μετακομίσετε.  Από την άλλη όμως , εάν υπάρχει ήδη συναγερμός εγκατεστημένος στο χώρο που πρόκειται να μετακομίσετε , αυτό αποτελεί πολύ μεγάλο προσόν  και σας καθιστά ιδιαίτερα ευεργετημένους. Ένας καλωδιακός συναγερμός αποτελεί επένδυση και ανεβάζει ακόμα και την αγοραστική αξία του χώρου στον οποίο βρίσκεται . Σαν συμπέρασμα, ένα καλωδιακό σύστημα ασφαλείας είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους διαθέτουν ιδιόκτητο χώρο και δεν έχουν πρόθεση να φύγουν από αυτόν.

Οι ασύρματοι συναγερμοί για σπίτια είναι πιο απλοί στη λειτουργία και στη εγκατάστασή τους. Δεν απαιτούν καλώδια , όλα τα μέρη του συστήματος επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ραδιοκυμάτων . Η ενεργειακή τροφοδοσία του συναγερμού  γίνεται μέσω της χρήσης μπαταριών . Η εγκατάσταση είναι μια πιο απλή διαδικασία διότι δεν απαιτεί να τραβηχτούν καλώδια οπότε η διάρκειά της είναι θέμα ολίγων ωρών. Συνεπώς και το κόστος είναι σαφώς λιγότερο καθώς επίσης και η ταλαιπωρία που θα υποστείτε δεν θα είναι η ίδια με αυτή που θα είχατε με την τοποθέτηση ενός καλωδιακού συναγερμού. Βέβαια θα πρέπει να έχετε τη προσοχή σας στις μπαταρίες και να φροντίζετε στη τακτική αντικατάστασή τους . Το κακό εδώ είναι ότι αν το σύστημα μείνει από μπαταρία , τότε θα υπάρχει πρόβλημα ως προς την ομαλή λειτουργία του. Όμως ένα ασύρματο σύστημα ασφαλείας δεν σας δεσμεύει στο χώρο που κατοικείτε  τη δεδομένη στιγμή διότι εύκολα μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας και να τον επαναεγκαταστήσετε όπου αποφασίσετε να μείνετε.

Ανακεφαλαιώνοντας , η επιλογή του τύπου συναγερμού αποτελεί πάντοτε δική σας υπόθεση. Η εταιρεία ασφαλείας στην οποία θα απευθυνθείτε θα αναλάβει , αφού πρώτα  επιθεωρήσει το χώρο σας , να σας προτείνει το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας που θα είναι σε θέση να τον καλύψει απόλυτα. Από εκεί και έπειτα θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλους τους υπόλοιπους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την απόφασή σας όπως είναι το κόστος εδώ σας παρουσιάζουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα συναγερμών που θα μπορέσετέ να αντλήσετέ πολλές πληροφορίες για τα συστήματα συναγερμού σπιτιών.

No tags

Με την άνοδο της εγκληSYNAGERMOIOIKIASματικότητας τα τελευταία χρόνια , οι ιδιοκτήτες ακινήτων ανά την υφήλιο ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπους για να προστατευτούν αποτελεσματικά έναντι των συνεχών διαρρήξεων και κλοπών. Δυστυχώς όμως , αυτό που παρατηρείται όλο και συχνότερα είναι οι κλέφτες να  προχωρούν ακόμα και στο έγκλημα προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους . Ευτυχώς , τη λύση σε αυτό το δραματικό πρόβλημα , μας την φέρνουν τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

Πλέον οι συναγερμοί ασφαλείας αποτελούν προσιτή λύση για τους περισσότερους ιδιοκτήτες ακινήτων , οι οποίοι μπορούν αποτελεσματικά να αποτρέψουν στις περισσότερες των περιπτώσεων κάποια πιθανή εισβολή.

Ένας βασικός συναγερμός για σπίτι αποτελείται από μία κεντρική μονάδα, ένα πληκτρολόγιο μέσω του οποίου δίνουμε τις εντολές χειρισμού , μια σειρήνα εξωτερική, μια εσωτερική της παγίδες που θα ασφαλίσουμε όλα τα ανοίγματα και τέλος τους αισθητήρες  κίνησης με τους οποίους παγιδεύουμε όλες τις πιθανές εισόδου του χώρου. Ένας τέτοιος απλός συναγερμός ασφαλείας σε συνδυασμό με τη σύνδεσή του σε κάποιο κέντρο λήψης σημάτων, μπορεί επάξια να προστατέψει ένα σπίτι από τη πιθανή εισβολή ενός διαρρήκτη. Ωστόσο όμως , υπάρχουν συστήματα ασφαλείας υψηλότερων προδιαγραφών που μπορούν να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία και που όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων τα προτιμούν. Συναγερμοί αυτού του είδους περιλαμβάνουν ανιχνευτές που εντοπίζουν το σπάσιμο τζαμιών, μπουτόν πανικού και ανιχνευτές κίνησης.

Οι ανιχνευτές που εντοπίζουν τον ήχο που κάνει ένα τζάμι όταν σπάει και σαν συνέπεια αυτού σημαίνουν το συναγερμό , αποτελούν ένα σημαντικό πλεονέκτημα που πολλοί κάτοχοι ακινήτων θέλουν να συμπεριλάβουν στο σύστημα ασφαλείας τους. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι βασικοί ανιχνευτές κίνησης εντοπίζουν τη είσοδο που γίνεται όταν παραβιαστεί κάποια πόρτα ή ανοιχτεί ένα παράθυρο. Τι γίνεται όμως αν ο διαρρήκτης επιλέξει απλά να σπάσει το τζάμι για να εισβάλλει; Με την επιλογή αυτών των ιδιαίτερων αισθητήρων , θα πάψετε να ανησυχείτε για αυτή τη πιθανότητα εισβολής στο χώρο σας.

Τα μπουτόν πανικού είναι μικρές συσκευές που ενεργοποιούνται με την αφή και που τοποθετούνται διάσπαρτες σε στρατηγικά σημεία του φυλασσόμενου χώρου, ώστε σε περίπτωση άμεσης απειλής , να καταφύγουν στη πλησιέστερη που βρουν μπροστά τους οι ευρισκόμενοι εντός της κατοικίας, όπου με ένα πάτημα ενημερώνεται το κέντρο λήψης σηημάτων για τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχουν. Δηλαδή στη περίπτωση που συμβεί αυτό , θα έχει σημάνει και ο συναγερμός είτε με ήχο είτε σιωπηρά.

Τέλος, επιλέγοντας τη τοποθέτηση ανιχνευτών κίνησης στο χώρο σας είναι σαν να έχετε ένα δεύτερο οχυρό. Δηλαδή, στη περίπτωση που ο εισβολέας κατορθώσει να εισβάλλει στην οικία σας χωρίς να σημάνει τον συναγερμό, δεν θα έχει την ίδια τύχη ευρισκόμενος εντός αυτής γιατί θα έχει ήδη γίνει αντιληπτός από τους αισθητήρες κίνησης οι οποίοι και θα έχουν σημάνει και το σύστημα ασφαλείας σας ενημερώνοντας ταυτοχρόνως και το κέντρο λήψης σημάτων για τη διάρρηξη.

Σαν συμπέρασμα λοιπόν ,  εσείς επιλέγετε πόσο αποτελεσματικό θέλετε να είναι το σύστημα ασφαλείας που θα σας προστατεύει. Το ζητούμενο είναι να διαθέτετε ένα συναγερμό ο οποίος θα μπορεί να αποτρέψει το διαρρήκτη που θα γνωρίζει πώς να παρακάμψει ένα βασικό σύστημα ασφαλείας εδώ θα δείτε αρκετά άρθρα γενικά για συστήματα ασφάλειας που κυκλοφορούν στην αγορά και θα πάρετε διάφορες ιδέες.

No tags

symboyles asfaleias

Καταρχάς, πρέπει να γνωρίζετε ήδη αν έχετε συστήματα συναγερμού στο σπίτι σας  είστε σε προνομιούχα θέση. Θυμάστε για ποιο λόγο αποφασίσατε να κάνετε αυτή την επένδυση εξ αρχής δαπανώντας σίγουρα ένα σημαντικό ποσό χρημάτων; Το κάνατε για να νιώθετε ασφαλής στο σπίτι σας είτε ενώ είστε μέσα σε αυτό είτε ενώ βρίσκεστε μακριά.

Έχοντας τα παραπάνω κατά νου και διατηρώντας πάντοτε τη ψυχραιμία σας ,έτσι θα πρέπει να αντιδράσετε αν ο συναγερμός σας ξαφνικά ενεργοποιηθεί. Να έχετε πάντα υπόψη ότι το σύστημα ασφαλείας σας δίνει το πλεονέκτημα να έχετε το προβάδισμα, και ότι τελικά και να συμβαίνει, θα μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό. Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η ενεργοποίηση του συναγερμού μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε μια δύσκολη εώς και επικίνδυνη περίσταση όπως είναι το ενδεχόμενο να σημάνει εξαιτίας κάποιας πυρκαγιάς ή διαρροής γκαζιού. Σας δίνεται η δυνατότητα να σωθείτε εσείς και όσοι κατοικούν κοντά σας αν η κατάσταση έχει ξεφύγει ή φυσικά να προλάβετε το κακό πριν συμβεί .

Σαν συμπέρασμα από τα προαναφερόμενα είναι ότι ένας συναγερμός δεν ενεργοποιείται μονάχα από διάρρηξη. Στη περίπτωση  ωστόσο που έχει γίνει κάτι τέτοιο και το διαπιστώσετε φτάνοντας στο χώρο σας, συγκρατήστε τον εαυτό σας και μην εισέλθετε κατευθείαν στο σπίτι σας. Το πιθανότερο είναι να έχει φύγει ο κακοποιός τη στιγμή που σήμανε ο συναγερμός, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρίσκεται ακόμη εντός του χώρου σας. Για αυτό το λόγο ακολουθήστε την ασφαλή οδό και καλέστε αμέσως την αστυνομία .

Το ίδιο θα πρέπει να πράξετε και στη περίπτωση που ηχήσει ο συναγερμός και είστε ήδη εντός του χώρου. Καλό θα ήταν να παραμείνετε ψύχραιμοι σε κάθε περίπτωση ώστε να είστε σε θέση και να εντοπίσετε τον λόγο που σήμανε ο συναγερμός εξ αρχής. Εάν πρόκειται για απόπειρα εισβολής, ο κακοποιός λογικά θα πρέπει να έχει ήδη φύγει . Μην έρθετε αντιμέτωποι μαζί του εάν βρίσκεται ακόμη εντός της οικίας σας. Καλέστε την αστυνομία όπως και να έχει . Εφόσον είστε σίγουροι ότι δεν έχει γίνει διάρρηξη, επιθεωρήστε προσεχτικά το χώρο σας για να βρείτε την αιτία που σήμανε ο συναγερμός.

No tags

kalokairi

Το καλοκαίρι για τους περισσότερους είναι η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου. Ο ήλιος λάμπει μέχρι αργά και μας κάνει όλους λίγο πιο όμορφους, το κρύο του χειμώνα αποτελεί μια μακρινή ανάμνηση και όλοι σκεπτόμαστε πότε και πώς θα αποδράσουμε για να χαρούμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας . Δυστυχώς όμως ,κάπου εδώ είναι που χαλάει λίγο η γλυκιά γεύση στο στόμα και γίνεται πικρή. Γιατί καθώς αναλογιζόμαστε τις διακοπές μας, αναπόφευκτα έρχονται στο νου οι συνεχείς διαρρήξεις σε σπίτια που γίνονται συνεχώς και τότε χαλάει και η διάθεση και η όρεξη μας. Μονάχα και στη σκέψη ενός παραβιασμένου σπιτιού , η καρδιά παγώνει.

Ψυχραιμία όμως ! Με λίγη κοινή λογική και μερικές καλές συμβουλές για να πάρουμε τα απαραίτητα μετρά ασφάλειας για το σπίτι μας σίγουρα μπορούμε να μετριάσουμε τις πιθανότητες μιας πιθανής εισβολής στο χώρο μας.

Την καλύτερη δυνατή προστασία θα την έχετε σίγουρα με την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας σπιτιού που μπορεί να μας παρέχει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ασφάλειας στο χώρο μας και όταν είμαστε μέσα στο χώρο μας αλλά και όταν απουσιάζουμε από στο σπίτι μας. Από τις στατιστικές έχει παρατηρηθεί ότι ένα σύστημα ασφάλειας μπορεί να αποτρέψει μια απόπειρα διάρρηξης Αυτό που σίγουρα μπορεί να γίνει όμως είναι να ληφθούν αποτρεπτικά μέτρα ενάντια σε μια πιθανή εισβολή. Και σίγουρα ένας συναγερμός ασφαλείας θα κάνει αυτό ακριβώς και με το παραπάνω. Γιατί η θέα ακόμα της εξωτερικής σειρήνας ενός συναγερμού είναι αρκετή για να κάνει τον κάθε επίδοξο κακοποιό να αλλάξει αμέσως γνώμη.

Χάρη στην ραγδαία τεχνολογική άνθιση των τελευταίων χρόνων ή συναγερμοί και ειδικά τα συστήματα ασφαλείας που διατίθενται στην αγορά σήμερα είναι σε θέση να προστατέψουν άρτια την οικία σας και ακόμη, προσφέρονται σε τιμές που είναι πλέον προσιτές για όλους ακριβώς γιατί βρίσκονται σε αφθονία. Για αυτό δεν δικαιολογείται να μην έχουμε λάβει ακόμα τα κατάλληλα μέτρα για την σωστή προστασία του χώρου μας και της οικογένειάς μας.

Καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε μία εταιρεία συστημάτων συναγερμού και εδώ σας παρουσιάζουμε και το δικό μας κατάστημα συναγερμού για σπίτι για να προμηθευτείτε το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας για το σπίτι σας .Προτιμήστε κάποια εταιρεία με προϋπηρεσία και με την απαιτούμενη άδεια παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και την σχετική εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας . Προσοχή όμως, γιατί υπάρχουν πολλοί άσχετοι που ισχυρίζονται ότι έχουν εμπειρία  με την εγκατάσταση συναγερμών ενώ η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Μην κάνετε εκπτώσεις στο θέμα της ασφάλειάς σας και της οικογένειάς. Φροντίστε πρωτίστως να είστε κατοχυρωμένοι ότι έχετε απευθυνθεί σε επαγγελματίες. Η εγκατάσταση ενός συναγερμού ασφαλείας για να είναι επιτυχής επιβάλλεται να γίνει από γνώστες ειδάλλως κινδυνεύετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας και να μην μείνετε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Και αυτή είναι η καλή εκδοχή. Η κακή εκδοχή είναι να νομίζετε ότι είστε ασφαλής με το νέο σας συναγερμό και να αποδειχθεί στο τέλος το αντίθετο ,πράγμα πολύ δυσάρεστο για όλους.

No tags

SYNAGERMOISPITIONGR

Η εγκληματικότητα στις μέρες μας αποτελεί πολύ μεγάλο πρόβλημα πλέον. Και δυστυχώς οι νέες εξελίξεις στη χώρα μας, (βλέπε προσφυγικό) , δεν συνηγορούν σε καμία βελτίωση της τρέχουσας κατάστασης. Αντιθέτως μάλιστα , και σύμφωνα πάντοτε με έγκυρες πηγές ότι οι καταγγελίες κλοπών και διαρρήξεων έχουν χτυπήσει ταβάνι. Από τα προαναφερθέντα, το ασφαλές συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι πρέπει να λάβουμε πάση θυσία κάθε δυνατό μέτρο για την ασφάλεια και προστασία μας. Ο μοναδικός αξιόπιστος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να επιλέξετε να τοποθετήστε συστήματα ασφαλείας στο χώρο σας. Τώρα ιδιαίτερα που πλησιάζουν και οι γιορτές του Πάσχα , ένας συναγερμός κρίνεται άκρως απαραίτητος.

Είναι πάντως γεγονός , σύμφωνα πάντοτε με τις στατιστικές ότι τα περισσότερα κρούσματα ληστειών διαδραματίζονται κατά την περίοδο των εορτών και των καλοκαιρινών διακοπών. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές τις περιόδους οι περισσότεροι απουσιάζουν από τις οικίες τους και οι κακοποιοί βρίσκουν το πεδίο ελεύθερο να δράσουν ανενόχλητοι. Για αυτό πρέπει και εμείς να λάβουμε τα ανάλογα μέτρα. Η εγκατάσταση ενός συναγερμού ασφαλείας στο σπίτι  είναι πλέον μια προσιτή κίνηση για τους περισσότερους από εμάς και αποτελεί τη καλύτερη θωράκιση του χώρου μας. Η θέα και μόνο της εξωτερικής σειρήνας αποτρέπει κάθε πιθανό διαρρήκτη από το να μπει στο κόπο να παραβιάσει το σπίτι μας. Υπάρχουν βέβαια και άλλα μέσα προστασίας να επιλέξουμε όπως είναι η τοποθέτηση μίας πόρτας ασφαλείας η οποία κρίνεται και αυτή ως μια καλή λύση για να αισθανθούμε πιο ασφαλείς καθώς επίσης και να φροντίσουμε να ασφαλίσουμε και όλα τα υπόλοιπα ανοίγματα του χώρου μας όπως είναι παράθυρα και παντζούρια τοποθετώντας ειδικά κλειδώματα ασφαλείας και μπάρες.

Τέλος , είτε επιλέξουμε ένα συναγερμό τελευταίας τεχνολογίας είτε κάποιο άλλο σύστημα ασφαλείας για την οικία μας, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει πάντοτε να κλείνουμε καλά το σπίτι πριν φύγουμε από αυτό και ας πρόκειται και για λίγα λεπτά της ώρας. Να μην ενημερώνουμε άσχετα άτομα για επικείμενη πολυήμερη απουσία μας αλλά αντιθέτως να ενημερώνουμε δικό μας έμπιστο άνθρωπο ώστε να έχει το νου του όσο λείπουμε εμείς.

 

No tags

cropped-cropped-hands-and-house

Η σύγχρονη εποχή στην οποία ζούμε βάλλεται από εγκληματικότητα άνευ προηγουμένου . Η ασφάλεια και  προστασία είναι αγαθά που ανάγονται σε υψίστης προτεραιότητας ζητήματα. Ευτυχώς όμως που εκτός από αυτά τα άσχημα, η εποχή μας φέρνει και κάτι θετικό , την τεχνολογική άνθηση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας συμπεριλαμβανόμενης και αυτής στα θέματα της προσωπικής μας ασφάλειας. Χάρη στη ραγδαία ανάπτυξη στα θέματα της τεχνολογίας ή συναγερμοί σπιτιών μπορούν να μας παρέχουν ασφάλεια στον ιδιωτικό μας χώρο, ή  τιμή ενός συναγερμού ασφαλείας στο χώρο μας δεν φαντάζει απαγορευτική για ένα μέσο προϋπολογισμό.

Ιδιαίτερα αν λάβετε υπόψη σας ότι στην αγορά σήμερα θα βρείτε μια πληθώρα από συστήματα συναγερμών νέας γενιάς όλων των τύπων και για όλα τα βαλάντια .Αρκεί βέβαια να είστε προσεκτικοί με την επιλογή που θα κάνετε, να είστε σίγουροι ότι το σύστημα ασφαλείας που θα προμηθευτείτε πρωτίστως να είναι αξιόπιστο . Μην επιλέξετε με μοναδικό και μόνο  γνώμονα την φθηνότερη τιμή. Η τοποθέτηση ενός συναγερμού ασφάλειας αποτελεί επένδυση και ως τέτοια θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε.

Καλό θα ήταν πριν κάνετε την έρευνα αγοράς , να έχετε ήδη μελετήσει τον χώρο σας ώστε να δείτε ποιες είναι οι ανάγκες του σε φύλαξη και τη μετρά ασφάλειας χρειάζεστε και τη είδος συναγερμό χρειάζεστε, πόσα είναι τα ανοίγματα που θέλετε να καλύψετε κλπ. Αυτό μπορείτε να το κάνετε εσείς οι ίδιοι ή ακόμα καλύτερα να το αναθέσετε σε κάποιον έμπειρο τεχνικό εγκαταστάτη συναγερμών ο οποίος και θα αναλάβει να σας ετοιμάσει μια μελέτη για το χώρο σας. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε από πριν ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Να έχετε ξεκάθαρη εικόνα του τι περιμένετε από το συναγερμό που θέλετε να εγκαταστήσετε έτσι ώστε τα χρήματα και ο κόπος σας να μην πάνε χαμένοι.

Μια καλή ερευνά μπορείτε να κάνετε στο διαδίκτυο στη μηχανή αναζήτησης της Google οπού εκεί θα βρείτε αρκετές εταιρείες συναγερμών. Μια από αυτές της εταιρίες είναι και ή  www.synagermoi-spition.gr  πιστοποιημένη επιχείρηση συστημάτων ασφάλειας που δραστηριοποιείτε στο χώρο 20 έτη αν θέλετε για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε και με το κατάστημα στο τηλέφωνο  211 790 4007

No tags

Απρ/16

1

Aσύρματα συστήματα συναγερμού

asyrmataalarms

Η επιλογή ενός ασύρματου συναγερμού ασφαλείας αποτελεί την ιδανική λύση προστασίας του χώρου σας. Σαν κυριότερο προτέρημά τους αποτελεί το γεγονός ότι δεν απαιτούν καλώδια για την λειτουργία τους . Αυτό και μόνο αποτελεί πολύ μεγάλη διευκόλυνση γιατί σας σώζει από μεγάλο μπελά με το να τραβάτε καλώδια σε όλο σας το σπίτι. Επιπλέον, έχουν την δική τους αυτονομία γιατί λειτουργούν με τη χρήση μπαταριών και δεν επηρεάζονται από διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Επιπλέον, θα διαπιστώσετε ότι ένας ασύρματος συναγερμός είναι και πολύ εύκολος στη χρήση .Ηλικιωμένοι και παιδιά μπορούν εύκολα να εξοικειωθούν στο χειρισμό τους ακριβώς γιατί δεν είναι πολύπλοκοι.

Η απόφαση σας θα σας απαλλάξει από τον τυραννικό φόβο του να λείψετε από το σπίτι σας αλλά και της ανασφάλειας που νιώθετε όταν είστε ήδη μέσα σε αυτό. Με τη βοήθεια ενός απλού κινητού τηλεφώνου , θα είστε σε θέση να γνωρίζετε τι συμβαίνει μέσα στο χώρο σας ενώ εσείς απουσιάζετε, είτε έχετε πάει στο γραφείο είτε στην άλλη άκρη της γης για διακοπές! Θα δείτε ότι με την απόκτηση ενός ασύρματου συστήματος ασφαλείας θα νιώσετε αμέσως την θαλπωρή στο σπίτι που τόσο πολύ αναζητάτε και όχι μόνο.

Οι ασύρματοι συναγερμοί είναι εξίσου λειτουργικοί και για τους εργασιακούς χώρους. Βασική προϋπόθεση ωστόσο πριν προχωρήσετε στην τοποθέτηση του συστήματος ασφαλείας σας είναι πρωτίστως να απευθυνθείτε σε τεχνικό εγκαταστάτη με πιστοποίηση και απόλυτη γνώση του αντικειμένου. Η εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος ασφαλείας επιπόλαια χωρίς την ανάλογη μελέτη και προετοιμασία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αντί να τα λύσει. Για αυτό πριν από οτιδήποτε , εξετάστε προσεχτικά το χώρο σας και δείτε τα σημεία που μπορούν να αποτελέσουν πιθανή είσοδο σε διαρρήκτες και εκεί να εστιάσετε στη θωράκισή τους πάντα με την συμβολή ενός επαγγελματία του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα μας. www.synagermoi-spition.gr ή τηλεφωνήστε μας για να σας ενημερώσουμε για τα ασύρματα προϊόντα μας

No tags

perimetrikoisynagermoi

Τι ακριβώς είναι η Περιμετρική προστασία εξωτερικού χώρου; Είναι ακριβώς αυτό το οποίο αναφέρει η ίδια πρόταση ,δηλαδή πρόκειται για την ασφάλιση ενός χώρου από το εξωτερικό του με συστήματα συναγερμού εξωτερικών δεσμών.

Η φιλοσοφία αυτού του τύπου προστασίας με εξωτερικές δέσμες διέπετέ από το γεγονός ότι όλες οι παραβιάσεις ανεπιθύμητων επισκεπτών ξεκινούν από την εισβολή στον περιβάλλοντα χώρο τοις οικία μας. Μόλις αυτό γίνει στη πράξη, τότε και η είσοδος εντός της οικίας είναι πάρα πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί. Ο σκοπός της περιμετρικής φύλαξης έχει ως σκοπό να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε κάθε εξωτερική παρέμβαση. Η φύλαξη αυτού του τύπου είναι ιδανική τόσο για οικίες όσο και για βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους που βρίσκονται εντός μεγάλων οικοπέδων και είναι πολύ δύσκολο να φυλάσσονται περιμετρικά και συνεχόμενα.

Η λειτουργία της εξωτερικής περιμετρικής προστασίας γίνεται με δύο τρόπους. Ο πρώτος γίνεται με τη χρήση δεσμών ( φωτοδέσμες) . Δεν είναι ορατές και με τη χρήση ενός πομπού και των ανιχνευτών που τοποθετούνται σε αντικριστά σημεία περιμετρικά του χώρου που θέλετε να ασφαλίσετε , ‘’πιάνουν ‘’ όποια κίνηση περάσει μέσα από αυτές. Αυτοί οι ανιχνευτές επιπλέον διαθέτουν ανοχή σε ψευδοσυναγερμούς, δηλαδή μπορούν να ξεχωρίσουν τις κινήσεις που λαμβάνουν , αν πρόκειται ας πούμε για διαφορά μικρά αντικείμενα που τα πήρε ο αέρας και τα σκόρπισε μέσα στο πεδίο ή και πουλιά που πετούν μπροστά από το φυλασσόμενο χώρο.
Ο δεύτερος τρόπος που αφορά στην περιμετρική προστασία του χώρου επιτυγχάνεται και με την χρήση υπέρυθρων ανιχνευτών που κάνουν εντοπισμό σύμφωνα με την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπεται μέσα στο πεδίο τους. Οι πιο αποτελεσματικοί ανιχνευτές κινήσεις αυτού του τύπου είναι σε θέση να διαχωρίσουν αν η ακτινοβολία που έχουν ανιχνεύσει αφορά έναν άνθρωπο ή ένα ζώο . Οι περισσότεροι βιομηχανικοί χώροι και αποθήκες αλλά ακόμα και σπίτια εντός μεγάλων εκτάσεων διαθέτουν σκύλους ως φύλακες . Οπότε μπορείτε να φανταστείτε το μπέρδεμα που μπορεί να προκύψει αν ο περιμετρικός μας συναγερμός δεν διαθέτει την ανάλογη ανοχή σε ψεύτικους συναγερμούς.

Σαν συμπέρασμα όλων των προαναφερθέντων είναι ότι η περιμετρική φύλαξη λειτουργεί αποτρεπτικά έναντι των πιθανών εισβολών και είναι η ιδανική λύση προστασίας για όσους διαθέτουν μεγάλους εξωτερικούς χώρους.

No tags

synagermoiasfaleias

Έχετε πάρει επιτέλους την απόφαση να εγκαταστήσετε έναν συναγερμό σπιτιού στο χώρο σας και μπράβο σας για αυτή την ορθή επιλογή. Πώς όμως προχωράμε από εδώ και στο εξής; Πώς γίνεται η επιλογή του πλέον κατάλληλου συστήματος ασφαλείας που να καλύπτει στο απόλυτο τις δικές μας ανάγκες σε προστασία και ασφάλεια;

Σε πρώτη φάση θα πρέπει να απευθυνθούμε σε μια σοβαρή εταιρεία του χώρου των συστημάτων ασφαλείας που να είναι πιστοποιημένη και να έχει κάποια χρόνια προϋπηρεσίας . Θέλει μεγάλη προσοχή στην επιλογή του προμηθευτή του συναγερμού , διότι υπάρχουν πολλοί στο χώρο αυτό και δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν διαθέτουν την επαρκή τεχνογνωσία και εμπειρία που απαιτείται στην εγκατάσταση συναγερμών ασφαλείας και φυσικά υπολείπονται και των ανάλογων πιστοποιήσεων . Δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας . Είναι πολλοί οι παράγοντες που θα καθορίσουν την αποτελεσματικότητά του για να μείνετε στο τέλος απολύτως ευχαριστημένοι και ήσυχοι ότι είστε πλέον ασφαλείς στο χώρο σας.

Αφού έχετε καταλήξει στην εταιρεία που θα απευθυνθείτε, μένει να κλείσετε κάποιο ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς εγκαταστάτες που διαθέτουν , ο οποίος θα έρθει στο χώρο σας μετά από προσυννενόηση μαζί σας για να τον επιθεωρήσει από κοντά και στενά . Αυτή η διαδικασία γίνεται για να σας ετοιμάσει μία ολοκληρωμένη μελέτη του σπιτιού ή γραφείου σας προκειμένου να εξακριβωθούν οι ειδικές του ανάγκες σε προστασία ώστε στο τέλος να επιλέξετε και τον κατάλληλο συναγερμό που θα σας καλύπτει στο απόλυτο. Συνήθως η επίσκεψη αυτή γίνεται χωρίς χρέωση. Φροντίστε ωστόσο ότι ο τεχνικός που θα σας επισκεφτεί να διαθέτει και την ανάλογη άδεια εγκαταστάτη ώστε να είστε σίγουροι για την αξιοπιστία και φερεγγυότητα της μελέτης που θα σας ετοιμάσει. Αυτή αποτελεί το Α και το Ω  για την ορθή επιλογή του κατάλληλου συστήματος ασφαλείας. Η μελέτη αυτή θα καθορίσει την επιλογή μεταξύ ασύρματου ή ενσύρματου συναγερμού.

Όποιο σύστημα συναγερμού τελικά επιλέξετε , βεβαιωθείτε ότι θα συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον 2 χρόνων μαζί με τα ανάλογα πιστοποιητικά  που θα πιστοποιούν την αυθεντικότητα και γνησιότητα του συστήματος συναγερμού καθώς επίσης και το εργοστάσιο κατασκευής. Σιγουρευτείτε ότι παίρνετε ακριβώς αυτό για το οποίο πληρώνεται. Επίσης , πριν από οτιδήποτε , ενημερωθείτε και για τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης του συστήματος ασφαλείας που θέλετε να τοποθετήσετε. Πόσο είναι το κόστος και αν ο εγκαταστάτης σας θα φροντίζει και για αυτό. Και το πιο σημαντικό , να μάθετε αν θα έχετε άμεση τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση έκτακτης βλάβης . Απαιτήστε όλες αυτές οι διαβεβαιώσεις να σας δοθούν εγγράφως για να είστε σίγουροι ότι δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς προστασία .

Τέλος , με την τοποθέτηση ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας , θα έχετε και τη δυνατότητα να τον συνδέσετε σε κάποιο κέντρο λήψης σημάτων . Με τον τρόπο αυτό θα νιώθετε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στο χώρο σας γιατί θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε 24ωρη βάση και για 365 μέρες το χρόνο για ότι θα συμβαίνει στο χώρο σας όσο θα απουσιάζετε από αυτόν , είτε πρόκειται για απόπειρα διάρρηξης είτε για κάποιο άλλο συμβάν όπως για παράδειγμα για διακοπή ρεύματος ή πρόβλημα στην τηλεφωνική σας γραμμή.

Θα δείτε ότι με την απόκτηση ενός συναγερμού τελευταίας γενιάς, εκτός του ότι θα απολαμβάνετε την πολυπόθητη ασφάλεια στο χώρο σας, θα είστε και σε θέση να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο άλλες τόσες πρακτικές εφαρμογές που κάνουν τη ζωή μας ακόμα πιο εύκολη σε καθημερινή βάση.

No tags

sistimatasynagermoy

Η εγκληματικότητα στις μέρες μας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Δεν μπορούμε πια να ζούμε στην ανεμελιά παλαιότερων εποχών. Το παρήγορο ωστόσο είναι το γεγονός ότι μπορούμε και εμείς οι ίδιοι παίρνοντας μερικά απλά μέτρα, που δεν κοστίζουν σε τίποτα ,να προστατέψουμε τον χώρο μας.
Βεβαίως, με την ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας , υπάρχουν πλέον ευρέως στην αγορά σύγχρονες λύσεις για την απόλυτη θωράκιση της οικίας σας το κατάστημα σας ή την επιχείρησή σας σε σχετικά προσιτές τιμές πια. Τέτοιες λύσεις αποτελούν τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας όπως είναι οι συναγερμοί οικιών, κάμερες παρακολούθησης , συστήματα θυροτηλεοράσεων που είναι ιδανικές εφαρμογές για όσους κατοικούν σε πολυκατοικίες αλλά και πολλά άλλα εργαλεία προστασίας τελευταίας γενιάς .
Οι εφαρμογές των σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας θα σας ενθουσιάσουν . Μπορούν σχεδόν να κάνουν τα πάντα χάριν στην εξέλιξη των ψηφιακών τεχνολογιών. Για παράδειγμα , σήμερα θα βρείτε κάμερες παρακολούθησης που μπορούν να καταγράφουν εικόνες ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι και με τέλεια ευκρίνεια. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με την καταγραφή ήχων .Αρκεί να γνωρίζετε καλά τις ανάγκες του δικού σας χώρου και πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε. Το κόστος έρχεται σε ευθεία συνάρτηση με τις απαιτήσεις προστασίας που επιθυμείτε . Εάν έχετε σκοπό να μετατρέψετε το σπίτι σας σε σωστό φρούριο, αυτό είναι εφικτό αλλά θα πρέπει να επωμιστείτε το κόστος. Το καλό σήμερα είναι ότι οι τιμές είναι πλέον πιο προσιτές για ακόμη περισσότερους ιδιοκτήτες.
Μία άλλη λύση πιο προσιτή αποτελούν και οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας οι οποίες πέρα από την αποτελεσματική προστασία του χώρου σας , προσδίδουν και μια νότα ανανέωσης και αλλαγής στην εξωτερική όψη της οικίας ή του γραφείου σας.
Βεβαίως , υπάρχουν και άλλες λύσεις για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν ένα σύστημα συναγερμού ή να εγκαταστήσουν κάποια πόρτα ασφαλείας. Μπορείτε κάλλιστα κάνοντας μερικά απλά και ευνόητα πράγματα , να αμυνθείτε σε μεγάλο βαθμό έναντι των διαρρηκτών και των επιτηδείων.
Πάντοτε να κλειδώνετε το χώρο σας όποτε φεύγετε από το χώρο σας είτε πρόκειται για ελάχιστα λεπτά της ώρας είτε για μέρες συνεχόμενες. Εάν διαμένετε σε πολυκατοικία , καλό θα ήταν να κλειδώνετε την κεντρική είσοδο όλες τις ώρες ,όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νύκτας , και να παρακολουθείτε στενά ποιοι εισέρχονται σε αυτήν . Ιδανική λύση στη περίπτωση αυτή αποτελούν τα σύγχρονα θυροτηλέφωνα που δίνουν τη δυνατότητα να έχουν εικόνα οι ένοικοι όλες τις ώρες της κεντρικής τους εισόδου .Επίσης, μπορούν τα θυροτηλέφωνα να έχουν ενδοεπικοινωνία μεταξύ τους για ακόμα πιο αποτελεσματικό έλεγχο της εισόδου.
Να μην εμπιστεύεστε τα κλειδιά σας στον οποιονδήποτε και στην παραμικρή υπόνοια ότι έχουν χαθεί ή παραπέσει σε λάθος χέρια, αλλάξτε άμεσα κλειδαριά. Αποφεύγετε να διατυμπανίζετε τα σχέδια διακοπών σας σε άσχετα άτομα.
Τέλος, να μην φυλάσσεται μεγάλα χρηματικά ποσά ή τιμαλφή στο σπίτι. Αν όμως είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε, κρατήστε το επτασφράγιστο μυστικό.

No tags

aaaaaΝαι , πράγματι ακούγεται εφιαλτικό. Είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο που μπορεί να προκύψει. Δεν παύει όμως να αποτελεί μία πιθανότητα που ευχόμαστε να μη συμβεί σε κανέναν. Τί πρέπει να κάνει κάποιος όμως εάν συμβεί κάτι τέτοιο; Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι με τους διαρρήκτες . Αυτό θα τους πανικοβάλλει και τότε είναι που γίνονται τα μοιραία. Ο κλέφτης δεν ξεκινά με σκοπό να σκοτώσει. Θέλει αποκλειστικά και μόνο το γρήγορο και ανέξοδο κέρδος. Αν όμως τον αιφνιδιάσετε , είναι άγνωστο πώς μπορεί να αντιδράσει στο πανικό του. Για αυτό σε καμία περίπτωση δεν το ρισκάρουμε .

Εάν είστε στο κρεβάτι σας τη στιγμή της διάρρηξης , προσποιηθείτε ότι κοιμάστε όσο πιο πειστικά μπορείτε υπό τις συνθήκες αυτές. Αν μπορείτε , κλειδωθείτε μέσα και μείνετε εκεί μέχρι να φύγει. Επίσης, εάν μπορείτε χωρίς να γίνεται αντιληπτοί , καλέστε την αστυνομία και αφήστε την γραμμή ανοιχτή .Τέλος, αν έχετε οπτική επαφή , προσπαθήστε να συγκρατήσετε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε σχετικά με τη περιγραφή των δραστών , για να βοηθήσετε τις αρχές για τον εντοπισμό τους . Αφού φύγουν , μη πειράξετε τίποτα στο χώρο , μη μπείτε στη διαδικασία να συμμαζέψετε ή να ελέγξετε τι σας έχουν αφαιρέσει και τι όχι στη ληστεία γιατί έτσι μπορεί να καταστρέψετε πολύτιμα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζεται η σήμανση για την σύλληψη των ληστών

Στη περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς, μην αποπειραθείτε να αμυνθείτε για κανένα λόγο. Προσπαθήστε να μην τους φέρεται αντιρρήσεις και δώστε ότι ζητήσουν. Συνήθως, αυτό που θέλουν είναι μόνο να κλέψουν και να φύγουν. Κρατείστε τη ψυχραιμία σας και μη κάνετε ή πείτε οτιδήποτε θα μπορούσε να τους εξιτάρει. Η ζωή σας είναι πολύ πιο πολύτιμη από οτιδήποτε μπορεί να σας κλέψουν.

synagermoi spition

No tags

Ιαν/16

13

Μετρά ασφάλειας για διαμερίσματα

synagermoi-symboyles

Όπως ένας ιδιοκτήτης ισόγειας μονοκατοικίας παίρνει όλα τα ανάλογα μέτρα ασφάλειας για τον χώρο του, κατά τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να
προφυλάσσονται και όσοι κατοικούν σε διαμερίσματα , ανεξαρτήτως ορόφου.
Δυστυχώς , κυριαχεί η εσφαλμένη αντίληψη ότι όσοι μένουν σε πολυκατοικίες δεν πέφτουν εύκολα θύματα διαρρήξεων. Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική κυρίως επειδή η πρόσβαση μπορεί να γίνει από πολλά και διαφορετικά σημεία και απρόβλεπτα. Ευτυχώς όμως , υπάρχουν κάποια μέτρα που μπορεί κάποιος να πάρει που κατοικεί σε διαμέρισμα και θέλει να προστατέψει αποτελεσματικά το χώρο του.

Καταρχάς, φροντίστε την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας. Να την κλειδώνετε όλες τις ώρες και οι ένοικοι να είναι εξαιρετικά προσεχτικοί με τα άτομα που εισέρχονται σε αυτήν. Θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού ή να τοποθετήσετε κάμερες ασφάλειας ή και θυροτηλέφωνα σε κάθε διαμέρισμα ώστε να παρακολουθούν στενά όλοι οι κάτοικοι ποιοι εισέρχονται στο κτίριο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ασφαλίσετε και τους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας όπως είναι τυχόν αποθηκευτικοί χώροι , γκαράζ , ταράτσα , εσωτερικές σκάλες. Φροντίστε να υπάρχει καλός φωτισμός παντού τη νύχτα. Ένα σύστημα παρακολούθησης μέσω καμερών κρίνετε απαραίτητος διότι οι πολυκατοικίες συνήθως διαθέτουν μεγάλους χώρους με πολλά κρυφά σημεία όπου δεν είναι καθόλου εύκολο να επιτηρούνται συνεχώς από τους ενοίκους γιατί απαιτούν τη φυσική παρουσία τους πράγμα εντελώς ανέφικτο.

Ασφαλίζετε πάντοτε το διαμέρισμά σας όταν φεύγετε , έστω αν πρόκειται για μερικά λεπτά. Δώστε μεγάλη προσοχή όσοι διαθέτετε μπαλκόνια και ιδιαίτερα εάν επικοινωνούν στενά με μπαλκόνια γειτονικών διαμερισμάτων. Βλέπετε , τα μπαλκόνια καθιστούν την πρόσβαση στο σπίτι σας ακόμα πιο εύκολη υπόθεση. Δίνουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες για εισβολή. Για όλους αυτούς τους λόγους θα ήταν συνετό να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ασφαλείας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Με ένα σύγχρονο συναγερμό, ασύρματο ή καλωδιακό, η επιλογή είναι καθαρά δική σας υπόθεση, θα νιώσετε την απόλυτη ασφάλεια που πάντα ονειρευόσασταν. Και για ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά , όλα τα συστήματα ασφαλείας τελευταίας γενιάς μπορούν να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων που πραγματικά με τις πληροφορίες και ενημερώσεις που θα σας παρέχουν ολόκληρο το 24ωρο καθημερινά, θα σας κάνουν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε ήδη στο σπίτι σας ενώ μπορεί να βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά!

Σήμερα, η απόκτηση ενός συναγερμού ασφαλείας έχει γίνει πιο προσιτή από ποτέ. Εκμεταλλευτείτε το άμεσα και θωρακίστε αποτελεσματικά το διαμέρισμά σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε!

No tags

systimata-asfalias
Το θέμα της ασφάλειας σήμερα έχει εξελιχθεί σε μείζον πρόβλημα. Η εγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί στα ύψη κάνοντας τη ζωή όλων ακόμα πιο δύσκολη. Οι άνθρωποι είναι διαρκώς σε αναζήτηση του πιο αποτελεσματικού μέσου προστασίας .Βασικά , ένας χώρος μπορεί να θεωρείται αρκετά ασφαλής εάν διαθέτει μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και ένα σύστημα ασφαλείας. Δεν αρκούν μόνο αυτά όμως δυστυχώς. Πρέπει να είμαστε συνέχεια σε επαγρύπνηση και να φυλαγόμαστε όλες τις ώρες κάνοντας μερικές απλές κινήσεις οι οποίες σε τελική ανάλυση δεν θα μας επιβαρύνουν ιδιαίτερα οικονομικά .Αφήστε που είναι πράγματα που είναι ευνόητα. Η σωστή απάντηση καμιά φορά είναι αυτή που όλοι θεωρούμε δεδομένη και τελικά δεν εφαρμόζουμε ποτέ. Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς λοιπόν για να αισθανθούμε ασφαλείς στο χώρο μας ;

Πρώτα από όλα να θυμόμαστε πάντοτε ότι δεν φεύγουμε ποτέ από το σπίτι χωρίς να το έχουμε ασφαλίσει από πριν . Κλείνουμε καλά πόρτες και παράθυρα και κλειδώνουμε την κεντρική είσοδο και ας πρόκειται απλώς να λείψουμε για μερικά μόνο λεπτά. Τόσο χρειάζεται ο πονηρός κλέφτης που καιροφυλαχτεί για να δράσει. Φροντίζουμε να τοποθετήσουμε κλειδαριές ασφαλείας σε συρόμενες πόρτες για να μην μπορούν να παραβιαστούν . Οι συρόμενες πόρτες τείνουν να είναι εύκολος στόχος γιατί μπορεί ο διαρρήκτης να τις βγάλει από τη ράγα τους αφού έχει ήδη παραβιάσει την κλειδαριά.

Μην ανοίγετε τη πόρτα σας στον οποιονδήποτε χωρίς να γνωρίζετε από πριν ποιος είναι. Επίσης να προσέχετε να μη κάνουν τα παιδιά σας το ίδιο και ας βρίσκεστε και εσείς μέσα στο σπίτι μαζί τους. Για αυτή τη περίπτωση θα μπορούσατε να βάλετε ένα ΄΄ματάκι΄΄ στη πόρτα σας για να επιθεωρείτε την κεντρική σας είσοδο χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε. Επίσης καλό θα ήταν να τοποθετήσετε ένα σύρτη ο οποίος σας επιτρέπει να ανοίγετε τη πόρτα σας τόσο ώστε να δείτε ποιος είναι στο κατώφλι σας και ο οποίος δεν επιτρέπει την πόρτα να ανοίξει από έξω προς τα μέσα σε περίπτωση που ο ΄΄επισκέπτης΄΄ θέλει να εισέλθει βίαια στο χώρο σας. Επιτρέπει στη πόρτα να ανοίγει πού λίγο , τόσο ώστε να έχετε μόνο οπτική επαφή.

Η καλύτερη λύση είναι να εγκαταστήσετε έναν συναγερμό ασφάλειας που θα μπορεί να μας παρέχει ασφάλεια 24ωρες και την δυνατότητα να συνδεθεί σε κέντρο λήψεως σημάτων συναγερμού που θα μας παρέχει ενημέρωση εμάς και της αρχές σε περίπτωση απόπειρας διαρρήξεως. Φροντίστε επίσης να υπάρχει καλός φωτισμός εξωτερικά του σπιτιού σας. Οι κλέφτες προτιμούν να δρουν στο σκοτάδι για αυτό και εσείς πρέπει να έχετε φως παντού και να κάνετε τη δουλειά τους δύσκολη. Μπορείτε να εφοδιαστείτε με ανιχνευτές κίνησης που είναι φώτα που ανάβουν μόλις εντοπίσουν κίνηση και μετά σβήνουν. Έτσι δεν έχετε να ανησυχείτε για σπατάλη στο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης , αν το σπίτι σας περιβάλλετε από δέντρα και θάμνους , φροντίστε να μην καλύπτουν τις εισόδους και τα παράθυρα γιατί έτσι πάρεχετε κάλυψη στους εισβολείς για να κάνουν διάρρηξη . Για αυτό θα πρέπει να τα κλαδεύετε και επίσης να κόψετε αν χρειαστεί και κάποιο δέντρο το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν σκάλα που να οδηγεί κατευθείαν στο χώρο σας.

Αν κάνετε αυτές τις απλές κινήσεις , σίγουρα θα μειώσετε κατά πολύ το ενδεχόμενο διάρρηξης στο χώρο σας.

No tags

Νοέ/15

13

Συμβουλές ασφάλειας από ειδικούς

synagermoi-gia-spitia

Σήμερα περισσότερο από ποτέ η ανάγκη για προστασία και ασφάλεια έχει μετατραπεί σε είδος πρώτης ανάγκης. Πλέον , οι διαρρήξεις έχουν καθημερινή συχνότητα. Δεν μπορεί κάποιος να αισθανθεί απόλυτα ασφαλείς πια στον προσωπικό του χώρο. Πρέπει οπωσδήποτε εμείς οι ίδιοι πλέον να λάβουμε τα μέτρα μας για την ορθή αντιμετώπιση του πιεστικού αυτού προβλήματος της έλλειψης ασφάλειας . Δυστυχώς , η πολιτεία αδυνατεί να αντιμετωπίσει όλα τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών με αποτέλεσμα εμείς οι απλοί πολίτες να αισθανόμαστε απόλυτα έρμαια στις κακόβουλες διαθέσεις των κακοποιών. Ευτυχώς όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι για να βοηθήσουμε την κατάσταση και να προφυλαχθούμε αρκετά αποτελεσματικά. Ως οι πλέον ειδικοί στα θέματα ασφάλειας , μπορούμε να σας διαφωτίσουμε παραθέτωντάς σας μερικές πρακτικές συμβουλές ασφάλειας για να ξανά αισθανθείτε ασφαλείς νιώθοντας και πάλι τη θαλπωρή μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

Αυτό που πρέπει πρωτίστως να έχετε κατά νου είναι να ενεργείτε βάση κοινής λογικής. Σκοπός είναι να κάνετε τα πράγματα όσο πιο δύσκολα γίνεται για τους επίδοξους κλέφτες. Καταρχάς, μη φεύγετε ποτέ από το σπίτι αφήνοντας το σπίτι σας ανασφάλιστο . Έστω και αν πρόκειται να λείψετε για ελάχιστο χρόνο , φροντίστε να κλειδώσετε καλά όλα τα παράθυρα και τις πόρτες. Ακόμη και αν το διαμέρισμά σας βρίσκεται σε όροφο, και πάλι κινδυνεύετε. Να έχετε κατά νου ότι οι κακοποιοί χτυπούν όπου βρουν για αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δίνετε στόχο.

Θωρακίστε την πόρτα εισόδου σας. Τοποθετήστε ματάκι για να βλέπετε ποιος χτυπά χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε για να δείτε ποιος είναι. Σε καμία περίπτωση δεν ανοίγουμε την πόρτα μας χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι. Επίσης , καλό θα ήταν να τοποθετήσετε και ένα φως πάνω από την πόρτα του οποίου ο διακόπτης να βρίσκεται εντός του σπιτιού ώστε να έχετε πάντοτε καλή ορατότητα κοιτώντας μέσα από το ματάκι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Άλλη μια απαραίτητη τροποποίηση για την εξώπορτά σας είναι η αντικατάσταση της απλής κλειδαριάς με μία κλειδαριά ασφαλείας . Προτιμήστε τη νέου τύπου με το κοντό κλειδί που είναι ότι πιο νέο κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά. Ο επίδοξος διαρρήκτης δεν θα μπει καν στον κόπο να διαρρήξει μια κλειδαριά ασφαλείας ακριβώς γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να παραβιαστεί. Αντιθέτως, ο κλέφτης δεν θα διστάσει μπροστά σε μια απλή κλειδαριά η οποία ανοίγει με μεγάλη ευκολία. Ακόμη και αν διαθέτετε ήδη μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας , καλό θα ήταν να την ενισχύσετε τοποθετώντας και μια επιπλέον κλειδαριά ασφαλείας.

Μία άλλη καλή κίνηση είναι να εγκαταστήσετε κάποιο συναγερμό ασφαλείας . Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από διάφορους τύπους συναγερμών , κατάλληλοι τόσο για σπίτια όσο και για διαμερίσματα οι οποίοι μπορούν και να συνδεθούν και σε κέντρο λήψης σημάτων για ακόμη μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Πέρα από την επιπλέον προστασία που θα έχετε με τη σύνδεση του συστήματος ασφαλείας σε ένα κέντρο λήψης σημάτων , θα λαμβάνετε ενημερώσεις όλο το 24ωρο και για διάφορα άλλα περιστατικά που μπορούν να συμβούν στον χώρο όπως είναι οι διακοπές ρεύματος , προβλήματα στη τηλεφωνική γραμμή ακόμη και για διαρροές αερίου και πλημμύρες! Η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας αποτελεί την πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη προστασία για το χώρο σας.

Εάν διαθέτετε περιβάλλοντα χώρο , φροντίστε αυτός να διαθέτει επαρκή φωτισμό κατά τις νυκτερινές ώρες. Τα κρυφά και σκοτεινά σημεία είναι άσσοι στα μανίκια των διαρρηκτών διότι τους εξασφαλίζουν κάλυψη όταν θέλουν να εισβάλλουν και τους βοηθούν τη στιγμή της διαφυγής γιατί δεν γίνονται ορατοί στο σκοτάδι. Ακριβώς για αυτό τον λόγο θα πρέπει να φροντίσετε να φωτίσετε όλα αυτά τα σημεία που είναι κρυμμένα και παραμένουν μέσα στο σκοτάδι. Μπορείτε επίσης παράλληλα με το φράκτη ή του τοίχου περίφραξης, ακόμη και γύρω από τη βεράντα σας εάν κατοικείτε σε διαμέρισμα, να τοποθετήσετε ακανδώθη φυτά.Τα φυτά αυτά εκτός από μία όμορφη νότα στο χώρο σας , παρέχουν και προστασία γιατί βλέποντας τα , ο επίδοξος διαρρήκτης θα αλλάξει αμέσως γνώμη γιατί στη προσπάθειά του να εισβάλλει στο σπίτι σας κινδυνεύει σε μεγάλο βαθμό να τραυματιστεί, οπότε δεν θα μπει στη διαδικασία να χτυπήσει το σπίτι σας.

Τέλος , αν είστε φιλόζωοι τύποι, ένας άλλος καλός τρόπος για να προστατέψετε το χώρο σας και να αισθανθείτε ασφάλεια θα ήταν να πάρετε ένα σκύλο. Μην φανταστείτε ότι θα πρέπει να βρείτε κάποιο τεράστιο και με φονικές διαθέσεις. Δεν θέλετε το σκύλο ως φύλακα αλλά ως ‘’σειρήνα’’ . Οι σκύλοι ως γνωστόν διαθέτουν έκτη αίσθηση , είναι ευαίσθητοι στους ήχους , στις μυρωδιές , στο κάθε τι. Έτσι ,είναι οι πρώτοι ένοικοι στο σπίτι που θα αντιδράσουν άμεσα στη πρώτη ύποπτη ένδειξη. Μόλις διαισθανθούν την ύπαρξη κάποιου παρείσακτου , ακόμα και αν βρίσκεται μακριά από το σπίτι, θα αρχίσουν να αντιδρούν γαβγίζοντας και να φέρονται αναστατωμένα . Έτσι λειτουργούν σαν ζωντανοί συναγερμοί ειδοποιώντας εσάς και τους γείτονες αλλά και αποτρέποντας κάθε πιθανό εισβολέα να ολοκληρώσει το έργο του.

Από όλα τα προαναφερόμενα , γίνεται ξεκάθαρο ότι η διαφύλαξη της ασφάλειας μας τις περισσότερες φορές δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.

No tags

synagermoispition
Η ασφάλεια ήταν πάντοτε από αρχαιοτάτων χρόνων βασική ανάγκη των ανθρώπων . Όλες οι οργανωμένες κοινωνίες ανά τους αιώνες επινοούσαν διάφορες μεθόδους προστασίας και φύλαξης ανάλογα με τη κουλτούρα και το βιοτικό τους επίπεδο. Όσο πιο ανεπτυγμένη ήταν η κοινωνία, τόσο πιο εκλεπτυσμένα ήταν και τα μέσα που χρησιμοποιούσαν για να προφυλαχτούν από τους εξωτερικούς κινδύνους.

Έτσι και εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι, τώρα περισσότερο από ποτέ ίσως , αναζητούμε τα καταλληλότερα μέσα για την ασφάλεια και προστασία μας . Η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας μαζί με την άναρχη ανάμειξη λαών και πολιτισμών που δεν έχουν κανένα απολύτως κοινό μεταξύ τους, έχει κάνει πολύ δύσκολη την επιβίωση του σύγχρονου ανθρώπου χωρίς κάποια στοιχειώδη παροχή προστασίας. Σήμερα, ιδιαίτερα με την άνοδο του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων , οι ανάγκες σε προστασία έχουν όχι μόνο αυξηθεί, αλλά είναι πλέον πολύ πιο πολύπλοκες και απαιτητικές.

Σαν φυσική συνέπεια όλων των προαναφερθέντων έχουμε την άνθιση και εξάπλωση όλων των ειδών συστημάτων ασφαλείας. Πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να βρει από συστήματα ασφάλειας ,κάμερες ασφαλείας μέχρι φωτοκύτταρα και αισθητήρες που μπορούν να πιάσουν ότι κινείται και δεν κινείται. Άλλωστε πια συναγερμό διαθέτουν όχι μόνον οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα αλλά και οι οικίες και τα διαμερίσματα. Η τεράστια εξάπλωση που έχουν παρουσιάσει τα συστήματα ασφαλείας τα τελευταία χρόνια, έχει ρίξει τις τιμές τους τόσο ώστε να έχουν γίνει προσιτοί στα περισσότερα νοικοκυριά. Εγκατάσταση συναγερμού πλέον κάνουν οι πάντες . Για αυτό στη αγορά θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από συναγερμούς σπιτιών κατάλληλοι για το κάθε πορτοφόλι.

Ακριβώς όμως επειδή είναι πολύ εύκολο να βρείτε συναγερμό οποιουδήποτε τύπου οπουδήποτε πια, καλό θα ήταν να είστε προσεχτικοί που θα απευθυνθείτε και διαθέσετε τα χρήματά σας. Γιατί δυστυχώς στην αγορά των συστημάτων ασφαλείας σήμερα, λόγω της τεράστιας ζήτησης που παρουσιάζουν , υπάρχουν πολλοί προμηθευτές στον κλάδο οι οποίοι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα εχέγγυα για να εμπορεύονται τόσο απαιτητικά προϊόντα όπως είναι οι συναγερμοί σπιτιών. Ούτε βέβαια διαθέτουν και την ανάλογη τεχνογνωσία για να πραγματοποιούν εγκαταστάσεις συναγερμών. Έτσι , αντί να αποκτήσετε ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας, μπορεί να βρεθείτε στη δύσκολη θέση να έχετε χάσει και τα χρήματά σας και την ησυχία σας.

Φυσικά , μέσα σε όλο αυτό το χάος , υπάρχουν και οι σωστοί επαγγελματίες στους οποίους μπορείτε άφοβα να απευθυνθείτε. Μία τέτοια εταιρεία είναι και η  Synagermoi-spition.gr.  Καταρχάς , βρισκόμαστε στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας τα τελευταία είκοσι συναπτά έτη. Γνωρίζουμε το αντικείμενο από το ξεκίνημά του, οπότε η τεχνογνωσία μας είναι δεδομένη. Φτάνει μια πρώτη σας επαφή μαζί μας για να το εξακριβώσετε άμεσα .

Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας και διαθέτει πιστοποίηση ISO καθώς και όλες τις υπόλοιπες πιστοποιήσεις που απαιτείται να διαθέτει ως επιχείρηση που έχει σαν αντικείμενο τα εμπορεύματα υψηλής τεχνολογίας. Επιπροσθέτως, σαν αρχή που διέπει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι ο απόλυτος σεβασμός στον πελάτη που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του. Δεν τον αντιμετωπίζουμε σαν χρηματικό αντίτιμο, απεναντίας φροντίζουμε ώστε ο αγοραστής να μένει απόλυτα ικανοποιημένος σε ολόκληρο το φάσμα της αγοραπωλησίας. Και αυτό το έχουμε πετύχει με την άψογη υπηρεσία που διαθέτουμε. Βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη και μετά την πώληση , έτοιμοι να συνδράμουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί , είτε πρόκειται για μια απλή απορία που μπορεί να έχει με το συναγερμό του είτε πρόκειται για κάποια δυσλειτουργία που μπορεί να παρουσιαστεί. Στα πρόσωπα των ανθρώπων που απαρτίζουν το δυναμικό της εταιρείας μας , θα βρείτε τη διάθεση συνεργασίας που είμαστε σίγουροι ότι δεν έχετε ξανασυναντήσει πουθενά αλλού.

Σε εμάς θα βρείτε εκτός από τις άψογες υπηρεσίες που προαναφέραμε , μία μεγάλη γκάμα από συστήματα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας προερχόμενα από τα πιο γνωστά εργοστάσια του εξωτερικού. Διαθέτουμε μια πλούσια ποικιλία από συναγερμούς όλων των τύπων και προδιαγραφών στις καλύτερες τιμές της αγοράς και όλα άμεσα παραδοτέα. Όλα τα συστήματα ασφαλείας που παρέχουμε υπερέχουν αισθητικά και είναι φιλικά στον χρήστη. Τοποθετούνται εύκολα και όλα τα συστήματά μας μπορούν να συνδεθούν και σε κέντρο λήψης σημάτων εάν επιθυμείτε μεγαλύτερη αίσθηση ασφαλείας . Επιπλέον στο κατάστημά μας θα βρείτε τα πάντα γύρω από θυροτηλεοράσεις, κάμερες παρακολούθησης και καταγραφικά, αισθητήρες και ανιχνευτές κίνησης παντός τύπου. Ακόμα και εάν πρόκειται για κάτι που δεν διαθέτουμε, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

No tags

Older posts >>